Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 15.3.2015 7:10:15
|
|
|
|
daca77
|
Jutro, mame!!! Branki, bas mi je zao zbog babe... A sto se tice sisanja, ova moja se ne menja...juce prepodne je bas bljuckala, u gradu bila ok, popodne je trazila na svakih sat vremena...nocas smo se dojile u pola 3 i pola 6...i ja to razmisljam kako uopste nije bucka, a ovoliko jede. Mozda bebi treba nesto konkretno, jer je mleko ne drzi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 15.3.2015 7:34:34
|
|
|
|
adulence
|
Von i ja sam bila na koncertu i pored mene je prosao ulaz c jel tako bese divno..... Ja kao neki padobranac dobro jutro mame!!! IZVORNA PORUKA: vonavoj Evo i mene u kasne sate! Na koncertu Tonija je bilo odlicno,mada nije pevao moju pesmu!! I prosao je pored mene/usao na isti ulaz gde i ja,a ja sedistr br 1! Sad gurnula sisu Joki,pa da spavamo! Nesto mi kaslje...mora da je puno plakala mm!!! Ako je odrala grlo,razbicu ga!
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 15.3.2015 7:38:45
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame branki zao mi je Juce se A. igrao plastelinom, i sad vidim ja ide on iza dvoseda, a tamo mu je tricikl i nosi plastelin sa sobom, vec sam pomislila nije valjda da se skriva i jede, kad on ode, i puni plastelinom one rupice gde su srafovi Posle je pokusao i parcence narandze da gurne. Spavanje, juce je zaspao u 8 ujutru, probudila sam ga u 12, pa je opet zaspao oko 16, probudjen u 17, i oko ponoci, jos uvek spava, al ima fore do max 9. Nema vise zezanja.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 15.3.2015 8:11:19
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, ja sam se komirala od spavanja, moja cura je zaspala u pola 11h i probudila se u pola 5h!!!!!!!!!!!!!!!! Ja nisam mogla vjerovati, to je prvi put, 6h u komadu i zaspi ponovo, ja sam je sad morala probuditi da jede, jer bi mi grudi eksplodirale i eno je ona i tajo nastavili opet, pa ja nisam spavala 9h otkad se rodila ! Sve vas ljubim i zelim vam lijep dan. P.S. Kod mene nesto tmurno vrijeme !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 15.3.2015 8:17:27
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: daca77 nocasi ja to razmisljam kako uopste nije bucka, a ovoliko jede. He, he Daco, moja jede, ali jeste ka bumbar, ali dobra ja se tjesim da je to, jer je krpna rodjena . Bebica ti je premedena.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 15.3.2015 8:26:40
|
|
|
|
Trcosava
|
Eco i kod mene tmurno, ali kao rekoše bez kiše. Ovaj moj i dalje šmrca. Panika kad treba nos da mu čistim. Što špricem što fiziomerom. Noćas se nešto budio, ali dobro. Lepo spavka s obzirom da ga nos zeza. Spavao od nekih 9 pa u pola 1 sam ga dizala u snu da sisa, pa se budio u 4 i jutros u 7. Nastavio da spaavka. Jutro mamike!
