|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 03/15 [chat]
11.3.2015 8:55:09   
eca89
IZVORNA PORUKA: branki RR

trco,luka ti je divan,ljubim gauser posted image
boka se probudila ,pa me gleda,pa se smeje,pa guce..skroz drugo dete,a kako odmice dan i dolazi vece krece ludilo...sad je kao sisala,uspavala sam je i spustila.prostrla ves na brzinu i zbrckala cufte za nas,za bozu ima supa i makarone cu mu.skuvah sad kafu da je popijem natenane i da zvrjim malo ovde dok se gospodjica ne uzmuva.

Branki, super taman da se malo odmoris i moja je dobra od jutros, evo je spava user posted image , sve vas ljubim.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 476
11.3.2015 9:00:47   
Ivanka 75
Zenice drage user posted image
Moje dete zaspalo sinoc u 22h i jos uvek spava user posted image
Ljubi je majka!
Juce sam se bas premorila a ni danas mi nece biti bas lak dan, mm na putu ja radim dvokratno danas.... uh....
Mrzi me da radim

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 477
11.3.2015 9:02:26   
Bibilib
Caoo mamice...da li ste se naspavale i odmorile?

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 478
11.3.2015 9:28:56   
Trcosava
Branki user posted image stipso daj neku sličku lepojke tvoje

Eno ga, zaspa sad. Nos mu nešto malo 'zapušen' da tako kažem. Izbljuckao je sve živo danas - dva ili ri put sam ga od jutros presvlačila. A što mrzi da mu oblačim nešto preko glve....

Kad bi znala da će da spava malo duže da namažem nokte user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 479
11.3.2015 9:31:15   
emicaa
Trco maži na rizik pa duvaj da se osuši user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 480
11.3.2015 10:40:20   
QueenJ
Zdravo, mamike! Čitam kako se mučite sa dečicom. Ova moja zlatna. Pu pu... Da znam da bi svi bili kao ona, pa 10 da rodim!
Stavila sam je u dubak, eno je, visi. user posted image Oprala sam platno od ležaljke, pa dok se ne osuši.
Muče je zubići. Žvaće šta stigne, pa kad sve pobaca, desnom rukom skupi prste leve ruke, pa njih sve gurne u usta. Ali nije mnogo nervozna i kenjkava, što je najbitnije.
Držite se, uz vas smo! user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 481
11.3.2015 15:56:15   
vonavoj
Stigla sa posla mrtva!! Deca me jedva docekala! Joki sam ostavila 150ml,za jednu turu joj je bilo dosta!
TRco,ti si dobila spavalicu!user posted image
Daco,eco,vi bas i nisteuser posted image ..evo moja starija i dan danas malo spava,dete od 3 godine ima 10 sati sna i dosta joj je! Preko dana nema sanse da dremne!

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 482
11.3.2015 15:58:40   
eca89
Jao, Von jesi li se ti ipak morala vratiti na posao? Evo ljudi moje dijete danas kao da nije ono od juce, spav cijeli dan, samo jede i odmah zaspi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 483
11.3.2015 16:25:08   
vonavoj
eto eco,bilo je nesto trenutno..
nisam se vratila,mada su me zvali od aprila..ali necu bre,imam pravo na porodiljsko..ovo sam isla kao pomoc!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 484
11.3.2015 18:48:17   
mati
Zdravo mamike! Nadam se da su decica dobro i da ih ne kaci ovaj glupi virus.
Mata se bas zazeleo vrtica i drugara ,iako se sa nekuma vidjamo i privatno. Od januara ne ide a sad me strah da ga pustim zbog. virusa.
Ja se nekako navikavam na rad, tj kuca- poso. Polako se i fizicki vracam u kondiciju. Kao i da nisam dve godine bila neaktivna.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 485
11.3.2015 18:54:52   
QueenJ
Otvorila sam temu KLIK. Ne zbog nagradne igre. user posted image
Zaista me interesuje vaše mišljenje.
Hvala!

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 486
11.3.2015 19:32:32   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

dizem temu da se ne izgubi ljudi pomahnitali od ove marseljeze ili sta je vec ludilo totalno

hahahah a ja je ne nađoh danas, pa pisala u trudnicama, računam ajde bar negdje među poznate user posted image

Mi smo OK, s tim da je ova mala danas prespavala dobar dio dana, pa će noćas da luduje. Muči je stomak, grčevi. Plus ne zna fino da podrigne. L mi je bolje, nema više temperature, mada se ne opuštamo i dalje, jer kažu da je to možda neki virus što se vraća. M dobar user posted image

Pravila sam mini fini krofnice i prežderala se sad. Pucam user posted image A što je najgore sad bih jela nešto slano. Idem da pročitam šta ste ostalo pisale, sad kad sam konačno našla temu user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 487
11.3.2015 19:59:09   
mali_mis
Moje dete je propustilo poslepodnevno spavanje, sad ne smem da ga pustim da prerano zaspi. Samo mi jos fali da dremne, pa da divlja celu noc.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 488
11.3.2015 20:28:02   
Misha i Ljisha
Mali misu pa sad je super vreme da ga stavis da spava ne? eno moja dzonja vec ihaj. I mm spavauser posted image . Ja njih potrpam u krevet pa dodjem ovde da bančim u kafanu. Nas dve danas bile do faxa da se raspitam oko doktorskih studija. Ne znam sta cu od sebe a mozda eto to krenem.Cekam da nalozim vatru i tako.

