|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat]
17.2.2015 19:02:19   
serpica
Srculence,tanjice user posted image hvala vam drage,ja se salim sa Chupom,jer raunam ako se porodim krajem maja,pocetkom juna,dok ja izvadim pasos za bebca dok nadjem aranzman prodje leto,a unapred necu nista je rjednom sam se opekla. Ovako mi lakse,mama ce da vodi devojcice u grcku a ja sa muskarcima u CG pa zato vrbujem Chupu da to sredi user posted image
ma samo nek je sve ok pa kad dodje pisulja dobrodosla je user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 1526
17.2.2015 19:59:17   
Chipsy
Eee, nije me bilo nekoliko dana i pomislih sad me ceka nagrada, al ono cvrcuser posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1527
17.2.2015 20:03:45   
Chipsy
Chupo, sad mozes da teras do marta.user posted image
Inace mnogo su me bolele ruke i ramena, nenormalno, zato me nije ni bilo, od juce je podnosljivo.
Meni muz em nije tu, em em mi ne pada keks ni na pamet. Meni je to u onoj odmakloj trudnoci nekako bezveze, sestra mi je pricala kako su, dok je boravila na studijama u porodilistu po 7 dana, vidjala bebe koje se radjaju sa spermom na glavi, fujuser posted image

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1528
17.2.2015 20:45:11   
Tanjica81
Serpi user posted image ...ako samo sa momcuma ides, pa mozes i u septembru...bar nece biti guzve...

A unapred nista!! Ne smem ni da se upišem na spisak... Bohim se, ali opet sam pozitivna i sigurna da je sve u redu sa user posted image ...Sutra idemo na euz.

Srculence izdrzaces 6ned...a mozda ces i jos krvariti...
Sa prvom mi je mam kuvala i dolazila svako veče da je kupa... Sa drugom je nazaloat bila u bolnici, mislim da smo rucak naručivali iz restorana...a bebu nisi smeo da kupaš dok ne otpadne pupak... inace mm voli i sad da ih kupa.
Nadam se da sa trecim moci mama da dolazi...Ali nije problem ni ako niko ne dodje...user posted image

Izvinte na duuuugom postu...

Sve vasuser posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1529
17.2.2015 20:56:49   
jess021
Srculence, sad nesto razmisljam da li uopste sme keks u devetom mesecu?! Nesto mi to ne ide, ali nemam iskustva, pa pitam.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Tanjica81)
Direktna veza do poruke: 1530
17.2.2015 21:05:10   
Tanjica81
Ja mislim da sve sto tebi prija, to radi... naravno u granicama normale...user posted image a i ako trudnoca nije rizicna. Iskustvo...user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1531
17.2.2015 22:06:38   
srculence25
I ja mislim da ako nije rizicna trudnoca da sve sto prija moze user posted image a isto sam negde citala kako je keks zaista izazivao porosjaj ali da bebe budu rodjene sa spermom po glavi.
Ja u 9 mesecu iz ovog ugla mm rqzmislja racionalno i nece da nerizikuje.Tanja jesi ti praktikovala dok godi da se moze keksati
Inace ja sam cista novosadjanka udata na selu.Sto se pomoci tice mama bi mi znacila kad bi lozila vatru ili donela ogrev,a nekako nemogu da je zamislim da bi se snasla.

(odgovor članu Tanjica81)
Direktna veza do poruke: 1532
17.2.2015 22:29:38   
serpica
Xaxxa i dalje prica o keksu user posted image
ma kako da se rodi sa spremom na glavi kad je beba u posteljici,nista ne dolazi do nje,user posted image ja nemam iskustva s tim nemam keks ni mesec dana posle porodjaja.
Tanjice srecno na euz bice sve ok..
Chipsy kako je maleni hrabrisa?user posted image
Chupa javljaj se redovno user posted image
A i Bubi je nema ceo dan da nas poseti,ohladi se ona kafa od danas..

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 1533
17.2.2015 22:41:02   
Jole84
Drage trudnice, samo da vi grlnem user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1534
17.2.2015 22:46:11   
Chipsy
Serpi, verovatno kad beba prolazi kroz kanal. Moj hrabrisa je dobro, sutra ujutru ce na skener da vidimo kako sve napreduje, mada nece sutra ynati rezultat. Najgore je proslo, hvala Bogu, sada samo treba vremena, doktori su zadovoljni

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1535
17.2.2015 22:46:41   
serpica
IZVORNA PORUKA: Jole84

Drage trudnice, samo da vi grlnem user posted image

Jolence user posted image svrati kod nas ima mesta,uvek....user posted image
Chipsy drago mi je da je sve ok bice ona dobro,user posted image

