Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 9:04:25
|
|
|
|
srculence25
|
Evo i mene uranila sa ustajanjem.Jedva stigoh do sporeta kako me pritiska moracu taksijem do dz. Svi odreda me zivkaju sta cekam kad cu i tako.I ja bih volela da znam kad ce Cupo srecan ulazak u 38 bice da ces i preneti do kraja Jel osetis da mrda bebana? Branki zna se ko je gazda u kuci Jabude sta cu nek ide zivot
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 9:14:37
|
|
|
|
jabudic
|
Srculence, možda ste nešto pokrenuli čim te pritiska. Da ne bude kao s Glukicom, odeš na pregled i porodiš se Samo nemoj da se beba rodi sa spremom na glavi Ja inače ne volim kad curi čitav dan iz mene, pa ne dozvoljavam takve radnje u me
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 9:19:07
|
|
|
|
choopa choops
|
6cm otvorena, beba je skroz u kanalu nije mogla da je izmjeri. Kaže dr da ona misli da ću sutra. Daće mi Palitrex jer se boji što sam toliko otvorena i radi pucanja vodenjaka. Stiskam se maksimalno da dočekam šerpicin termin
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 9:24:56
|
|
|
|
srculence25
|
e da znas volela bi da tako ispadne dok odem na pregled A ako bude imalo nesto belo na glavi pripisacu da su to lanugo malje valjda se tako zove Jabude cime sti bavis? cupo moze i sutra moja opklada ide serpici
< Poruku je uredio srculence25 -- 18.2.2015 9:29:03 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 9:39:09
|
|
|
|
branki*
|
sta,choopo,sutra se poradjas?je l kapiram dobro? jabudic
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 9:47:17
|
|
|
|
jabudic
|
Čupo, 6 cm PA ti ćeš sigurno danas! ALi dobro, u terminu si! Ili ćeš kao žena mog kolege, odeš kući, središ se i vratiš se Srculence, ja sam profesor francuskog jezika, a radim u jednoj frankofonoj receptivnoj agenciji u Budvi.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 9:47:25
|
|
|
|
srculence25
|
Branki nebi trebalo ali moze da se desi.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 9:49:25
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops 6cm otvorena, beba je skroz u kanalu nije mogla da je izmjeri. Kaže dr da ona misli da ću sutra. Daće mi Palitrex jer se boji što sam toliko otvorena i radi pucanja vodenjaka. Stiskam se maksimalno da dočekam šerpicin termin Ijuuuu!!! Čupo, neću te plašim, ali meni kad rekoše na stolu 6 cm znala sam da ću brzo (ali ja sam imala konstantne kontrakcije tad, a i vodenjak mi je bio probušen) i sećam se kaže meni moja dr 6 cm, a meni u glavi jbt ja sam se saAnom sa 8 porodila. Sad će to. Stisni se malo, nemoj Šerpi da nam izvisi. Ženice ja sam tu, ali ovaj mali preko dana je budan. Ujutru što odspava to mi je. Posle je ili na sisi ili se dere ili ja letim da pozavršavam koješta. Jutros sam uspela da doručkujem, opeglam veša što ima i čak i nokte nalakirala!!! Šerpice Kako da ne svrnemo, koliko smo drugovale Svrnem ovde, pa vas čekam tamo u mamama jednu po jednu
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 9:52:41
|
|
|
|
jabudic
|
Trco, ja sam dupla mama, ali u tu temiu nemam običaj da svratim. Dosta mi je priče o djeci, baš ne volim to: moje dijete nije raspoloženo, ovaj moj kakio, onaj moj povratio, dosta mi je ovaj moj što nije prestao da sere čitavu noć
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 10:02:10
|
|
|
|
choopa choops
|
Pa kaže da je jednu ženu uspjela skoro 10 dana tako da drži, ali kaže da su meni slabe šanse i da misli da i ako do sutra izdržim da je to uspjeh Pakao, frka me uhvatila najstrašnija Neću da se dižem iz kreveta, ne pijem vode da ne bih išla u wc, Heferol takođe da me ne bi bolio stomak :D Sad sam zvala MMa da ide u grad da mi kupi to što sam naručila za bebicu i da mi šalje slike preko Vibera da izaberem. A nisam ni kosu oprala
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 10:03:06
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Trco, ja sam dupla mama, ali u tu temiu nemam običaj da svratim. Dosta mi je priče o djeci, baš ne volim to: moje dijete nije raspoloženo, ovaj moj kakio, onaj moj povratio, dosta mi je ovaj moj što nije prestao da sere čitavu noć Ma meni ne smeta to, nego dok sam imala samo Anu, ona velika, a ja sve pozaboravljala oko male dece pa nism ni ja zalazila Sad zađem za zakukam ili se pohvalim hahahha
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 10:26:02
|
|
|
|
jabudic
|
JA sam pravila regularne razmake da ne mogu da zaboravim! Čupo, blago tebi, imaćeš uskoro
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 10:28:00
|
|
|
|
soni
|
dobar dan moje trudnice i ostale koje nas posecuju
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 10:35:37
|
|
|
|
jabudic
|
Soni, jesi li ozdravila?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 10:43:51
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Trco, ja sam dupla mama, ali u tu temiu nemam običaj da svratim. Dosta mi je priče o djeci, baš ne volim to: moje dijete nije raspoloženo, ovaj moj kakio, onaj moj povratio, dosta mi je ovaj moj što nije prestao da sere čitavu noć
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 10:50:14
|
|
|
|
soni
|
Jabudic onako.... dugo traje bez lekova ali bolje je...hvala sto pitas ...Kako si ti??
