Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 17.2.2015 19:02:19
|
|
|
|
serpica
|
Srculence,tanjice hvala vam drage,ja se salim sa Chupom,jer raunam ako se porodim krajem maja,pocetkom juna,dok ja izvadim pasos za bebca dok nadjem aranzman prodje leto,a unapred necu nista je rjednom sam se opekla. Ovako mi lakse,mama ce da vodi devojcice u grcku a ja sa muskarcima u CG pa zato vrbujem Chupu da to sredi ma samo nek je sve ok pa kad dodje pisulja dobrodosla je
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 17.2.2015 19:59:17
|
|
|
|
Chipsy
|
Eee, nije me bilo nekoliko dana i pomislih sad me ceka nagrada, al ono cvrc
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 17.2.2015 20:03:45
|
|
|
|
Chipsy
|
Chupo, sad mozes da teras do marta. Inace mnogo su me bolele ruke i ramena, nenormalno, zato me nije ni bilo, od juce je podnosljivo. Meni muz em nije tu, em em mi ne pada keks ni na pamet. Meni je to u onoj odmakloj trudnoci nekako bezveze, sestra mi je pricala kako su, dok je boravila na studijama u porodilistu po 7 dana, vidjala bebe koje se radjaju sa spermom na glavi, fuj
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 17.2.2015 20:45:11
|
|
|
|
Tanjica81
|
Serpi ...ako samo sa momcuma ides, pa mozes i u septembru...bar nece biti guzve... A unapred nista!! Ne smem ni da se upišem na spisak... Bohim se, ali opet sam pozitivna i sigurna da je sve u redu sa ...Sutra idemo na euz. Srculence izdrzaces 6ned...a mozda ces i jos krvariti... Sa prvom mi je mam kuvala i dolazila svako veče da je kupa... Sa drugom je nazaloat bila u bolnici, mislim da smo rucak naručivali iz restorana...a bebu nisi smeo da kupaš dok ne otpadne pupak... inace mm voli i sad da ih kupa. Nadam se da sa trecim moci mama da dolazi...Ali nije problem ni ako niko ne dodje... Izvinte na duuuugom postu... Sve vas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 17.2.2015 20:56:49
|
|
|
|
jess021
|
Srculence, sad nesto razmisljam da li uopste sme keks u devetom mesecu?! Nesto mi to ne ide, ali nemam iskustva, pa pitam.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 17.2.2015 21:05:10
|
|
|
|
Tanjica81
|
Ja mislim da sve sto tebi prija, to radi... naravno u granicama normale... a i ako trudnoca nije rizicna. Iskustvo...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 17.2.2015 22:06:38
|
|
|
|
srculence25
|
I ja mislim da ako nije rizicna trudnoca da sve sto prija moze a isto sam negde citala kako je keks zaista izazivao porosjaj ali da bebe budu rodjene sa spermom po glavi. Ja u 9 mesecu iz ovog ugla mm rqzmislja racionalno i nece da nerizikuje.Tanja jesi ti praktikovala dok godi da se moze keksati Inace ja sam cista novosadjanka udata na selu.Sto se pomoci tice mama bi mi znacila kad bi lozila vatru ili donela ogrev,a nekako nemogu da je zamislim da bi se snasla.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 17.2.2015 22:29:38
|
|
|
|
serpica
|
Xaxxa i dalje prica o keksu ma kako da se rodi sa spremom na glavi kad je beba u posteljici,nista ne dolazi do nje, ja nemam iskustva s tim nemam keks ni mesec dana posle porodjaja. Tanjice srecno na euz bice sve ok.. Chipsy kako je maleni hrabrisa? Chupa javljaj se redovno A i Bubi je nema ceo dan da nas poseti,ohladi se ona kafa od danas..