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 15.3.2015 8:46:34
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro mame,T opet loše spavala,još joj se i nosić bio zatvorio pa sam joj ga u sred noći čistila.Jutros ovaj moj ustao sa njom i kao i obično kad je on čuva počinje plakati,ne prestajd,ja izlazim iz sobe njoj nos sav krvav,pitam šta je kaže okliznula se i pala na nos.Sad joj je usna otečena,mazala sam buterom i povuklo se malo.Pa neće on više djete čuvat pa makar se raspadala. Branki žao mi je
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 15.3.2015 9:01:16
|
|
|
|
branki*
|
uh,emice bzv...moglo se desiti kod svakog da padne,ali i ja tako uvek mislim da da je kod mene npr ne bi se desilo,kao ja najbolje cuvam uvek.. vreme uzasno...cula se sa mamom u bosni..rastuzila sam se ponovo..idem da spremam bozi da jede nesto.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 15.3.2015 9:16:44
|
|
|
|
emicaa
|
Ma znam ja to da može kod svakog,može i kod mene ali do sad je dok je on čuvao udarila glavom od sto-čvoruga na čelu,udarila glavom od drugi sto-plavo preko obraza i sad opet ovo. A ti nam budi jaka,takav je život.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 15.3.2015 9:19:50
|
|
|
|
Trcosava
|
Emice, Branki nemojte to raditi p bre moja se na moje oči zakucala u zid. Eno Wiki stajala pored deteta, presvlačila ga, on se okrenuo ui pravo u krevetac. Ja uopšte nisam taj tip mame - ja najbolje čuvam, ja najbolje uspavljujem i sl. Ništa im neće biti od malo plakanja. Juče pišem kumi, pita šta radi bebac - kažem eno upravo se dernja jaahaha; na šta ona meni 'dobro je da ti je to smešno' pa šta da radim? da plačem pored njega Ja sam drvenjak
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 15.3.2015 9:37:43
|
|
|
|
emicaa
|
Ma daleko sam ja od tog da je najbolje čuvam,pa nekad mislim da je sveki čuva bolje od mene jer i ja nekad nemam živaca skakati za svaku sitnicu ali kad je čuva nek malo pokrene dupe a ne samo u tv da gleda ko da ga nikad prije nije vidjeo,zato sam ljuta jer on se zagleda a ona može pored njega na glavi dubit on ne bi ni primjetio.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 15.3.2015 9:55:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro! Nisam bas najbolje, ali barem ne pivracam. T je cele noci kasljala, pa je mm sto puta ustajao. Posle sam je prenela u dnevnu i dala joj sirup sto je moja mama napravio. Umirio joj se kasalj. Pre neki dan mene zove kuma. Zali se na majku sto joj prigovara sto joj ostavlja dete, a ona preko vrata. Ima zakazame musterije za frizure. Muz sedi kod kuce, a ona babi daje dete. Kaze kako on ne zna dobro da joj cuvam. Ma majku mu stara jel on otac ili neki neprijatelj. I treba da ih cuvaju. Posle se zalimo kako nista nece da rade. Emice pala je. Mozda se tako poklopi da se samo njemu desi. Evo vise meni Sofija pada, nego mm. Jel to znaci da ne znam dobro da joj cuvam? Ne mislim tako. Trco i ja sam drvenjak.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 15.3.2015 9:56:47 >
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 15.3.2015 10:25:58
