|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat]
12.3.2015 18:32:59   
adulence
ahahhahahaha.....jao jabudic upravu si ,ali sta cu kad volem

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 926
12.3.2015 18:34:02   
sagitarius
Adulence,kada ides sutra na pregled?

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 927
12.3.2015 20:24:15   
adulence
U 9 ujutru jaoooo mislim da necu spavati...inace zene sta mislite hoce li mi raditi vaginalni ili preko stomaka uz?

(odgovor članu sagitarius)
Direktna veza do poruke: 928
12.3.2015 20:26:34   
suzi kju
Jooj Adulence ja te potpuno razumem, i nećeš spavati garant... A verovatno će ti raditi vaginalnom sondom... Mada kako god,svejedno ti je... Čekamo da javiš ujutru šta su ti rekli user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 929
12.3.2015 20:33:07   
adulence
U prosloj trudnoci mi Za double nisu radili vaginalno pa zato pitam....ma povela bih i mm ali bojim se da bi se onesvestio kada bi video sondu...buahah...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 930
12.3.2015 20:33:39   
serpica
Jesam vam se skoro pozalila da mi je muka? user posted image e sad je...ne znam da li od palacinki ili od pola kile cvaraka koje sam pojela posle njih..odoh da smestim decu u krevet i vracam se.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 931
12.3.2015 20:40:14   
adulence
Mislim da se mozda nisi najela pa ti je muka od glasi...buahahahahahh....

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 932
12.3.2015 20:43:22   
sagitarius
Adulence,spavaj,da budes odmorna za bebicu.Javljaj kako je bilo i kako izgleda bebac.Cekamo te.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 933
12.3.2015 20:44:38   
sagitarius
E da,pojma nemam kako to ide.Mene su prosli put pregledali sa obe sonde.Tako da uopste ne kontam kada koja ide.

Direktna veza do poruke: 934
12.3.2015 20:47:04   
suzi kju
Ja koliko sam čula, što ne znači da je istina, preko stomaka rade kao kasnije u malo starijoj trudnoći, mada ne mora da znači, u svakom slučaju javi kako je bilo, muz neće valjda da se onesvesti hahaha... Muškarci user posted image

Direktna veza do poruke: 935
12.3.2015 20:54:26   
soni
gde ste user posted image ...prica se o kg ceo dan...drazi trudnoce..poslecemo da kukamo user posted image

ja sam se najela presnog griza po serpicinoj preporuci, ubi gorusica od pasulja i palacinjaka i kod mene danas ... opet spavati necu ali dobro navikla sam ....

uspavala sam dete i sada kuliram, kao da sma nesto drugo i radila danas...

sta vi radite??

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 936
12.3.2015 20:56:52   
suzi kju
Soni jel pomaze griz?

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 937
12.3.2015 22:23:48   
serpica

IZVORNA PORUKA: adulence

Mislim da se mozda nisi najela pa ti je muka od glasi...buahahahahahh....

user posted image jos uvek mi je muka,idem da spavam...Wiv obecala da ce da svrati na kaficu pa da budem spremnauser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 938
12.3.2015 22:54:54   
megi85
Adulence meni je sad za dabl radila i vaginalno i preko stomaka baš je dugo trajalo ali mi je drago da je sve detaljno pregledala a i ja sutra idem privatno na uz da budem malo mirnija jer nisam bila od sredine februara a državno kod moje dr imam termin tek u aprilu,tako da ja toliko ne mogu čekati a usput da čujem još jedno mišljenje zbog loših nalaza cervikalnog i ešerihije.
Majeno jesu li stigli kroasani i princes krofne iz Manjeuser posted image
Joj i mene brinu ovi kg tek sam 16.nedjelja a imam sigurno bar 4kg više a ko zna šta će biti do kraja.U prvoj sam dogurala do +30 i obećala sam sebi da mi se to više neće desiti ali kako i ovaj put lijepo napredujem izgleda da će se scenario ponovitiuser posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 939
12.3.2015 23:17:47   
Chipsy
Megi, i ja sam imala eserihiju, ali u vaginalnom brisu.
Soni, meni za gorusicu pomaze i da razmutim malo sode bikarbone u vodu i to popijem, odmah mi ublazi.
Jabude, al sa stomakom te sisam ne za 5 nego za 15 nedeljauser posted image