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 17.2.2015 22:41:02
|
|
|
|
Jole84
|
Drage trudnice, samo da vi grlnem
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 17.2.2015 22:46:11
|
|
|
|
Chipsy
|
Serpi, verovatno kad beba prolazi kroz kanal. Moj hrabrisa je dobro, sutra ujutru ce na skener da vidimo kako sve napreduje, mada nece sutra ynati rezultat. Najgore je proslo, hvala Bogu, sada samo treba vremena, doktori su zadovoljni
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 17.2.2015 22:46:41
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Drage trudnice, samo da vi grlnem Jolence svrati kod nas ima mesta,uvek.... Chipsy drago mi je da je sve ok bice ona dobro,
< Poruku je uredio serpica -- 17.2.2015 22:47:46 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 17.2.2015 22:49:31
|
|
|
|
Jole84
|
Šerpi jel si mi dobro? Jedva čekam da se malo prolepša vreme da se kafimo, uželeh se za vas ma samo svraćam da vas vidim, neću da ostajem ovde
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 17.2.2015 22:51:21
|
|
|
|
serpica
|
Jolence moja,dobro sam,mada se odavno nisam posteno zalila ovde i ja sam se uzelela da vas vidim sve,i moracemo uskoro jer za mesec dana vise ne mrdam iz kuce,sto je sigurno,sigurno je...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 17.2.2015 22:55:03
|
|
|
|
Jole84
|
Nemoj više da trpiš, požali se malo, makar malo onda nešto da se organizujemo u Parkić, da ti bude bliže, valjda će iduća nedelja da bude toplije
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 17.2.2015 22:57:57
|
|
|
|
serpica
|
Nadam se da hoce,a mogu ja i do tvrdjave i do caira samo da se vidimo do 20 marta,posle mi mozda dr stavi embargo na izlaske Laku noc od mene,
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 0:48:06
|
|
|
|
srculence25
|
E takoc obavljeno sad smo mirni Danas idem na ctg opet malo pesaka pa dokle stignem.Bas da vidim hoce pokazati kontrakcije u dz a u petak se javljam u vrbas na ctg
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 6:21:58
|
|
|
|
choopa choops
|
Jutro žene. Ja jutros 37 nedelja i u to ime častim sve Nisam oka sklopila cijelu noć. Trebam da se brijem jutros, pa sam sva bila u frci hoće li mi zvonit sat. Sad čekam da se malo ugrije kupatilo jer su tek uključeni radijatori, pa da raspalim po kasapljanju Inače sad imam neke nove, stare strahove----->mrda li se beba i je li se obmotala pup. vrpcom. Imam tremu od sinoć, hoće li me pustit kući danas? šerpice, preuzmi malo ovo žaljenje, ne mogu stalno samo ja da se žalim na nešto Chipsy bravo za curicu dragu Ostale žene, majke, kraljice, trudnice šaljem
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 7:20:02
|
|
|
|
serpica
|
Oooo Chupa pa nek je sa srecom ulazak u 38.ned. Meni opet utrnula ruka i mnogo me boli ne osecam desnu saku uopste,muka mi je,i nisam spavala..toliko od mene za jutro Pijem kafu pa idem da placam neke racune....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 7:25:01
|
|
|
|
branki*
|
choopo,srecan ulazak srculence,slobodno neka ti dodje majka,trebace ti i pomoc i savet i razgovor,ne odbijaj pomoc bilo kakve vrste,znacice ti. bebe sa spermom na glavi,bljak... jutro od mene
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 7:27:57
|
|
|
|
serpica
|
Branki kako si? Kako je bebac,Boza?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 7:32:02
|
|
|
|
Trcosava
|
Čipsi, super za Jucu. Veliki ljubac za hrabricu. Čupo, polako sa brijačem. Trudničice
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 7:34:32
|
|
|
|
serpica
|
Ooo evo nam je Trca sta radi mali lepotan? Mnogo mi je drago sto nas posecujete ovde,samo da znate
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 7:37:48
|
|
|
|
branki*
|
hej,serpi drago nam je drustvance ovde.. bozu odvede sveki u vrtic,nesto opet kaslje,ovi virusi dosadni vise..a,boka nam komanduje svima..kad je budna,po 5 min izdrzi bez placa i onda krece,a mi nosimo,pevamo,nunamo...pa,kad se pridodaju jos i grcevi na taj karekter,mos misliti
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 7:47:51
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: branki RR hej,serpi drago nam je drustvance ovde.. bozu odvede sveki u vrtic,nesto opet kaslje,ovi virusi dosadni vise..a,boka nam komanduje svima..kad je budna,po 5 min izdrzi bez placa i onda krece,a mi nosimo,pevamo,nunamo...pa,kad se pridodaju jos i grcevi na taj karekter,mos misliti Ih bre bas komanduje jos malo dok se uhodate....sad ce lepo vreme pa u setnju
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 8:21:01
|
|
|
|
jabudic
|
Oooo, ovdje veselo jutros Srculence, šta se to radilo noćas, aaaaa? Čupo, čestitam, vala da i meni padne kamen sa srca više Evo ja došla u kancelariju, skuvala tursku da probam posle 4 mjeseca, valjda će moći više Branki, Trco
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sve što niste znali o spinalnoj anestezijiBolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?