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Emice, Branki nemojte to raditi p bre moja se na moje oči zakucala u zid. Eno Wiki stajala pored deteta, presvlačila ga, on se okrenuo ui pravo u krevetac. Ja uopšte nisam taj tip mame - ja najbolje čuvam, ja najbolje uspavljujem i sl. Ništa im neće biti od malo plakanja. Juče pišem kumi, pita šta radi bebac - kažem eno upravo se dernja jaahaha; na šta ona meni 'dobro je da ti je to smešno' pa šta da radim? da plačem pored njega Ja sam drvenjak E ovo je pravi LAv Rak bi plakao pored njega! Kad mi je N bio mali, tj. kad se rodio, završavala sam 4.godinu studija i bila sam kod mojih. Kad god bi on zaplakao u 2-3h ujutru, moja majka je ulijetala u sobu kao hitna služba. I hoće da plače za njim. Uživaj ženo, ja sam tu, nema šta da se cimaš i ustaješ i ne može ti ga biti žao više nego meni. Ne volim ja te drama queens. Ja jesam RIba, ali sam, hvala Bogu, čovjek žena, nisam neka njanjavica
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 15.3.2015 10:41:04
|
|
|
|
emicaa
|
Ma ok kad padne,ustane i ide dalje.Mora padati ali nije mi svejedno kad vidim da krvari,i tad sam najveća plačipi..a i najgora oštrokondza.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 15.3.2015 10:48:23
|
|
|
|
jabudic
|
Emice, ne znam je li prvi, ali sigurno nije poslednji put. Tako bez brige, dešava nam se svima.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 15.3.2015 10:53:06
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pa sta sam ja trebala da uradim kad je sveki prvi put cuvala Ivu, ja pocela da radim, ona 15 meseci. Vracam se kuci njoj ruka zavijena, opekla se na rernu, vise se sveki uznemirila sta cu ja reci nego Ivka, mazali saljicevim melemom i proslo za par dana. Rec nisam rekla, moglo se desiti i dok sam ja bila na duznosti, svakome se desi. A tata je bogami cuva samo tako, ja ga od njenog rodjenja ostavljam sa njom, u pocetku je bilo, odem u prodavnicu i na pijac pa me nema po sat vremena, namerno. To je neka vrsta poverenja koja se tatama ukazuje kad cuvaju dete, nisam ni ja svu pamet sveta popila time sto sam je rodila. Opustite se mame, seca padaju a rane im brzo zarastaju
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 15.3.2015 10:56:41
|
|
|
|
jabudic
|
I naš tata super čuva, više imam povjerenja u njega, nego u sebe. Ustaje po noći, pokriva ih, uveče kad zaspu, pa dok mi legnemo, ide da ih provjeri po nekolika puta, super mu jedu, baš ne razmišljam kad su sa njim.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 15.3.2015 11:02:48
|
|
|
|
vonavoj
|
Adulence,mogle smo se i sresti! Ulaz c desno sam bila! Trco i ja sam nekad drvo... Moja J kaslje..nocu pogotovo,kao da se zagrcne..nema sline,temp.. Da joj dam beli slez? Glupo mi da je vodim kod dr? Valjda je muce bale,a bas grozno zvuci kad se zagrcne,zakaslje! Branki
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 15.3.2015 11:29:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: jabudic I naš tata super čuva, više imam povjerenja u njega, nego u sebe. Ustaje po noći, pokriva ih, uveče kad zaspu, pa dok mi legnemo, ide da ih provjeri po nekolika puta, super mu jedu, baš ne razmišljam kad su sa njim. Tako i mm radi. Vise ustaje od mene da ih pokriva. Ustajem samo ako je ceo dan radio, pa mi je zao da ustaje. Ja cu danas ceo dan da se izlezavam. Sutra na posao, pa treba da budem odmorna.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 15.3.2015 11:29:25
|
|
|
|
QueenJ
|
Nemam vremena da vas čitam, večeras ću. Samo da vam se javim...