Inace moja D je nesto ovih dana nevaljala. Mislim nije nevaljala ali joj proradio neki crv. Nesto se bezveze njari i nije sva svoja.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 489
11.3.2015 20:33:58   
mali_mis
Ne usudjujem se ljiso. Prosli put sam ga ranije uspavala, pa je gospodin samo dremnuo, i probudio se posle 2 sata. Onda je brzo zaspao, sad ne bih da rizikujem user posted image Sad ce on uskoro na kupanjac.

Direktna veza do poruke: 490
11.3.2015 20:36:15   
Misha i Ljisha
e jesi blesava. Ma ne izmoris ti njega dobro u toku dana. Veruj mi duga setnja, skakanje, trcanje za golubovima, hodanje po njivi, loptanje i ostalo i da vidis kako ce uvece da bude umoran.user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 491
11.3.2015 20:37:59   
mali_mis
Ma sve cekam neko malo lepse vreme. Umori on mene, a ne ja njega user posted image

Direktna veza do poruke: 492
11.3.2015 20:42:17   
Sanjica26 RR
Kod nas na granici da Sofija dobije bronhitis. user posted image Mm je vodio kod dr.
Msma mi sutra ide kuci. Iskoristicu da Teodoru odvedem kod zubara dok ne ode. Odoh sad da citam knjigu.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 493
12.3.2015 7:22:06   
Trcosava
Jutro mame, ovaj moj se isto prehladio negde ili Ana iz vrtića virus. Krlja iz nosa. Izvlačim mu slince, ali ne može lepo da diše. Temperaturu nema. Sisa mi preko dana na 2 sata, očistim mu nosić i onda je ok. Digla sam malo i uzglavlje spavao je ok donekle noćas. Dopola 3 pa nastavio i sad mislim da se čuje

Juče nije bilo lepo vreme, pa nismo išli napolje i naravno nije spavao uopšte preko dana. Danas je većlepše pa ćemo ići napolje

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 494
12.3.2015 7:23:36   
mali_mis
Jutro mame user posted image
A. zaspao pre 1 juhuuuuu user posted image
Al sto ja nisam mogla posle da zaspim, e to je vec neka druga stvar.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 495
12.3.2015 7:24:13   
daca77
Jutro, mame!!!
Trco, bas bez veze, ali procice slinci...ovde je grozno vreme, oblacno sa kisom...user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 496
12.3.2015 7:26:05   
Trcosava
IZVORNA PORUKA: mali_mis

Jutro mame user posted image
A. zaspao pre 1 juhuuuuu user posted image
Al sto ja nisam mogla posle da zaspim, e to je vec neka druga stvar.

Mišu ja nema šanse da zaspim odmah. Eno on se budio oko pola 3, ja sam išla da spavam negde oko 4 čini mi se. I nikako da zaspim...

Ma Daco znam da hoće, jbg to je kad imaš jedno u vrtiću drugo bebu user posted image još malo pa ide lepo vreme pa ova mala neće šmrkati. Mada ja sam što se tče Ane ove godine super prošla. Kako kod tebe noć prošla?

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 12.3.2015 7:28:01 >

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 497
12.3.2015 7:31:06   
mali_mis
Ma ja se uvek ukomiram pored njega, al eto izgleda da nije bilo sanse. Namestio se na pola mog jastuka, nogama me cacka po mojim nogama ispod cebeta, nesto je mahao rukama, onda ga premestim, pa se okrenem na jednu stranu, pa na drugu, spava mi se a ne mogu da spavam. Zato sam sad pogubljena skroz.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 498
12.3.2015 7:31:11   
daca77
Trco, super smo prosli...u pocetku je zezala mm, spusti je u krevetac, ona se istog trena budi i tako 2-3x, ali od 22h spavala do jutros, sa hranjenjem oko 2h.
Nervira me sto ne kaki, danas je 4.dan...dala joj malo caj od kamilice, ali nije joj se dopao...

< Poruku je uredio daca77 -- 12.3.2015 7:32:06 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 499
12.3.2015 7:39:20   
Trcosava
Oko kakenja sam ja prestala da razmišljam. Dojena je beba, normalno je. Pogotovo ako se ne ponaša drugačije i reče ja, kad ne plače i kad je mirna kad je rpesvlačiš pipneš stomak. Ako je mekan, nema brige.

Nego bre zaboravlila sam kažem lepe vesti - i'm a rich bitch!! Legao mi onaj roditeljski, ja već ošacovala patike, farmerke i majcu -ali šišak. Kaže mm to ne diramo JER DOLAZIMO ZA BEOGRAAAAAAAAD!!!! user posted image

Zdravlje Bože, 25.4. smo u Beogradu. Malo više od mesec dana. Joj mojoj sreći nema kraja - dok ne dođem dole i krene rodbina da me razvlači. Mada, sad nema šanse nigde da mrdamo svi zajedno - dva sedišta imam pozadi, nemam mesta gde mamu da strpam.
Kako beše sad zakon u Srb što se tiče veće dece? Do kad mora u sedište? Ček to ću u temu - sve u svemu - dolaziiiim!!!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majke će imati pravo na poseban staž i uve...
Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here