Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 13.3.2015 17:51:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jess021 E serpi, bas bedak, ali sta ce jadna krava, ne zna ona da da ti imas dogovor Adulence, super za uz, bas mi je drago. Ja ne mogu docekati moj, da mogu da prespavam do tad. e ovako se i ja osecam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 13.3.2015 17:56:54
|
|
|
|
vonavoj
|
a da kupite uz
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 13.3.2015 18:03:30
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj a da kupite uz ahahahha moglo bi kod moje dr je super sto je postavila veliki ekran, kada lezis tacno gledas u veliki ekran i vidi sve sto ona vidi na monitoru, ne mora da mi okrece uz. mene sada zvala moja mama zakazala mi prvi uz drzavno u utorak u 15h , uhvatila me neka trema tada bi trebala da budem 6+2
< Poruku je uredio Unina mama -- 13.3.2015 18:12:39 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 13.3.2015 19:28:03
|
|
|
|
Sandra_n
|
Adulence cestitam !! Un moj prvi uz je bio 6+4 i videla se samo trudnoca i srculence :) Joj i ja sam procitala za otmicu najezila sam se! Ne moze covek vise normalno da se proseta ulicama nikad ne znas gde i ko vreba
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 13.3.2015 19:32:10
|
|
|
|
suzi kju
|
Jooj strašno je šta se sve dešava, ima čak i neki snimak, ne direktno na otmicu ali snimljen auto i verovatno nakon dozivanja majke u pomoć, ljudi koji trče sumanuto levo desno, da nekako pomognu, ja se rasplakala ... Jesam osetljiva zadnjih dana...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 13.3.2015 19:48:01
|
|
|
|
jabudic
|
I ja sam se rasplakala kad sam vidjela kako je otac uzima iz auta Ne može čovjek više sa svojim djetetom iz kuće izaći
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 13.3.2015 20:28:10
|
|
|
|
jess021
|
Eh Von, meni je to, da kupim uz, vec neko predlagao. I kod mog dr ima veliki monitor na koji ja gledam, a on i mm na onaj od uz-a. Bas mi je bzvz kad ne okrenu monitor da i trudnica vidi, seljaci. Sutra su rekli lepo vreme, ja isla do radnje, bas je hladno.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 13.3.2015 20:41:48
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Eh Von, meni je to, da kupim uz, vec neko predlagao. Još me nisi poslušala?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 13.3.2015 21:09:53
|
|
|
|
megi85
|
Veče cure,evo i mene. Moja kontrola isto dobro prošla baš je dr sve organe detaljno pregledao i što je najbitnije sve je u redu.Jedino za pol nije htio ništa da precizira kao ne vidi se još najbolje,pa onda pita šta imam kod kuće ja kažem dječaka a on kaže za ovo se još ne vidi najbolje što ne znači da je djevojčica tako da mi je nagovjestio da je opet dječak ali ja sam jednako srećna
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 13.3.2015 21:19:14
|
|
|
|
serpica
|
Dobro vece drugarice ja stigla na kafu..kravica bila brza i dobra pa sam stigla na vreme i bas nam je bilo lepo,ali smo ostale vrlo kratko,na brzinu se ispricale i ode vreme,bebac me je na vratima docekao i uspavao se maltene do sobe..