< Poruku je uredio serpica -- 17.2.2015 22:47:46 >

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1536
17.2.2015 22:49:31   
Jole84
Šerpi jel si mi dobro? user posted image Jedva čekam da se malo prolepša vreme da se kafimo, uželeh se za vas user posted image
ma samo svraćam da vas vidim, neću da ostajem ovde user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1537
17.2.2015 22:51:21   
serpica
Jolence moja,dobro sam,mada se odavno nisam posteno zalila ovde user posted image
i ja sam se uzelela da vas vidim sve,i moracemo uskoro jer za mesec dana vise ne mrdam iz kuce,sto je sigurno,sigurno je...user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1538
17.2.2015 22:55:03   
Jole84
Nemoj više da trpiš, požali se malo, makar malo user posted image
onda nešto da se organizujemo u Parkić, da ti bude bliže, valjda će iduća nedelja da bude toplije user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1539
17.2.2015 22:57:57   
serpica
Nadam se da hoce,a mogu ja i do tvrdjave i do caira samo da se vidimo do 20 marta,posle mi mozda dr stavi embargo na izlaske user posted image
Laku noc od mene,user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1540
18.2.2015 0:48:06   
srculence25
E takoc obavljeno sad smo mirni user posted image user posted image user posted image
Danas idem na ctg opet malo pesaka pa dokle stignem.Bas da vidim hoce pokazati kontrakcije u dz a u petak se javljam u vrbas na ctg

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1541
18.2.2015 6:21:58   
choopa choops
Jutro žene. Ja jutros 37 nedelja i u to ime častim sve user posted image

Nisam oka sklopila cijelu noć. Trebam da se brijem jutros, pa sam sva bila u frci hoće li mi zvonit sat. Sad čekam da se malo ugrije kupatilo jer su tek uključeni radijatori, pa da raspalim po kasapljanju user posted image Inače sad imam neke nove, stare strahove----->mrda li se beba i je li se obmotala pup. vrpcom. Imam tremu od sinoć, hoće li me pustit kući danas?

šerpice, preuzmi malo ovo žaljenje, ne mogu stalno samo ja da se žalim na nešto user posted image

Chipsy bravo za curicu dragu user posted image

Ostale žene, majke, kraljice, trudnice šaljem user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

Direktna veza do poruke: 1542
18.2.2015 7:20:02   
serpica
Oooo Chupa pa nek je sa srecom ulazak u 38.ned.user posted image
Meni opet utrnula ruka i mnogo me boli ne osecam desnu saku uopste,muka mi je,i nisam spavala..toliko od mene za jutro user posted image
Pijem kafu pa idem da placam neke racune....

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1543
18.2.2015 7:25:01   
branki*
choopo,srecan ulazakuser posted image
srculence,slobodno neka ti dodje majka,trebace ti i pomoc i savet i razgovor,ne odbijaj pomoc bilo kakve vrste,znacice ti.
bebe sa spermom na glavi,bljak...
jutro od meneuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1544
18.2.2015 7:27:57   
serpica
Branki user posted image kako si? Kako je bebac,Boza?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1545
18.2.2015 7:32:02   
Trcosava
Čipsi, super za Jucu. Veliki ljubac za hrabricu.
Čupo, polako sa brijačem.

Trudničice user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1546
18.2.2015 7:34:32   
serpica
Ooo evo nam je Trca user posted image sta radi mali lepotan? Mnogo mi je drago sto nas posecujete ovde,samo da znate user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1547
18.2.2015 7:37:48   
branki*
hej,serpiuser posted image drago nam je drustvance ovde..
bozu odvede sveki u vrtic,nesto opet kaslje,ovi virusi dosadni vise..a,boka nam komanduje svima..kad je budna,po 5 min izdrzi bez placa i onda krece,a mi nosimo,pevamo,nunamo...pa,kad se pridodaju jos i grcevi na taj karekter,mos mislitiuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1548
18.2.2015 7:47:51   
serpica

IZVORNA PORUKA: branki RR

hej,serpiuser posted image drago nam je drustvance ovde..
bozu odvede sveki u vrtic,nesto opet kaslje,ovi virusi dosadni vise..a,boka nam komanduje svima..kad je budna,po 5 min izdrzi bez placa i onda krece,a mi nosimo,pevamo,nunamo...pa,kad se pridodaju jos i grcevi na taj karekter,mos mislitiuser posted image

Ih bre bas komanduje user posted image jos malo dok se uhodate....sad ce lepo vreme pa u setnju

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1549
18.2.2015 8:21:01   
jabudic
Oooo, ovdje veselo jutros user posted image
Srculence, šta se to radilo noćas, aaaaa?
Čupo, čestitam, vala da i meni padne kamen sa srca više user posted image
Evo ja došla u kancelariju, skuvala tursku da probam posle 4 mjeseca, valjda će moći više user posted image
Branki, Trco user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here