Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 12.3.2015 7:46:42
|
|
|
|
branki*
|
super,trco,znam koliko se radujes za beograd nocu bude hladnije i kod mene u stanu,boka sve kija ujutru..nadam se da ce se stabilizovati i kod luke.. daco,super za malenu! vreme je bljaks,oblacno...ja sama,mm na poslu,boza u vrticu,posle kod logopeda,danas krece i sa defektologom,vodice ga mm...mi planiramo u aprilu za bgd,ali kako lose planiramo,tj nismo jos ni stan trazili,moguce da ce biti i maj... sanjice,kud bre taj bronhitis moja mama stalno spominje mast od jazavca za bronhitis.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 12.3.2015 7:57:17
|
|
|
|
emicaa
|
Trco pa to je divno,koliko nisi bila? Mi idemo 11 maja,to će biti posle 10 mjeseci,ludim da odem. Inače dobro jutro,mi imale normalnu noću samo sam je oko 4 prebacila kod nas,malo mi se igrala sa kosom i zaspala.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 12.3.2015 8:06:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Branki od decembra nije bila bolesna. Tad je imala upalu pluca. Sad je inhaliram. Dr kaze da ce da se izvuce. Videcemo. T spaVa, Sofiju sam unhalirala i Lana je budna. (Snelle). Kakva je to mast od jazavca? Gde ima da se kupi? Odoh da kupim kiselo mleko da im pravim galete.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 12.3.2015 8:13:43
|
|
|
|
branki*
|
a,lana(snelle)je kod tebe?nema nam ga snelle na forumu mast od jazavca se kupuje od lovaca nekih,najbolje od proverenih ljudi da ne muljaju nesto i ne mesaju..neko je rekao da je 10 evra ona mala sterilna posudica.daje se da se popije,tj jede po jedna kafena kasicica,moze i u mleku ili da se pomesa sa hranom jer je ver groznog ukusa.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 12.3.2015 8:27:03
|
|
|
|
vonavoj
|
jutro! nesto sam slogirana od jutros! oci me ne slusaju!a lepo smo spavale,od 22 -6
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 12.3.2015 8:46:58
|
|
|
|
doktorkakristal
|
jutro Dora u vrticu ja pijem kafu,D spavala opet lose prevrtala se celu noc,ovo je da poludi covek nikad da joj se stabilizuje to spavanje
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 12.3.2015 8:52:37
|
|
|
|
majared
|
Dobro jutro i od mene. Juce mi dete doslo na posao. Doveo ga mm pa smo posle isli u Darex.Planiramo da napravimo nov orman ili bar da zamenimo frontove. Jos vagamo. Muka me uhvati kada pomislim jer mm planira sve sam da uradi.
< Poruku je uredio majared -- 12.3.2015 8:53:53 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 12.3.2015 8:54:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Da, dosla je sa bakom. danas dolaze po njih. Mi cemo sledece nedelje da vidim tatu i brata. Imam gusciju mast, pa cu to da joj stavljam.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 12.3.2015 9:12:45
|
|
|
|
vonavoj
|
Sanjice imas li pfarmalife balzam za grudi,za kasalj,bronhitis..inhalira kad isparava na telu..odlican je!!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 12.3.2015 9:41:53
|
|
|
|
eca89
|
Hej, Trco super za Begis i za roditeljski naravno ! Kod mene situacija ok, spavala je nocas, a evo je i sad je zaspala !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 12.3.2015 9:45:47
|
|
|
|
vonavoj
|
trco,ti ovamo,a ja ka tebi! Mi u Hr 1.5. ,kod sestre! Nisam isla dve godine!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 12.3.2015 10:35:10
|
|
|
|
QueenJ
|
Evo i mene. Loša noć. Taman sam se oko ponoći smilovala da legnem, zvali mm da ide na posao u 2h, a inače radi od 6h. Pa sam se iznervirala i nisam mogla da zaspim. Pa sam zaspala, zvonio alarm u 1.30h. Budila njega i ispratila ga. Zaspala. Oko 3h se probudila E. uz vrisku. Glupi zubi. Jedva sam je smirila i podojila. Tu je već bilo oko 4h. Zaspala sam. U 5.10h zvoni alarm (onaj originalni za mm, zaboravila sam da isključim). Zaspah. U 6h opet E. Sve isto. Odspavah još sat i od 8h se akamo. Treba da mi stigne drugarica iz srednje iz drugog grada. Taman će d ide sa nama kod dr na kontrolu. pa ručkić, tamo ovamo, pa na kafe-partiju sa ostalom ženskadijom iz srednje. Samo da sve izdržim. A mislila sam da E. uvalim mm, a kako sad kad mučenik nije ni spavao... Sve su mo ovi Slovenci poremetili! (radi u Gorenju).