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 13.3.2015 21:19:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Megi, super bitno je da je sve ok, pol je nebitan Meni je sad muka, kanim se da idem da se istusiram, ali me mrzi. Malopre sam bila bas gladna, jeo mi se omlet sa pecurkama i prsutom, i posaljem mm u prodavnicu po krastavac, i glad me prosla, sad mi je mukaaaaa
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 13.3.2015 21:26:10
|
|
|
|
serpica
|
Ja tek sad iscitah..adulence,megi za bebice. UM sve te razumem...znam kako se osecas
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 13.3.2015 21:26:31
|
|
|
|
wivern
|
Serpi ja bas sad usla da vidim kako je proslo sa Blago tebi sam se uspavao, mi dotle jos ima da cekamo. UM pa muka ti je od gladi zeno.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 13.3.2015 21:27:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Serpi super za druzenje , meni je najvise muka ujutru cim ustanem, a preko dana i ne bas, a malopre sam bila bas bas gladna, ali ipak nista od vecere. Wiw sigurno bolje da ne pisem sta sam sve danas pojela
< Poruku je uredio Unina mama -- 13.3.2015 21:29:06 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 13.3.2015 21:30:24
|
|
|
|
superm
|
Gde ste cure? Mi nesto kasno vecerali, jeli sladoled...sad malo gledamo Pinkove zvezdice. Ne rece mi Adulence u kojoj je nedelji?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 13.3.2015 22:12:10
|
|
|
|
suzi kju
|
Ufff i ja sam sad jela palačinke sa kremom i plazmom, kako ću noć iznoćiti
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 13.3.2015 22:18:57
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: wivern Serpi ja bas sad usla da vidim kako je proslo sa Blago tebi sam se uspavao, mi dotle jos ima da cekamo. UM pa muka ti je od gladi zeno. Wiv sve je dobro dok se kravice ne tele u neko ludo doba...bese i toga svojevremeno,te u 05h,te u 04h..pa rekoh majku mu kako se to sve tele nocu i pred zoru...sledeci put idem i ja s njim..hmmm ko znam gde on ide i sta radi....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 13.3.2015 22:52:41
|
|
|
|
jess021
|
Megi, super za bebicu. Ne znam da li sam se vec "hvalila" da otkad sam trudna placem na sve zivo. Gledam Pinkove zvezdice i kad je ona mala pevala pesmu Hurt, meni ne da su zasuzile oci, ja sam plakala kao kisa (inace me ta pesma bas pogadja) Sva sreca pa je mm bio u sobi. Ludi od mog plakanja. Ne smem vise gledati ni Radnu akciju, ni onu emisiju In vitro..ima toga jos. E da, Serpi bravo za dobru kravu Jabud, bi ja, ali me zaj ovi s posla za plate.
< Poruku je uredio jess021 -- 13.3.2015 22:53:49 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 13.3.2015 22:54:36
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Megi, super za bebicu. Ne znam da li sam se vec "hvalila" da otkad sam trudna placem na sve zivo. Gledam Pinkove zvezdice i kad je ona mala pevala pesmu Hurt, meni ne da su zasuzile oci, ja sam plakala kao kisa (inace me ta pesma bas pogadja) Sva sreca pa je mm bio u sobi. Ludi od mog plakanja. Ne smem vise gledati ni Radnu akciju, ni onu emisiju In vitro..ima toga jos. E da, Serpi bravo za dobru kravu Jabud, bi ja, ali me zaj ovi s posla za plate. Ja nisam plakala u trudnoći ali otkako sam se porodila suze same idu i kad najave počnu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 13.3.2015 22:55:32
|
|
|
|
sagitarius
|
Jess,i ja placem na sve i svasta,normalno je.Od te emisije o vto sam odustaka,to nema sanse da izdrzim bez prokisnjavanja
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 13.3.2015 22:58:23
|
|
|
|
jess021
|
Ajoj Ivanka, nemoj da me plasis da ce biti jos gore kad se porodim Ju, mm ce da odlepi. E da, a redovno placem i na onu pesmu iz Montevidea Pukni zoro, svaki, ali svaki put. Ju zasto mi je nestao drugi ticker? Jel vidite oba?!
< Poruku je uredio jess021 -- 13.3.2015 23:06:37 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 13.3.2015 22:59:55
|
|
|
|
suzi kju
|
Tako nam je kad nas hormoni spucaju
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 13.3.2015 23:06:38
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Ajoj Ivanka, nemoj da me plasis da ce biti jos gore kad se porodim Ju, mm ce da odlepi. E da, a redovno placem i na onu pesmu iz Montevidea Pukni zoro, svaki, ali svaki put. Ja sam zato i prestala da gledam radnu akciju, dete mi se potrese kad me vidi, odma se rastuži mukica, misli nešto me boli
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 13.3.2015 23:08:47
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Jel vidite oba?! Ja ga ne vidim a bas sam pogledala da vidim koji si mesec
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 13.3.2015 23:10:32
|
|
|
|
jess021
|
Nestao, a inace sam 11. nedelja. Da li i ti imas dva? Posto i kod tebe jedan vidim, a pored prazan kvadrat
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?