Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 14.3.2015 12:25:03
|
|
|
|
sagitarius
|
Dobro jutro,dobar dan,kako kome.Evo cujem da ce sledece nedelje lepo vreme,pa taman da malo zivnemo.😄😄😄
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 14.3.2015 12:49:47
|
|
|
|
tatjan@
|
Dobar dan svima :) Ja uspavala mladjeg sina, starijeg poslala kod drugara da se igra a ja uzivam u miru i tisini.. Zvala me juce drugarica, dete joj dobilo boginje, pa da dodjem da se druzimo.. moji jos nisu prelezali, pa bi bilo dobro da dobiju, ali mislim da mi to sad nije pametno, nekako me strah.. Ja sam prelezala boginje, sta vi mislite? Ja inace nisam jos ni rekla drugaricama za trudnocu, znaju samo moji najblizi, mislim da me ne bi ni zvala da zna da sam trudna.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 14.3.2015 13:04:01
|
|
|
|
superm
|
Tatjana, bolje da ne ideš! Sta ce ti bas sada to da ti se deca razbole
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 14.3.2015 13:09:37
|
|
|
|
soni
|
MI se isetale, vetar hladan duva zbog mora, ali je bas sunce i fino...danas ne kuvam nista, pozvani smo na rucAK KOD PRIJATELJA PA CU SADA U VODORAVAN SA luNOM, AKO BUDE htela da spava
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 14.3.2015 13:09:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Tatjana ja ne bih isla Ja gledam izjavu vojske i placem, zbog ovih jadnih 7 zivota sto su nestali, moja mama je nocas u Raskoj, bebi nosila kiseonik u kasarnu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 14.3.2015 13:16:09
|
|
|
|
adulence
|
Dobar dan UM i ja to gledam koja tuga je zadesila ovu zemlju i sve njihove porodice... Kod moje ive su svi u grupi imali boginje pre mesec dana ,ali svi a moja Iva ne,tako da mozda ne bi ni dobili...heheh...ja sam se raaspitala kod dr on kaze ako sam ih prelezala nema bojazni,pa sad na svakom je... Ja sam isla vadila krv za double test ne mora na prazan stomak,sutra su mi rezultati....pa onda u sredu idem kod dr da mu nosim rezultate...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 14.3.2015 13:16:26
|
|
|
|
suzi kju
|
Tatjana slazem se sa ostalima, nemoj ići, bez obzira što si ih ti preležala...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 14.3.2015 13:29:57
|
|
|
|
jess021
|
Cao zenske! GagaT dobrodosla. Ja sam vec bila kod drugarice na kafi, na pijaci, sad cemo u nabavku. Napolju je fino, nije hladno. A za ovo sa helikopterom nisam mogla verovati jutros, sinoc sam citala o zatrpanom sanitetu i onda ovo jutros, strasno, tuga velika Grlim vas sve, odoh dalje E da zaboravih da napisem, drugarica mi se udaje u CG, ja cu biti kuma, tako da, crnogorke nase, mozda se nekad i upoznamo .
< Poruku je uredio jess021 -- 14.3.2015 13:42:41 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 14.3.2015 14:16:30
|
|
|
|
jabudic
|
Jess, gdje se udaje drugarica, u koji grad? Ja skuvala kafu i sjela da odmorim, danas mi je turbo dan, kao i svake subote. Ustala, pa doručak, sudovi, tepisi, podovi, prašina, kuhinja, kupatilo, kamin, terasa, sobe, ručak, mafini... E ne može se više. Legla djecu i i opružila se sa kafom i laptopom. Mm radi nešto vani, ima neke radnike. Kod nas uvjek ima radova.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 14.3.2015 15:35:53
|
|
|
|
jess021
|
Jabude, ti si se bas naradila danas. Buduci muz joj je iz Kotora, a zivece u Podgorici. Ja cu malo da dremnem, danas sam se preforsirala sa setnjom
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 14.3.2015 17:57:33
|
|
|
|
serpica
|
Gde ste devojke..ja se pondala mm ce ceo vikend da bude tu,ali nista od toga,duznost zove i ode covek... ja pijem kafu pa da spremam veceru,od jutros i ne palim TV ne mogu da gedam ovu tugu a jos manje novinare koji izbacuju takve naslove da ti dodje da ih zapalis
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 14.3.2015 18:01:50
|
|
|
|
Anoniman
|
ja sam uzela U tablet da malo virnem sta radite jede mi se ovaj recept dana
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 14.3.2015 18:25:51
|
|
|
|
serpica
|
Ja cu da pravim pitu,to mi najbrze a i deca vole....