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 12.3.2015 10:39:49
|
|
|
|
wivern
|
Bar dan zene, evo i nas. Queen sve najbolje o Slovencima ja kuci imam polujaneza Sinoc sam pravila tulumbe by veselica i odusevila se. Mljac, odlicne su. Malac je definitivno prestao da spava do 12, sad je poceo da se budi normalno do 9.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 12.3.2015 11:03:53
|
|
|
|
ivaMark
|
Zdravo mame kod nas sneg pada.... Daco, branki kako su vase devojcice? Sinoc dam L vodu iz case da pije i on poludi...on je beba koja sve trpa u usta, ali bukvalno sve, kada ga hranim trpa portiklu, itd...i sinoc uhvati casu i poludi, nije hteo da je pusti, trpa je u usta a ona valjda tvrda, navikao je na mekane igracke, pa se draaaaaaaaao, J se uplasila kojiko je vristao, jedva sam ga smirila...naravno na sisi...izrasta u pravog malog sisoljubca, samo sisa i nista...kada ga hranim-klopa malo i odmah se dere da ustane da ga uzmem i kada ga uzmem porucka par zalogaja i trzi sisu...samo se nadam da nece biti zavisinik od (.).... Joka nije bila takva.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 12.3.2015 11:29:21
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Von pocela sam da joj mazem fitobalm. Sad sam se skroz rastuzila i isplakala. Covece id kako se rodila neke muke. Prvo cekali rezultate dva meseca za anomalije. Posle laringitis, upala pluca. Izbusili su joj guzu samo tako. Zaspala je, ali cisto sumnjam da ce da spava puno. Mama i ja smo spremale zajedno rucak. Jos malo cu na posao. Moram ranije jer treba da otplatim jednu haljinicu koju sam kupila. Malo sam mracila kao sto je i ovo vreme.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 12.3.2015 12:28:51
|
|
|
|
branki*
|
ivamark,evo je ova moja spava na meni sanjice,dodju tako trenuci...zaboravices kad ozdravi i bude ona stara mala
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 12.3.2015 13:11:19
|
|
|
|
mali_mis
|
Menjali A. pelenu, i on se ukaki na tepihu i jos zgazi u kaku. Nista on, odnesem ga u kadu, a on rukom mrljavi rukama tu kaku. Jaoj. Deca, ne znaju sta je bljak sanjice
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 12.3.2015 14:13:00
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: ivaMark Daco, branki kako su vase devojcice? Ubismo se od spavanja...jedemo i nastavimo tamo gde smo stale...prosto ne mogu da verujem da obe spavamo ovoliko...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 12.3.2015 14:54:40
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: wivern Bar dan zene, evo i nas. Queen sve najbolje o Slovencima ja kuci imam polujaneza Sinoc sam pravila tulumbe by veselica i odusevila se. Mljac, odlicne su. Malac je definitivno prestao da spava do 12, sad je poceo da se budi normalno do 9. jao komedija NORMALNO DO 9 pa ja ne znam kako to izgleda Von kažeš dobila sam spavalicu haha pa rd je posle one vampiruše male. Šta da ti kažem kad je ona ukinula spavanje preko dana sa 2 godine. U početku spavala po 12 h (od 20 do 08) i onda je to krenulo da se skraćuje... Ali dobro, ona je vampir na mene. Luka sad spava, špricom mu čistim nos i izvlačim slince na onaj aparat. Jedna nozdrva mu je zapušena izgleda. Biće bolje. Napolje ne idemo jer duva vetar opasno.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 12.3.2015 15:41:22
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: daca77 IZVORNA PORUKA: ivaMark Daco, branki kako su vase devojcice? Ubismo se od spavanja...jedemo i nastavimo tamo gde smo stale...prosto ne mogu da verujem da obe spavamo ovoliko... Daco, bas mi je drago !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 12.3.2015 16:06:58
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Von kažeš dobila sam spavalicu haha pa rd je posle one vampiruše male. Šta da ti kažem kad je ona ukinula spavanje preko dana sa 2 godine. U početku spavala po 12 h (od 20 do 08) i onda je to krenulo da se skraćuje... Ali dobro, ona je vampir na mene. Luka sad spava, špricom mu čistim nos i izvlačim slince na onaj aparat. Jedna nozdrva mu je zapušena izgleda. Biće bolje. Napolje ne idemo jer duva vetar opasno. Pricas o mojoj vampirusi!! i sad spava od 22-8,dete od 3 godine..bez popodnevnog sna!! I ja sam takva,slabo spavam! A najgore mi je koliko lak san imam,cim se probudi,odmah se razbudi.. Sanjice,nikako da se setim da se zove fitobalm! na to sam mislila!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 12.3.2015 16:08:52
|
|
|
|
mali_mis
|
Cudovistance zaspalo. Danas je citav dan njanjav, samo nesto kenjka, valjda ovo glupavo vreme utice na njega.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 12.3.2015 18:32:06
|
|
|
|
ivaMark
|
Daco, branki... bas mi je drago, vase curice kao da su sestre ili obe placu ili spavaju u isto vreme... mm otisao sa Jovanom na sprat pa ja uzivam u tisini Sanjice, da ozdravite sto pre...
< Poruku je uredio ivaMark -- 12.3.2015 18:42:56 >
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 12.3.2015 22:17:56
|
|
|
|
QueenJ
|
Queen sve najbolje o Slovencima ja kuci imam polujaneza E, Wiv, nasmeja me pošteno. Mi danas bili na kontroli. Bolje je, ali treba da se inhaliramo još par dana samo sa fiziološkim rastvorom, da izbaci sve. Daco, drago mi je da ste bolji. Rekla sam ti ja. Uživaj dok traje.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 12.3.2015 22:58:28
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ja ne mogu da napisem ovde nista izbacuje me stalno i brise mi ceo tekst. Sanjice
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?