|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 03/15 [chat]
12.3.2015 7:46:42   
branki*
super,trco,znam koliko se radujes za beograduser posted image
nocu bude hladnije i kod mene u stanu,boka sve kija ujutru..nadam se da ce se stabilizovati i kod luke..
daco,super za malenu!
vreme je bljaks,oblacno...ja sama,mm na poslu,boza u vrticu,posle kod logopeda,danas krece i sa defektologom,vodice ga mm...mi planiramo u aprilu za bgd,ali kako lose planiramo,tj nismo jos ni stan trazili,moguce da ce biti i maj...
sanjice,kud bre taj bronhitisuser posted image moja mama stalno spominje mast od jazavca za bronhitis.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 501
12.3.2015 7:57:17   
emicaa
Trco pa to je divno,koliko nisi bila?
Mi idemo 11 maja,to će biti posle 10 mjeseci,ludim da odem.
Inače dobro jutro,mi imale normalnu noću samo sam je oko 4 prebacila kod nas,malo mi se igrala sa kosom i zaspala.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 502
12.3.2015 8:06:34   
Sanjica26 RR
Branki od decembra nije bila bolesna. Tad je imala upalu pluca.
Sad je inhaliram. Dr kaze da ce da se izvuce. Videcemo.
T spaVa, Sofiju sam unhalirala i Lana je budna. (Snelle).
Kakva je to mast od jazavca? Gde ima da se kupi?
Odoh da kupim kiselo mleko da im pravim galete.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 503
12.3.2015 8:13:43   
branki*
a,lana(snelle)je kod tebe?nema nam ga snelle na forumuuser posted image
mast od jazavca se kupuje od lovaca nekih,najbolje od proverenih ljudi da ne muljaju nesto i ne mesaju..neko je rekao da je 10 evra ona mala sterilna posudica.daje se da se popije,tj jede po jedna kafena kasicica,moze i u mleku ili da se pomesa sa hranom jer je ver groznog ukusa.

branki

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 504
12.3.2015 8:27:03   
vonavoj
jutro! nesto sam slogirana od jutros! oci me ne slusaju!a lepo smo spavale,od 22 -6user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 505
12.3.2015 8:46:58   
doktorkakristal
jutro Dora u vrticu ja pijem kafu,D spavala opet lose prevrtala se celu noc,ovo je da poludi covek nikad da joj se stabilizuje to spavanje

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 506
12.3.2015 8:52:37   
majared
Dobro jutro i od mene. Juce mi dete doslo na posao. Doveo ga mm pa smo posle isli u Darex.Planiramo da napravimo nov orman ili bar da zamenimo frontove. Jos vagamo. Muka me uhvati kada pomislim jer mm planira sve sam da uradi.

< Poruku je uredio majared -- 12.3.2015 8:53:53 >

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 507
12.3.2015 8:54:22   
Sanjica26 RR
Da, dosla je sa bakom.user posted image danas dolaze po njih.

Mi cemo sledece nedelje da vidim tatu i brata. Imam gusciju mast, pa cu to da joj stavljam.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 508
12.3.2015 9:12:45   
vonavoj
Sanjice imas li pfarmalife balzam za grudi,za kasalj,bronhitis..inhalira kad isparava na telu..odlican je!!

Direktna veza do poruke: 509
12.3.2015 9:41:53   
eca89
Hej, Trco super za Begis i za roditeljski naravno user posted image user posted image ! Kod mene situacija ok, spavala je nocas, a evo je i sad je zaspalauser posted image !

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 510
12.3.2015 9:45:47   
vonavoj
trco,ti ovamo,a ja ka tebi! Mi u Hr 1.5.user posted image ,kod sestre! Nisam isla dve godine!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 511
12.3.2015 10:35:10   
QueenJ
Evo i mene. Loša noć. user posted image Taman sam se oko ponoći smilovala da legnem, zvali mm da ide na posao u 2h, a inače radi od 6h. Pa sam se iznervirala i nisam mogla da zaspim. Pa sam zaspala, zvonio alarm u 1.30h. Budila njega i ispratila ga. Zaspala. Oko 3h se probudila E. uz vrisku. Glupi zubi. Jedva sam je smirila i podojila. Tu je već bilo oko 4h. Zaspala sam. U 5.10h zvoni alarm (onaj originalni za mm, zaboravila sam da isključim). Zaspah. U 6h opet E. Sve isto. Odspavah još sat i od 8h se akamo. user posted image Treba da mi stigne drugarica iz srednje iz drugog grada. Taman će d ide sa nama kod dr na kontrolu. pa ručkić, tamo ovamo, pa na kafe-partiju sa ostalom ženskadijom iz srednje. Samo da sve izdržim. A mislila sam da E. uvalim mm, a kako sad kad mučenik nije ni spavao... user posted image Sve su mo ovi Slovenci poremetili! (radi u Gorenju).

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 512
12.3.2015 10:39:49   
wivern
Bar dan zene, evo i nas.
Queen sve najbolje o Slovencima user posted image ja kuci imam polujaneza user posted image
Sinoc sam pravila tulumbe by veselica i odusevila se. Mljac, odlicne su.
Malac je definitivno prestao da spava do 12, sad je poceo da se budi normalno do 9.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 513
12.3.2015 11:03:53   
ivaMark
Zdravo mame user posted image

kod nas sneg pada....

Daco, branki kako su vase devojcice?