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 15.3.2015 12:09:03
|
|
|
|
doktorkakristal
|
zdravo mame,kod nas lepo vreme,sto se pada nja dece tice meni D pala pored mene zive kao beba samo pade dok sam je presvlacila,pa nista idemo dalje,ja se ne cimam mnogo oko toga,nema svrhe cak i ne skacem od kad je pocela da se pentra po trosedu neka je mora da nauci,bas zato sto sam ja ovakva ona i ne place kad se udari samo se uhvati za to mesto i pogleda u mene,ja kazem ajd teraj dalje nije nista i ona nastavi igru ,pa dete je ,deca padaju
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 15.3.2015 12:13:45
|
|
|
|
ivaMark
|
Zdravo mame, nesto mi nije do nicega, mnogo sam neraspolozena i tuzna..... Deca su dobro i to je najbitnije.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 15.3.2015 12:16:44
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
dobar dan mame. D spava, mm pali rostilj. Danas cemo prvi put ove god paliti rostilj jupiiii..Krece sezona . Sto se tice padanja i povredjivanja. Ma ja sam za da i treba da se udare, padnu ma svasta. Zna se oko cega se pazi, oko sporeta (pogotovo smederevca), noz, sibica i makaze decu unakaze. E toga se drzim. Za sve ostalo nece im nista biti. Jaka stvar udarili glavu pa imaju cvorugu. Jaka stvar prickinuli prst kad su drndali fijoku, sledeci put ce znati da se cuvaju. ako lupe glavom o sto, sledeci put ce se sagnuti. Mislim da uopste nije lose ni da izgrebu kolena i dlanove kad padnu napolju. Ja sam se jednom uplasila i tad sam i pisala u nezgodni udarci i padovi jer je na moje oci D letela i zapucala se glavom u ivicu zida koje je "ostra" i cvoruga joj se stvorila istog sekunda i modrica, izgledalo je kao da je glavu ulubila. Sve sto se ostalo "ispovredjivala" nisam se ni trznula. Grozna sam. A sto se tice cuvanja ja mislim da moje dete moze svako da cuva ali ja to prosto ne volim . I to ne mislim u smislu da ce se njoj nesto desiti dok je neko cuva nego prosto znam da bi moja mama dozvolila da se ona popne na luster a sveki npr ne bi dozvolila ni da se popne na tabure . Dve ogromne krajnosti. Mm je panicar i on joj stalno nemoj ovo nemoj ono pazi ovo pazi ono tralala ali polako pocinje i on da se opusta. (inace i on nocu ustaje cesce od mene da je pokriva i sve po redu). a ja sam ladovina. Bar sto se tih stvari tice. Ja volim da se ona lepo ponasa i da se zna sta se sme sta se ne sme a ne da se sme sve ili ne sme nista. Bas pre neki dan citam neki tekst mama kobra i roditelji lotosov cvet hahaha...Ja sam izmedju ali sto se povreda tice tu sam definitivno lotosov cvet Idem da vidim sta ste nam piskarale. Ljubim vas
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 15.3.2015 12:36:07
|
|
|
|
Mariya
|
Dan mame!!! Branki, bas mije zao zbog babe A sto se tice bebe, izdrzi, Boka je jos mala, posle 3,4og meseca ces videti promene na bolje, kad se preko noci promeni, pocne da guce, da peva, da obraca paznju na igracke, bice bolje. Anita Javi nam se kad imas vremena, obavestavaj nas. Ti sigurno imas pune ruke posla!!Pisi nam kako su, koliki su, kako napreduju mala. da li ih dojis? ne mogu ni da zamislim kako to ide sa tri bebe... IZVORNA PORUKA: vonavoj Moja J kaslje..nocu pogotovo,kao da se zagrcne..nema sline,temp.. Da joj dam beli slez? Glupo mi da je vodim kod dr? Valjda je muce bale,a bas grozno zvuci kad se zagrcne,zakaslje! Von i moja H tako kasljuca svaki put kad podrigne. ona to hoce da proguta pa se zagrcne i kaslje. Ja mislila da je bolesna ali ne curi joj nos, nema t, niko nije bolestan a ona kaslje. i onda skontam da je od podrigivanja Emice, mm tako cuva decu vecinu vremena. On sedne u fotelju ili lezi na ugaonoj i prebacuje kanale na tv. eto ti cuvanja dece. H se pokrije preko glave cebetom i vristi, on nista. Lu ode na wc, razbaca peskire, wc papir, potopi kupatilo dok pere ruke, on kulira. Nedajboze da on ustane iz fotelje Uh kako me iznervira tad. Zna on nekad da se zaigra sa njima i da ih nosa, ali najcesce je ovako Pa mislim da zna da me time nervira i da cu na kraju ostaviti to sto radim ili odustati od onoga sto sam htela i uzeti devojcice, a on ce onda na miru moci da bulji u tv. Dobra taktika.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 15.3.2015 13:01:43
|
|
|
|
jabudic
|
Mariya, koji nadimak imate za Luciju?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?