Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 0:49:12
|
|
|
|
choopa choops
|
Gdje nestade ona jovica? Šta je ono pričala za mlad mesec? Je l'' valja ili ne? Da l'' da se stiskam do prekosutra ili da je pustim da izađe? Btw. imam žgaravicu, zapalih se
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 0:50:03
|
|
|
|
Sosa Mena
|
O Cupice danas je dan D. Lepo, lepo. Reko ti ja da ce isteras dve nedelje.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 0:50:41
|
|
|
|
srculence25
|
hahahahaha da da vidis dobro si se setila neznam ni ja zaboravila sam Kako tvoja bebana?mrducka li?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 0:55:56
|
|
|
|
choopa choops
|
Popo evo ne znam. Možda jeste, možda nije. (moje srce tajnu krije ) Čas mi se učini da će da krene, a već u sledećem trenu pomislim kako bi mogla ovako tri dana. Srculence ili se proteže svom dužinom tako da me potkači totalno, ili se ne mrda nikako pa se zabrinem :-)))) Ja bih voljela da to bude jutro (bilo kad), radi ovih matičnih ćelija što moram da šaljem za PG...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 0:57:24
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Bice, bice kad ti ja kazem. Sad cu stavim jednu sliku da podstaknem porodjaj
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 1:02:36
|
|
|
|
choopa choops
|
Daj da vidim Mislim ja bih čekala još, ali teško, neće ova mala da me sluša
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 1:04:02
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Stavila sam u slike za podizanje raspolozenja. Ajde dosta je bilo trudnovanja.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 1:08:16
|
|
|
|
srculence25
|
idem i ja da vidim sliku da podstaknem moj porodjaj Dobro je cupo uzivaj u protezanju posle ce ti faliti osecaj u stomaku
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 1:11:57
|
|
|
|
choopa choops
|
Idem da vidim... Nego se začitah tamo u horoskopu, kaže jabudic da treba da se sačeka da prođe mlad mjesec. Stiskam se i dalje!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 1:19:12
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Manja je rodjena kad je bio mlad mesec. Sto ne valja?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 1:25:27
|
|
|
|
choopa choops
|
Ma nemam ti pojmaa to je jabudic nešto objašnjavala tamo na temi Horoskop. Nije da ne valja, nego je kao iealno između mladog i punog... Ali ova mala kako je zapela ima da izgura sutra :))))) Ne znam ko je mene tjerao da jedem čajnu uveče u 23h??? Ne mogu da dišem od žgaravice!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 1:28:44
|
|
|
|
srculence25
|
Cupo trka pocinje sad ko ce pre ti ili ja Umalo nepadoh u nesvest kad sam videla trag krvi ali je sluzavo jooooj kanda je sluzni cep ali nemora to odma da krene jel da? moze da se vuce do 7 dana tako.Jooooj nema meni spavanja nocas a nista me neboli
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 1:35:00
|
|
|
|
choopa choops
|
hahahah šališ se srculence???? Još će zajedničku temu da nam otvore Može sluzni čep odmah, a može i 7 dana. Meni je sa L otišao 7 dana prije, nakon pregleda A sad kad sam išla u WC isto sam prijetila kao da je sekret malo promijenio boju... Ma nemam više pojma, opušteno samo pa kad god bude Meni je trenutno najveća preokupacija kako ću stić da obrijem cijelu Veselinku (Dobro i kako ću se rješit ove žgaravice...)
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 1:40:39
|
|
|
|
srculence25
|
Ce da vidimo do ujutru jel se otvaraju teme Bas mi cudno nit me boli sta a maleni lumperaj pravi a i sluzni cep poceo da ispada. Za veselinku prepusti sestrama da te srede i ja cu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 1:50:31
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops hahaha idemo kladionica otvorena: Chipsy 14.02. Trcosava 16.02. Velerie 17.02. Tanjica 18.02. srculence 19.02. serpica 20.02. jabudic nepristrasno 21.02. vonavoj,soni,bubulence 22.02. jess021 23.02. boka 1.03. Prošli smo crveno, idemo dalje :-)))) Ma sredila ja malo sa strane, ali ima livade za dva stoga sjena Sramota me. Da sam sama u sobi ladno bih sad čak i mužu dozvolila da mi to odradi bez obzira na golicljivost
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 1:52:34
|
|
|
|
choopa choops
|
srculence i bolje da ide tako pomalo...Prvo ode čep, pa lagani bolovi, pa jači i tako. Samo hrabro, lagano ćeš ti to Idem da pokušam da odspavam. Laku noooooć!
< Poruku je uredio choopa choops -- 19.2.2015 1:58:24 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 6:35:38
|
|
|
|
choopa choops
|
Jutro Evo me na ctgu. Nema kontrakcija edit: Ipak ima, ali nekih sitnih do 50/60
< Poruku je uredio choopa choops -- 19.2.2015 6:38:40 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 6:43:34
|
|
|
|
branki*
|
hahah,choopo,jos si tu srculence,vidim i kod tebe sitno,sitnije
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 6:46:02
|
|
|
|
Trcosava
|
Još će Boka da dobije na kladionici Jutro trudnjače moje (i one koje to više niste hehehe)
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 6:56:04
|
|
|
|
choopa choops
|
hhahaaahah zamisli bude 1.03. Ludnica :))) srculence da se javi, da ne mislimo gdje je ja bih tako još spavala, ali ne može A kad vidim vas svježe porođene, ovako rano budne, shvatim da bih trebala svaki sekund da koristim
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 6:59:52
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops A kad vidim vas svježe porođene, ovako rano budne, shvatim da bih trebala svaki sekund da koristim ma,jok,bre,choopo,sta ti je,mi to volimo tako da ustajemo u zoru ja cak toliko ne volim spavanje,da i nocu po 3-4 puta ustajem
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 7:08:23
|
|
|
|
choopa choops
|
Jao branki ćuti, nemoj da me plašiš To što ti ustaješ 3-4puta, ja ću 10 garantovano
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 7:18:27
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro sta ima? Ja prvo da vam skuvam kaficu pa cu onda da citam Chupa tu si?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 7:22:40
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro ,ajmo zene kafica,serpi spremila... Choopo bas m je drago sto s.jos tu i sto si 2 u1... Ja cekam ovo moje malo dete da se probudi da je vodim u vrtic,pa idem u citaonicu,da ucim,mora se,mora...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 19.2.2015 7:23:22
|
|
|
|
branki*
|
ziv se covek na sve navikneee ,ajooj,da bar je samo ustajanje da sisa,ni po jada,sto se kaze,nego jos kad nece posle sisanja da utone u san,pa moram da nosam da zaspi,e to mi je nocu kao da me tresnes u glavu,cini mi se nekad,srusicu se sa njom zajedno..onda ujutru kad ustanem,zaboravim sve suicidne nocne ideje,pa guram nekako
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sve što niste znali o spinalnoj anestezijiBolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?