Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 12:39:56
|
|
|
|
choopa choops
|
Kud vam rekoh da sam toliko otvorena, sad ću se morat javljat svako malo. Da vam kažem da ću sad da ručam, a onda ću probat da odspavam Neću danas, za poslije ponoći ne garantujem
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 12:41:59
|
|
|
|
jabudic
|
Dug je dan, polaaaako
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 12:51:52
|
|
|
|
Maraj
|
Pozdrav drage trudničice evo i mene. Danas bila na prvom uz. Culi smo srce presrecni smo. Veliki smo 18mm
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 12:59:34
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: jabudic IZVORNA PORUKA: vonavoj choopo,i ja mislim da ces danas Von, nema je, garant se već poradja evo je,sad se javlja na svakih sat! Da znamo kad piski,jede,spava
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 13:01:28
|
|
|
|
Frcokla
|
Choopa jos maloooooooo..... Jabudic, ja sam sad u 16 nedelji, pa, pol se video vec na ekspertnom, pre 3 nedelje recimo, sad je samo moja dr potvrdila. Koja si ti nedelja, ti mi malko bezis!? Sto se tice keksa i kod mene je nimfomanija. Ali muz mi je previse umoran u poslednje vreme pa nismo narocito aktivni... Ja sam dosadna, ko osica! A evo ga jutros i on ostao u krevetu. Stigla ga "moja prehlada". Meni je sveki vec rekla kako ce ona da dodje kod nas. Sama se pozvala pazi-boga-ti. Ma mislim se nesto ahaaaaaaaa samo ti dodji. Zenice moje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 13:04:57
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Dug je dan, polaaaako Što si bezobrazna! Maraj bravooooooooo!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 13:58:20
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Frcokla Jabudic, ja sam sad u 16 nedelji, pa, pol se video vec na ekspertnom, pre 3 nedelje recimo, sad je samo moja dr potvrdila. Koja si ti nedelja, ti mi malko bezis!? Frckola, ja sam 18 nedelja, ali nam je beba okrenula dupe
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 14:04:24
|
|
|
|
choopa choops
|
Još sam tu...čekaću posjetu, ne isplati mi se sad da zaspim pa da me bude... Jabudicu jesi ti zakazala EUZ?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 14:16:35
|
|
|
|
jabudic
|
Nisam, sve tamo ću - ovamo ću i nigdje. Mislila sa 01/03 Jakov ide u PG na kontrolu kod neurologa, pa da odem tada u Codru. Mada mi bzvz kad će mi pregled kod moje dr biti 09 ili 10/03. Pa ako sačekam do 01, sačekaću vjerovatno i 09. Kakvo je stanje kod tebe? Hoće li biti noćas push-push
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 14:27:37
|
|
|
|
Valerie
|
divno maraj! pozzz svimaaa
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 14:32:16
|
|
|
|
jovicaa
|
choopa... sad ce to super sto si napunila 37. nedelja
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 14:41:42
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, divne vesti!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 14:43:21
|
|
|
|
jovicaa
|
super maraj ja sam toliko aktivna ovih dana, da mislim da cu se otvoriti 15 cm kad udjem u deveti, samo da izguram i ja punih 37. nedelja..
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 14:53:18
|
|
|
|
choopa choops
|
jabudicu, ali zbog sličice idi a i da vidiš fino đevojkino glavno oružje Dobro je stanje, ali ne mogu ni da pretpostavim kad će . Babice su prepadnute i u stilu odmah zovi čim osjetiš prvu bol da me prebace u salu. a ja živim u nadi da neću prije petka ujutru. Voljela bih da bude preko dana zbog matičnih ćelija, ipak treba da dođe kurir iz PG i da se vrati nazad...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 14:57:17
|
|
|
|
jabudic
|
Čupo, opusti se, kad god da bude, sad si sigurna! A ti se napni ako smiješ, i eto ti kurira MEne još nije ginekološki pregedala, pretpostavljam da će sad kad odem, tada ću biti 21 nedelja.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 14:58:50
|
|
|
|
Štetica
|
Zemske samo da vam posaljem ,nedostajete mi puno,nemam vremena da vas citam,posto gospodin vec pocinje da se budi posle celih 15 min spavanja
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 14:59:23
|
|
|
|
jovicaa
|
choopa, a da li osecas ikako to otvaranje?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 15:45:26
|
|
|
|
Valerie
|
izasao mi herpes na usni ne secam se da sam to uopste imala ili sam zaboravila. pihh grozno kad me mm nervira chupo, neka krene kurir, pa nek malo kampuje ispred ako bas treba ajde pa da navijamooo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 16:32:28
|
|