(odgovor članu megi85)
Direktna veza do poruke: 940
13.3.2015 7:00:19   
megi85
Jutro cure može jednauser posted image
Chipsy kako si se riješila ešerihije,ja sam pila Amoksiklav antib i dala mi Eritromicin vag ali ih ne podnosim jer me užasno peku pa pretpostavljam da će mi danas predložiti šta drugo da uzmem.U svakom slučaju javljam kako sam prošla i potajno se nadam da bih danas mogla saznati pol bebeuser posted image

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 941
13.3.2015 7:05:44   
adulence
Evo mene zene dobro jutro,spavala sam kao car za divno cudo,sad cu polako da se spremam...e da nocas sam sanjala porodjaj i coini mi se da sam decaka rodila....ahahhaha....

(odgovor članu megi85)
Direktna veza do poruke: 942
13.3.2015 7:17:30   
Maraj
Dobro jutro
adulence cekamo nalaz sa uzuser posted image
megi uzmi vaginalete na bazi mlecne kiseline. One su meni najbolje a prirodne su

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 943
13.3.2015 7:49:06   
suzi kju
Dobro jutro, ja kuvam kakao pa izvolite :-) Adulence super što si se odmorila lepo, čekamo da čujemo utiske... Ja sam loše spavala bas, nikako nisam mogla da se namestim, kičma me ubi od lezanja i sedenjauser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 944
13.3.2015 8:12:22   
serpica
Dobro jutro evo i od mene user posted image Wiv gde si? user posted image
odvela dete u vrtic,pijem kafu pa da spremam rucak...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 945
13.3.2015 8:12:42   
jabudic
Jutro i od nas! Danas divan dan u najavi!
Evo kafica za sve i počinjem da radim user posted image
Ja sam sinoć do 00h gledala neku istoriju o Džingis Kanu, i jedva otišla u krevet. Imala sam puno posla, pa me je onda muž slao u šoping po cement, pa mi je tako prijalo da se opružim posle svih obaveza, mogla sam tako ostati satima.
U krevetu sam bila u nekpom stanju kome user posted image Niti sam spavala, niti sam bila budna, a oči su mi bile otvorene user posted image

Adulence, srećno na pregledu!
Ostale user posted image grliša!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 946
13.3.2015 8:18:42   
Anoniman
Jutroooouser posted image

Ado srecno na pregleduuser posted image

Ja upravo ustala , pa sada doza terapije je na redu, jaoj kada ce vise taj 23, tek za 10 danauser posted image user posted image da idem na kontrolu.

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 947
13.3.2015 9:58:33   
jabudic
Jao, razboljeh se user posted image
KLIK

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 948
13.3.2015 10:01:27   
Anoniman
Jabudic mnoo je lepuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 949
13.3.2015 10:06:49   
majeno
Dobro jutro, evo i ja ustala tj.prebacila se iz spavace na kauc u dnevnu...
megi, joj prijali su i kroasani i princes krofne, zderala sam juce kao prase...meni je to ostalo jos iz perioda kad sam studirala, zivjela bukvalno 20 metara od Manje i tamanila njihove proizvode i danju i nocu...za eserihiju ti ne znam nista reci...mene su jos jedino ti problemi s brisevima mimoisli u trudnoci...ali mi je dr jednom dala neo penotran vaginalete kad sam se zalila na pojacan iscjedak...kao one su najbolje i uticu na sve vrste bakterija i gljivica...meni na iscjedak nisu uticale pa me je dr ubijedila da je to normalan iscjedak u trudnoci...
Curama koje idu na kontrolu: sretno! Joj, meni je frka pred svaku kontrolu, ne mogu si pomoci...sljedeca moja kontrola je tek sredinom naredne sedmice, a ja vec pocela sa strahovima i nesanicom...nocas sam vise hodala po kuci nego sto sam spavala...ili je to mozda zato sto sam juce spavala skoro cijeli dan
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Sve što niste znali o spinalnoj anesteziji
Bolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here