*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] (11.2.2015 21:44:00)
|
IZVORNA PORUKA: Tanjica81 Boko koliki ti je lokal?Sta sve imas tamo? Jel ti odmaras ikad? Tanjice lokal nije velik, 35kv, ali je cena kirije smesna i taman mi staje sve, skockacu ga lepo. Imam manikir, pedikir, solarijum, depilacije, masaze i tretmane tela, anticelulit programe i to je to za sad. Planiram da nadjem nekog za tretmane lica i nadogradnju trepavica, ali o tom po tom. Za sad samo ovo. A sto se odmora tice, ja se odmaram na malo cudan nacin. Ja sam radoholik, ne umem mirna da sedim, pa se odmaram tako sto nesto slikam, crtam, vajam uz TV. Ja ne umem da sedim i gledam film ili seriju, a da usput jos nesto ne radim [sm=smiley1.gif] Cudan sam ja tip... Jedino uvece kad legnem, na miru gledam nesto na TV-u, tako se uspavljujem. IZVORNA PORUKA: choopa choops Kako ne možeš? Možeš garderobu, ako kupiš plavu, a treba ti roze [sm=jezicek.gif] Choopsi ja mislim da se jabud ne bi bunila nista sve i da kupi sve plavo, a rodi se devojka. Mislim da joj nece pasti ni malo tesko ni zao da opet ode sve novo da kupi [sm=smiley1.gif] Samo nek nam se rodi ta seka! Bas je i ja zelim kod Jabuda jako! Evo i ja da tipujem za Chupinu bebanu, 01. mart, tad mi je otvaranje salona, pa da proslavimo duplo! [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|