jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] (12.2.2015 16:28:51)
|
IZVORNA PORUKA: *boka* IZVORNA PORUKA: jabudic Ma ne pitaj, ima da je tužim za pretrpljene traume [sm=smiley36.gif] I za jos jednog sna da je tuzis! [sm=smiley36.gif] Jaooo pa jel moguce? Hoce li se njih dvoje skrasiti? Uzas! Ma samo neka joj tvoja kuca vidi ledja i onda lance i katance na vrata da stavis! Ja i dalje ne verujem sta to dvoje rade i to pod stare dane. Setaju se od sina do sina, hoce iznajmljene stanove koje cete naravno vi da placate, a kuca im prazna. Strahota. Ma samo neka ide! Ne pitaj Boko moja, ja samo znam da kod mene neće više nijedan krug napraviti. A sad kad ode u BG vidjeće da je tamo odsvirala svoje. Jer je jetrva ogorčena, jedva ljudi krpe kraj s krajem, stalno im neko u gostima. Plus svekar alkoholičar. On kad je kod nas ni jednu kap ne popije, jer zna da bi ga mm odmah izbacio. I njemu dosadno i on odmah put pod noge. A oni tamo oboje na polslu, on ostane kući, našljoka se, i zamisli kako im je kad se vrate s posla. A i ona se priprema na duži period jer reče mora da vidi tu odluku, pa ako bude morala da ššalje žalbu, itd. Uostalom, neka se snalaze, ako i oni budu oštri, možda se vrate kući., Mojih 3 mjeseca je juče isteklo, ušli smo u 4.
|
|
|
|