< Poruku je uredio serpica -- 14.3.2015 18:28:17 >
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 14.3.2015 18:54:27
|
|
|
|
suzi kju
|
Tačno je najbolje ne paliti tv i ne čitati novine, ništa lepo da se čuje i vidi, otmica,ubistvo,pogibija... Tuga
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 14.3.2015 19:15:38
|
|
|
|
jabudic
|
Ja sam danas svašta radila, a i sjutra imamo neke majstore, pa mi ništa mrznije nego svaki čas da jedu, pa sok, pa kafu, a mm svako malo kucne u prozor za po nešto. A u ponedeljak idem u kancelariju, jer je direktorki rodjendan, pa ćemo da joj damo poklon, a ja joj pravim tortu iznenadjenja. A on kaže: "Je li baš moraš da ideš u pondeljak, mislio sam nešto da radim!" Kad on nešto radi, ja radim svoj posao, radim sve kućne poslove i čuvam djecu. Mislim stvarno....
< Poruku je uredio jabudic -- 14.3.2015 19:19:04 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 14.3.2015 21:01:52
|
|
|
|
adulence
|
Dobro vece,kako ste...mi smo bili malo u skitnji,dosli kucici i krevet,Ivka spava,a mm i ja se spremamo nesto da gledamo,mada smo toliko umorni od sinocnjeg koncerta da mi de sve cini da cemo se komirati....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 14.3.2015 21:44:09
|
|
|
|
serpica
|
I ja cu uskoro da se komiram,cini mi se svako vece sve ranije i ranije
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 15.3.2015 2:12:49
|
|
|
|
jovicaa
|
samo da se javim jos uvek sam 2 u 1
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 15.3.2015 6:41:28
|
|
|
|
adulence
|
Bravo jovice,ovaj put ce to samo i na vremw... Dobro kutro,ja sam pocela sve ranije i ranije da se budim ,kao vampir ...a sad sam i gladna,hmmm sta bih mogla da klopam....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 15.3.2015 7:35:12
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro bice danas lep dan,suncano napokon... Adulence i ja ustajem rano i odmah sam gladna,a evo ovog mi trenutka i muka....ruka me i dalje boli i trni..nema tu leka izgleda da ce tako biti do porodjaja... Ajde da cas_tim za ulazk u trece tromesecje
< Poruku je uredio serpica -- 15.3.2015 7:36:13 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 15.3.2015 8:23:45
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutr trudničice moje Kako ste mi? Koja je sledeća? Šerpice draga već treće??? Au ala mi prolete""
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 15.3.2015 9:11:49
|
|
|
|
jabudic
|
Jutro drage moje! Ja sam sad ustala. Tj, mm me je probudio prije 7h da se malo maznemo, ali sam ja nastavila do sad. Baš sam se naspavala. Evo spremam djeci doručak, pa da ih pošaljem u dvorište i pijem kafu na miru. Šerpi, bravo Valjda ću i ja brzo, samo sam 6 nedelja posle tebe Trco, Jovica nam je sledeća, a onda Lesica, Soni, Bokac, Šerpi, tako nekako. Pa ja tamo negdje u sred ljeta
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 15.3.2015 9:21:42
|
|
|
|
Trcosava
|
Jabude kako ti ja zavidim na tome što se porađaš u sred leta!!! Kako ja mrzim zimu i to što sam se oba puta u zimu porađala Ti li ćeš malo rakče da rodiš? Još devojčurka
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 15.3.2015 9:25:59
|
|
|
|
megi85
|
Jutro Evo i ja skoro ustala i na miru pijem kaficu dok mi L gleda crtiće a mm spava.Juče sam kao i ti Jabudic uradila dosta toga po kući tako da se nadam da ću danas moći malo više da odmaram iako je i kod nas lijepo vrijeme i rado bih u šajcanje ali moram se malo primiriti jer baš me brine ovo stezanje stomaka tako da danas planiram što više da ležim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 15.3.2015 9:27:06
|
|
|
|
serpica
|
Jes Trco vec sad ide onaj najtezi period... nego ne zali za letom i porodjajem ja sam se Tomom porodila na +40 jao kako je to strsno bilo,ne zna se kad je toplije dal danj ili nocu.... Jabude sad ces i ti da me stignes
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?