|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat]
13.3.2015 23:13:36   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: jess021

Nestao, a inace sam 11. nedelja.
Da li i ti imas dva? Posto i kod tebe jedan vidim, a pored prazan kvadratuser posted image

sad ti vidim oba tikera, kod mene je jedan, samo moja devojčica, to je onaj kratki tiker, zato ne zauzima ceo prostor

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1001
13.3.2015 23:15:10   
jess021
Ja ne vidim, ali nije ni bitno. Bitno da drugi vide, sad mogu na miru da spavamuser posted image
Laku noc, lepo spavajteuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1002
13.3.2015 23:18:23   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: jess021

Ja ne vidim, ali nije ni bitno. Bitno da drugi vide, sad mogu na miru da spavamuser posted image
Laku noc, lepo spavajteuser posted image

Čas ga vidim čas ne... Mora da je od solarne oluje noćas, najavili su da će biti problema sa tehnologijom user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1003
13.3.2015 23:38:53   
jabudic
Glad, gorušica, natečene i bolne noge...
Počele su čari trudnoće user posted image

Direktna veza do poruke: 1004
14.3.2015 0:35:53   
amelia
trudnice drage treba mi vasa pomoc naime kad sam u ponedeljak bila na kontroli dr-a mi prepisala folnu kiselinu i vitamin d3 tablete jer mije jako nizak vit.d3 16 ref.vrednosti 25-75 znaci rekla mi da imam jako nizak nivo vitamina d3 i dala mi recep zena ali nije napisala dozu koja treba da bude i nigde ali nigde mi apoteci ne daju tablete jer neznaju dozu user posted image sva sam nervozna kako da nijedna ne zna koju dozu treba da uzima trudnica... sad treba da cekam sledeci ponedeljak da ponovo odem kod dr pa da mi prepise recept sa dozom.. da li je neka od vas uzimala-uzima vitamin d i koju dozu?

< Poruku je uredio amelia -- 14.3.2015 0:37:30 >

Ayan <3

Direktna veza do poruke: 1005
14.3.2015 7:05:15   
adulence
Zene dobar jutar,ja ustala kao vampir...treba danas da idem da vadim krv za double,jedno mouda glupavo pitanje jel treba da vadim krv na prazan stomak ili nema veze za te parametre?!

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 1006
14.3.2015 7:16:47   
Maraj
Dobro jutro.
adulence ja ne znam tacno al znam kad se radi npr drzavno, odradis uz u 14h pa posle isti dan dajes krv. Ne verujem da ne jedes nista do 14h. Mislim da moze da se jede al ako sumnjas nazovi neku privatnu laboratoriju pa pitaj

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1007
14.3.2015 7:32:06   
adulence
Ma da i ja mislim da mogu...to je neverovatno koliko sam ja sve zaboravila iz prethodne trudnoce,kao da sam pre sto godina bila trudna...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1008
14.3.2015 7:49:53   
serpica
Dobro jutro user posted image
adulnce meni su rekli dva sata pre vadjenja da ne jedem..ne znam kakve to veze ima ali eto ja nisam jela...
Amelia jedna tableta vit.D dnevno,tako bi trebalo da bude.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1009
14.3.2015 8:52:44   
jabudic
Adulence, ni ja nisam jela, mada je i meni bilo logično da nema veze za te parametre.

Dobro jutro od praseta. Već sam smunjila 3 prženice sa džemom od višnje, grok, grok user posted image user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1010
14.3.2015 9:28:26   
GagaT
E, evo i mene.. Konacno i mene u trudnickim temama. Hvala drugaricama na preporuci za ovu temu, ne bih je nikad pronasla. Ovako znam gde cu se zaliti svaki dan...hahha Salim se. Sve vas puno user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1011
14.3.2015 9:33:44   
megi85
Jutro cure.
Evo ja pijem kaficu i uživam kući sa svojim sinom.Javila sam na posao da neću doći jer me grlo baš boli a glava rastura pa sad samo čekam da krene temp.a sve mi se čini da hoćeuser posted image Kupila sam juče paracetamol i neke septolete koje smijem ali me zanima imate li neki savjet šta bih još mogla piti (ne mislim na lijekove)posebno za ovako bolno grlouser posted image Još me juče dr isprepadao kad sam mu rekla da mi se posebno naveče steže stomak a on kaže nikad ne znamo kada te lažne kontrakcije mogu preći u prave i da se ne igram sa trudnoćom zbog posla i ostalog jer kaže radićeš još 30god i ništa propustiti nećeš a ja mislila bar još ovaj mart i april izdržati da ne izludim kod kuće a i dok obučim nekoga da me mjenja ali me on sad baš dao na razmišljanje.
Sve vasuser posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1012
14.3.2015 10:03:55   
soni
dobar dan trudnice moje....i ja uzivam sa svojim detetom, malo jos da otopli pa cemo napolje mada se ja umorim brzo i necu daleko onda...muz mi radi..