|
|
srculence25
|
A ne ne idemo redom prvo ja pa Cupa Maraj za srculence sad uzivaj. Kupila sam odelce za iznosenje.Otisla na ctg i samo me set_aju da donesem dr u ponedeljak da pogleda papir A on je ujedno i direktor dz pa gospodin jel te je u kancelariji i nece da sidje jer nije njegovo radno vreme kao ginekolog. A sta da nedaj Boze nesto nije u redu da cekam ponedeljak i njegovo radno vreme Idem svakako u petak u vrbas pa cu znati malo vise info a ovako mi se cini da nemam neke jake kontrakcije. Ima 1 od 80 ,2 od 60 i poneke sa 40 a ostale uglavnom 20
< Poruku je uredio srculence25 -- 18.2.2015 16:33:20 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 16:40:41
|
|
|
|
Tanjica81
|
Zdravo drage. Maraj super.... Choopa, vama daju da jedete??? Ja sam sa starijom otisla u subotu oko 3 ujutro...rekli su mi da ni vodu ne pijem;mozda gutljaj na sat vremena...u nedelju ujutro isto oko 3 mi je pukao vodenjak, oko pola 8 su me strpali na sto i u 11.05 sam se porodila.... Da vam ne kazem, jedva sam imala snage. Rekla sam da cu sa drugom biti pametnija...i jesam kasnije otisla oko 6 ujutro, ali mi nisu dali da setam puno...opet oko pola 8-8 na sto, dr mi je probusio vodenjak...imala mnogo jace bolove i tezi porodjaj...i porodila se u 11.35.... Inace dok sam se setala bolovi bili na 5 min...a kad sam legla otisli na 10. Popizdela sam. Ali proslo je... Choopo ako se i porodis danas, ja prepustam serpici... Sve vas Ja inace volim kad dodjete da nas "vidite"...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 17:00:38
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: srculence25 A ne ne idemo redom prvo ja pa Cupa Ajde požuri, ne zabušavaj! jovice jok, ništa, ič. Tanjice nisam ja u predrađaoni...imam fore još da njupam koliko mogu, kad odem gore onda će bit zabrana. Mada ionako sam na dijeti, to je skoro kao da ništa ne jedem :-) Valerie ja stalno muku mučim sa herpesom...Meni ništa ne pomaže, mada sam sad u zadnje čitala neki recept sa uljem od čajevca, to ću probat prvom prilikom kad mi izađe. Ako budeš mazala s nečim, budi oprezna jer su neke masti za to zabranjene u trudnoći...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 17:27:38
|
|
|
|
jabudic
|
Cupo, pretpostavljam da kuci ne ides?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 18:08:41
|
|
|
|
Mariya
|
Čupoo!!!! 37 nedelja Baš mi je drago što ste izgurale, sad si u sigurnoj zoni i možeš se poroditi Drage trudnice, da vam ja kažem nešto pametno: prihvatite svaku pomoć koja vam se nudi! Pustite svekrve, mame, babe, sestre tetke da vam pomognu. Ne puštajte ih da vam pametuju oko bebe, ali ih pustite da vam kuvaju, spremaju kuću, ribaju kupatilo, prostiru veš i peglaju. Sigurno da to neće uraditi tako dobro kao vi, ali neka rade kako znaju i umeju a vi to vreme iskoristite za odmaranje, spavanje i druženje sa bebom. Kad beba dođe, ceo život će vam okrenuti naopačke, bićete umorne od porodjaja, porodilišta, dojenja, nespavanja, menjanja pelena, pa bolje da ono malo vremena što imate između ovih obaveza odmarate, mazite se i upoznajete sa bebom umesto da kuvate,spremate i ribate...
< Poruku je uredio Mariya -- 18.2.2015 18:09:42 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 18:52:31
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops 6cm otvorena, beba je skroz u kanalu nije mogla da je izmjeri. Kaže dr da ona misli da ću sutra. Daće mi Palitrex jer se boji što sam toliko otvorena i radi pucanja vodenjaka. Stiskam se maksimalno da dočekam šerpicin termin ajme meni nema me ceo dan i vidi sta se desava auuu,nista,nista,rekoh ja ako omasim jedan dan racuna se jel da? sad cu da citam sta ste pisale na brzinu pa da spremam veceru
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 18:53:46
|
|
|
|
Valerie
|
IZVORNA PORUKA: Mariya prihvatite svaku pomoć koja vam se nudi! Pustite svekrve, mame, babe, sestre tetke da vam pomognu. Ne puštajte ih da vam pametuju oko bebe, ali ih pustite da vam kuvaju, spremaju kuću, ribaju kupatilo, prostiru veš i peglaju. slazem se samo donekle. po meni i muz moze puno ako hoce i ako se dogovorite. meni je on bio od najvece pomoci, bukvalno 90%. protrci usisivacem, malko prebrise, nesto od hrane kupimo, oko bebe zajedno. za bebu je sve bilo spremno, a mama mi je pomogla samo ono neophodno. svekrvinu pomoc ne bih prihvatila ni za sta. samo prisustvo bi me izludelo, da ne mogu da se razgacim, da me gleda ispod oka, da se "zrtvuje", sve najbolje zna ... ma... samo podnosljivo drustvo i za pomoc, makar se skupilo posla
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?