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 10:54:40
|
|
|
|
jabudic
|
Ne dam se -ćeraćemo se još! Jutros kad sam ustala curi nos, kijam, mislila sam neću moći ni doći na posao, ali evo sad sam super. Valjda je u trudnoći slabiji imunitet, pa se svaki dan nešto nakači na mene. Sad čekam stomačni virus da mi predje od sina, ali to mi neće biti višak, taman da se malo pročistim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 10:57:07
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: serpica Mnogo mi je drago sto nas posecujete ovde,samo da znate Ja sam se bas navikla na ovo drustvance ovde, nikud mi se drugo ne ide ! Moja bebana spava, pa sam uspjela da doruckujem, malo po kuci pospremim, rasirim ves. Otisla mi je sveki, pa sam sad bas svoj na svome . Ljubim vas sve puooooo!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 11:02:04
|
|
|
|
jabudic
|
Eco, svi se raduju kad im sveki ode, pa i ako pomaže
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 11:34:29
|
|
|
|
eca89
|
He, he jabude, moja je stvarno ok, ali neka ide ona svojoj kuci, vise cemo se voljeti !
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 11:40:38
|
|
|
|
bubulence
|
cupo ako si citala moju porodjajnu pricu onda znas da je od faze "otvoreni se 6 prstica" do faze "ovo je vasa beba" proslo celih 8 minuta ... bas te briga, punih 37 nedelja , u terminu si . zdravo zenice moje, mi smo spavale do pola 9 , toliko nisam spavala ni pre trudnoce... ali danas krecemo sa vigantolom a kazu da on izaziva grcice pa cemo videti koiko cemo spavati... eca ne mogu one nas da isteraju odavde ... srculence neka si ti mene poslusala. i ja ne verujem u te price da se bebe rode sa spermom na glavi, jer se u devetom mesecu trudnoce te radnje obavljaju napolju ili u kondom a nikako unutra...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 11:50:39
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: eca89 He, he jabude, moja je stvarno ok, ali neka ide ona svojoj kuci, vise cemo se voljeti ! Ćuti, i moja je bila dok se nije odomaćila Bubi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 12:23:38
|
|
|
|
jess021
|
Dje ste zene? Ja u akciji od rane zore, ustala sam u 5:30h da odnesem knjzicu prvoj babi koja se pojavi ispred klinickog centra i bila sam treca na redu, ali su izmesali knjizice i ja sam bila recimo..103., onda neka matora krava nije znala da mi izvadi krv, na jednoj ruci pukla vena, jedva nekako iz druge ruke, pa posle na komisiju, aj to nije tako dugo trajalo, ali su me rasturili u svakom slucaju. Inace sam bila budna od 3h nocas, a na sve to napolju ladno u pm. Eto, to je od mene, divno jedno jutro. Choopo, vidim ja nista od mog pogadjanja, ali nek` si ti nama dobro. Ostale, vidim sve po starom. Jel` Maraj danas ide na uz?!
< Poruku je uredio jess021 -- 18.2.2015 12:25:28 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 12:29:28
|
|
|
|
vonavoj
|
choopo,i ja mislim da ces danas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] 18.2.2015 12:30:39
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj choopo,i ja mislim da ces danas Von, nema je, garant se već poradja
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sve što niste znali o spinalnoj anestezijiBolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?