*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] (12.2.2015 10:48:19)
|
Jutro mamasite! Ja nocas nista nisam spavala, Eli mi imala opet visoku T, trazila da legne kod mene, buncala nesto celu noc i lepila se uz mene. Uspela sam lako da spustim brufenom, ali sam se plasila da ne skoci kad zaspim jer je tako buncala, pa sam tek oko 7 jutros zaspala dok mm nije krenuo na posao. Zato sad treba da me vidite na sta licim [sm=smiley36.gif] Danas popodne nam radi Dr, moram je ipak odvesti. Ja sve gledam da pustim par dana da se organizam izbori sam, osim naravno ako nema nekog sumnjivog kaslja ili ako se ne oseca bas lose, ali ovo traje vec cetvrti dan i ne vredi vise, moram je povesti. Serpi hvala za kaficu, bas prija! Chopsi i tebe steze prehlada? A sto vam je tako hladno tamo, na sta se grejete? Valerie hvala puno! U Zemunu smo uzeli lokal, jer tu zivim, a vazno mi je da mi bude blizu, kad dodje beba da mogu da cirkulisem da ne putujem. I stari mi je u Zemunu i taj lokal je nas, ali je jako mali 20kv, pa nije mogao solarijum da stane, a imam ga i stoji bezveze u garazi, pa smo nasli ovaj 15kv veci, a cena smesna i sto je najvaznije, na 700-800 metara je od starog. Choopsi opklada sve vise i sve razlicite, Sad me bas kopka koja ce da dobije. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|