Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 17.2.2015 9:01:01
|
|
|
|
Trcosava
|
Jabude, interveniši. Zovi bolnicu Zovi Čupu, sigurno imaš njen br
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 17.2.2015 9:02:06
|
|
|
|
jabudic
|
Trco, nemam njen broj
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 17.2.2015 9:08:17
|
|
|
|
Trcosava
|
Ja pojma nemam kad je ovde. Beše u decembru, posle Božića valjda. Kako bre nemaš? Juuuuuuu Aha, evo je viri!
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 17.2.2015 9:10:26 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 17.2.2015 9:09:43
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro debelice , kako ste mi, sta je sa chopom? Joj, kod mene ima svekrva, ali brzo ce kuci, jedva cekam, da ostanemo sami, nekako mislim da ce mi biti najlakse, sve ona po kuci radi, ne da meni nista, a ja ne mogu gledati da neko po mojoj kuci radi, niko to ne zna kao ja . Jesam i biser, zar ne? Sve vas punooooooo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 17.2.2015 9:09:47
|
|
|
|
jabudic
|
Sad sam joj pisala na fb, valjda će se javiti.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 17.2.2015 9:15:50
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Čupa nam sigurno spava, javiće se ona tamo oko podneva Eto, sad će ispast da ja volim da spavam? Nisam imala neta. Prikačila se Kineskinja sa svojim bijesnim kompom i onda nije bilo neta za nas smrtnike sa kantama od kompa. Sinoć nijedna kontrakcija, prvi put! Začudili se svi, ja se i zabrinula Jutros opet do 80...Ako sve bude kako treba sutra ću kući Javiću vam preko Tashe ako šta krene no sikirki
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 17.2.2015 9:22:22
|
|
|
|
Trcosava
|
Mojne nas više tako prepadaš! Ako nemaš neta, pošalji poruku da znamoda si 2u1 i dalje
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 17.2.2015 9:22:31
|
|
|
|
choopa choops
|
eco poznato mi to...Ne zna čovjek šta je gore kad ti pomažu ili ne
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 17.2.2015 9:23:39
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Mojne nas više tako prepadaš! Ako nemaš neta, pošalji poruku da znamoda si 2u1 i dalje hahaah priznaj da si zapravo došla da se raspitaš jer si tipovala na današnji datum?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 17.2.2015 9:28:31
|
|
|
|
jabudic
|
A tu si lujko NE daš mi raditi od rane zore Ja ove moje izbacila u dvorište, neka se malo sunčaju
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 17.2.2015 9:30:01
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Mojne nas više tako prepadaš! Ako nemaš neta, pošalji poruku da znamoda si 2u1 i dalje hahaah priznaj da si zapravo došla da se raspitaš jer si tipovala na današnji datum? A ja to na danas? Mislila sam da sam na jučerašnji Daleko mi CG za letovanje. Mm nešto pominjao, rekla sam mu nema šanse, ima da obelimo dok dođemo do CG!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 17.2.2015 9:30:07
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops hahaha idemo kladionica otvorena: Chipsy 14.02. Trcosava 16.02. Velerie 17.02. Tanjica 18.02. srculence 19.02. serpica 20.02. jabudic nepristrasno 21.02. vonavoj,soni,bubulence 22.02. jess021 23.02. boka 1.03. Zaprav ti si promašila Danas je možda Valerien dan :-)
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 17.2.2015 9:33:37
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Ja ove moje izbacila u dvorište, neka se malo sunčaju Sram te bilo :-))))))) Ja jedva čekam sutra da kosu operem. Srećom te mi je inače suva kosa i ne vidi se da je nisam prala, ali ovo je pakao, ne mogu da izdržim psihički A noćas ili ujutru me čeka brijanje prije pregleda, biće veselo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 17.2.2015 9:36:10
|
|
|
|
Trcosava
|
Misliš, dobro sam zapamtila Jaoj ljudi ako ja danas preguram dan ima da pevam. Još ako uspem i ručak da skuvam, pa mojoj sreći neće biti kraja Ostale trudnjače, ste mi dobro? Jabude, gaćke su na mestu? Joj žene ja bi se tako rado keksala, a ovo nikako da prestane da curi. Već dve nedelje žali Bože uložaka. Ma još u bolnici je bilo jadno i bedno. Samo prvi dan je bilo više krvi, od tad baš baš jadno.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 17.2.2015 9:39:46
|
|
|
|
choopa choops
|
Trcoslava izdrži! Najteže je prošlo Još samo malo.... Meni da beba ne mora da prođe dolje, garant bi mi se himen obnovio
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 17.2.2015 9:43:45