Sinoc dam L vodu iz case da pije i on poludi...on je beba koja sve trpa u usta, ali bukvalno sve, kada ga hranim trpa portiklu, itd...i sinoc uhvati casu i poludi, nije hteo da je pusti, trpa je u usta a ona valjda tvrda, navikao je na mekane igracke, pa se draaaaaaaaao, J se uplasila kojiko je vristao, jedva sam ga smirila...naravno na sisi...izrasta u pravog malog sisoljubca, samo sisa i nista...kada ga hranim-klopa malo i odmah se dere da ustane da ga uzmem i kada ga uzmem porucka par zalogaja i trzi sisu...samo se nadam da nece biti zavisinik od (.).... Joka nije bila takva.

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 514
12.3.2015 11:29:21   
Sanjica26 RR
Von pocela sam da joj mazem fitobalm.
Sad sam se skroz rastuzila i isplakala. Covece id kako se rodila neke muke. Prvo cekali rezultate dva meseca za anomalije.user posted image Posle laringitis, upala pluca. Izbusili su joj guzu samo tako. Zaspala je, ali cisto sumnjam da ce da spava puno. Mama i ja smo spremale zajedno rucak. Jos malo cu na posao. Moram ranije jer treba da otplatim jednu haljinicu koju sam kupila.
Malo sam mracila kao sto je i ovo vreme.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 515
12.3.2015 12:28:51   
branki*
ivamark,evo je ova moja spava na meniuser posted image
sanjice,dodju tako trenuci...zaboravices kad ozdravi i bude ona stara malauser posted image

branki

Direktna veza do poruke: 516
12.3.2015 13:11:19   
mali_mis
Menjali A. pelenu, i on se ukaki na tepihu i jos zgazi u kaku. Nista on, odnesem ga u kadu, a on rukom mrljavi rukama tu kaku. Jaoj. Deca, ne znaju sta je bljak user posted image
sanjice user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 517
12.3.2015 14:13:00   
daca77

IZVORNA PORUKA: ivaMark

Ubismo se od spavanja...jedemo i nastavimo tamo gde smo stale...prosto ne mogu da verujem da obe spavamo ovoliko...user posted image

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 518
12.3.2015 14:54:40   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: wivern

Bar dan zene, evo i nas.
Queen sve najbolje o Slovencima user posted image ja kuci imam polujaneza user posted image
Sinoc sam pravila tulumbe by veselica i odusevila se. Mljac, odlicne su.
Malac je definitivno prestao da spava do 12, sad je poceo da se budi normalno do 9.

user posted image jao komedija NORMALNO DO 9 pa ja ne znam kako to izgleda

Von kažeš dobila sam spavalicu haha pa rd je posle one vampiruše male. Šta da ti kažem kad je ona ukinula spavanje preko dana sa 2 godine. U početku spavala po 12 h (od 20 do 08) i onda je to krenulo da se skraćuje... Ali dobro, ona je vampir na mene.

Luka sad spava, špricom mu čistim nos i izvlačim slince na onaj aparat. Jedna nozdrva mu je zapušena izgleda. Biće bolje. Napolje ne idemo jer duva vetar opasno.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 519
12.3.2015 15:41:22   
eca89

IZVORNA PORUKA: daca77

IZVORNA PORUKA: ivaMark

Ubismo se od spavanja...jedemo i nastavimo tamo gde smo stale...prosto ne mogu da verujem da obe spavamo ovoliko...user posted image

Daco, bas mi je dragouser posted image !

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 520
12.3.2015 16:06:58   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Von kažeš dobila sam spavalicu haha pa rd je posle one vampiruše male. Šta da ti kažem kad je ona ukinula spavanje preko dana sa 2 godine. U početku spavala po 12 h (od 20 do 08) i onda je to krenulo da se skraćuje... Ali dobro, ona je vampir na mene.

Luka sad spava, špricom mu čistim nos i izvlačim slince na onaj aparat. Jedna nozdrva mu je zapušena izgleda. Biće bolje. Napolje ne idemo jer duva vetar opasno.

Pricas o mojoj vampirusi!! i sad spava od 22-8,dete od 3 godine..bez popodnevnog sna!! I ja sam takva,slabo spavam!user posted image
A najgore mi je koliko lak san imam,cim se probudi,odmah se razbudi..
Sanjice,nikako da se setim da se zove fitobalm! na to sam mislila!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 521
12.3.2015 16:08:52   
mali_mis
Cudovistance zaspalo. Danas je citav dan njanjav, samo nesto kenjka, valjda ovo glupavo vreme utice na njega.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 522
12.3.2015 18:32:06   
ivaMark
Daco, branki... user posted image bas mi je drago, vase curice kao da su sestre ili obe placu ili spavaju u isto vreme...

mm otisao sa Jovanom na sprat pa ja uzivam u tisini user posted image

Sanjice, da ozdravite sto pre...

< Poruku je uredio ivaMark -- 12.3.2015 18:42:56 >

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 523
12.3.2015 22:17:56   
QueenJ
Queen sve najbolje o Slovencima ja kuci imam polujaneza

E, Wiv, nasmeja me pošteno. user posted image
Mi danas bili na kontroli. Bolje je, ali treba da se inhaliramo još par dana samo sa fiziološkim rastvorom, da izbaci sve.
Daco, drago mi je da ste bolji. user posted image Rekla sam ti ja. Uživaj dok traje.

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 524
12.3.2015 22:58:28   
Misha i Ljisha
ja ne mogu da napisem ovde nista izbacuje me stalno i brise mi ceo tekst.

Sanjice user posted image

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majke će imati pravo na poseban staž i uve...
Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here