Gaga dobro dosla kod nas !!!!

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu megi85)
Direktna veza do poruke: 1013
14.3.2015 10:05:50   
soni
Megi propolis je super..na kasicicu secera ili ja nakapljem direkno u grlo..Ako te bli jako, mozes i linum da naceds direktno u grlo....klobuci zalfiju....

Gde je Choopa i ostale mamice nase?? Kako ste umorne??

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1014
14.3.2015 10:12:23   
Anoniman
Jutrooo i od mene, ja se jutros naspavala, sada pijem vitamine, Una mi je bolesna , 6 dana je bila u vtricu, i odmah reagujeuser posted image

GagaT dobrodosla, cestitamuser posted image

(odgovor članu soni)
  Direktna veza do poruke: 1015
14.3.2015 10:21:10   
anita
Dobar dan svim starim i novimuser posted image
Svratila sam da vas pozdravim...Mi smo dobro. Rastemo,ruckamo i po malo zezamo.
Ljubimo vas puno. Postavicu slike u toku dana da vidite kako smo porasli.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1016
14.3.2015 10:23:16   
superm
Dobro jutro! Dobar dan! Od jutros mi nije muka al
i mi je sinoc izasao herpes, na celuuser posted image
Koliko ja znam, double se ne radi na prazan želudac, meni su rekli da obavezno doruckujem.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1017
14.3.2015 10:26:36   
Anoniman
Anitaaa, jedva cekamo slicice, ljubi trojciceuser posted image
Superm pa gde bas nadje na celuuser posted image , ja nikada nisam imala herpes, ali moja sestra je sklona tome.

(odgovor članu superm)
  Direktna veza do poruke: 1018
14.3.2015 10:35:56   
superm
Ja sam sklona herpesima, u decembru sam imala jedan ispod oka.
Brinem zbog bebe...

< Poruku je uredio superm -- 14.3.2015 10:36:28 >

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1019
14.3.2015 10:38:11   
serpica
Gago dobrodosla..
Anita user posted image i decicu,samo rastite jedva cekam da vidim sliciceuser posted image
mm je tu,uzeo slobodan vikend..dok ga neko ne pozove user posted image izveo malog u setnju i devojke izsle ispred zgrade...ja spremam rucak...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1020
14.3.2015 10:38:31   
Anoniman
nece joj nista biti, ne brini, imalo je jos trudnica sa herpesom u trudnoci, i sve je ok.user posted image

(odgovor članu superm)
  Direktna veza do poruke: 1021
14.3.2015 10:43:44   
superm
Hvala UM! user posted image Kako si ti danas?

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1022
14.3.2015 10:52:51   
Anoniman
Dobro sam, lezim mirujem, smorilo me lezanje, cekam kontrolu, ni kako da docekamuser posted image Cas sam gladna, cas nisam... i tako u krug.

(odgovor članu superm)
  Direktna veza do poruke: 1023
14.3.2015 11:27:20   
suzi kju
Dobar dan i od mene, vidim danas smo sve dobro sem što je nekima muka ali dobro... Ja se spreman pa malo idem da se vidim s prijateljicama, jeste gadno vreme ali da izađem iz kuće nmg više... Ljibim vas sve nove i staree :-*

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1024
14.3.2015 11:32:16   
jabudic
Hello debeljuce.
Ja se do sada bavila subotnjim čišćenjem, sagorela sam one prženice od jutros user posted image
Sad da vidim šta da kuvam danas.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here