|
|
|
|
Trcosava
|
Ma jes ujku prošlo. Uskladi sex sa velikim detetom i malim Ova mala u 8 legne, do 9 ustaje bar još 3 puta. Ovaj mali nikad ne znaš kad će da zakmeči. Mislim, da neće da probudi starije, pustila bi ga ja dok mi odradimo posao A kako nismo dugo, ovaj moj će 3x gurne i ćao
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 17.2.2015 9:47:48
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Ma jes ujku prošlo. Uskladi sex sa velikim detetom i malim Ova mala u 8 legne, do 9 ustaje bar još 3 puta. Ovaj mali nikad ne znaš kad će da zakmeči. Mislim, da neće da probudi starije, pustila bi ga ja dok mi odradimo posao A kako nismo dugo, ovaj moj će 3x gurne i ćao Trco kad dodje vreme za moj sex moj nece ni da gurne a vec ce bude gotovo
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 17.2.2015 9:48:46
|
|
|
|
jabudic
|
Hahah, Trco Vala meni nije do tog keksa nikako. Dodjem mrtva s posla, onda nastavim po kuci, pa spremanje večere, pa ručka za sjutradan, pa ovaj J već dva dana ne ustaje sa šolje, pa operi dupe, namaži, pa opet na šolju Kakav bre keks! A sanjam noćas kako su mi se nadlaktice ugojile, i to kao zbog toga što pijem iz plastične čaše. I sve mi modrice tuda, kako sam u snu pipkala debele ruke Inače se osjećam ugojeno, naduveno i ružno, a kad sam takva nije mi do keksa. A ovaj mm bi svaki dan
< Poruku je uredio jabudic -- 17.2.2015 9:50:28 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 17.2.2015 9:53:09
|
|
|
|
mati
|
Choopa samo da te grlnem. Drago mi je da si jos tu. Nisam se kladila al ti reko da ce da ceka jos nedelju dana najmanje. Grlim i sve ostale stomacice. Ko o cemu babe o ustipku a trudnice o seksu.
< Poruku je uredio mati -- 17.2.2015 9:54:51 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 17.2.2015 9:54:52
|
|
|
|
jabudic
|
Mati, Trca o sexu, a ona više nije trudnica
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 17.2.2015 10:04:12
|
|
|
|
choopa choops
|
mati Ne mogu puno da pišem, jer stalno neko ulazi od doktora, sestara...A kad prestane gužva, ja se ušikam, pa se probudim za ručak, pa posjeta i sve tako :)))) Uglavnom, nemojte se sekirat, javicu vam ja ako šta krene Trco pošalji malu kod te babe, što je imate, da se igra, kad Luka zaspe...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 17.2.2015 10:05:05
|
|
|
|
mati
|
Pa to, dosla da podeva ovde. Jos udjes izadjes i gotovo. Vala meni Mitom zabranili keks jos na pocetku trudnoce i toliko sam jadna navikla bez njega da mi posle bilo cak i tesko da se naviknem na bracne duznosti.
< Poruku je uredio mati -- 17.2.2015 10:06:03 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 17.2.2015 10:05:57
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Ma jes ujku prošlo. Uskladi sex sa velikim detetom i malim Ova mala u 8 legne, do 9 ustaje bar još 3 puta. Ovaj mali nikad ne znaš kad će da zakmeči. Mislim, da neće da probudi starije, pustila bi ga ja dok mi odradimo posao A kako nismo dugo, ovaj moj će 3x gurne i ćao Hehehe, vidi kako je meni sa dvoje već velikih. Plus kad stigne beba Ali velike uvjek možemo poslati u sobu, a kako je svekriva otišla dnevna slobodna... A kad beba stigne momci će se vratiti u svoju sobu, a beba i onako ništa ne zna, tako, biće keksa Eto mene u trudnicama do NG
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 17.2.2015 10:08:25
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Ma jes ujku prošlo. Uskladi sex sa velikim detetom i malim Ova mala u 8 legne, do 9 ustaje bar još 3 puta. Ovaj mali nikad ne znaš kad će da zakmeči. Mislim, da neće da probudi starije, pustila bi ga ja dok mi odradimo posao A kako nismo dugo, ovaj moj će 3x gurne i ćao Trco kad dodje vreme za moj sex moj nece ni da gurne a vec ce bude gotovo I mi smo celu moju trudnoću "postili" i tek sad posle 7 meseci sam došla sebi, pa sad izračunajte, moj nije znao jel došao ili pošao tj jel ušao ili izašao Chupo vidim po tikeru da sii u bezbednoj zoni
< Poruku je uredio degu -- 17.2.2015 10:09:02 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 17.2.2015 10:15:50
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Mati, Trca o sexu, a ona više nije trudnica Trća uvek može o sexu - trudna, ne trudna, sa sve tetkom iz crvenke u poseti, sa lohijama, dok doji.... - jedino mi tokom porođaja nije pao na pamet
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sve što niste znali o spinalnoj anestezijiBolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?