Mariya -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] (28.2.2015 22:09:46)
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa sto se tice mazanja ne znam da li sam se pet puta namazala u ovoj trudnoci, bas ne pazim na to, ni ne stizem. Ovo je najgori izgovor koji postoji[sm=smiley1.gif] Kad se okupaš, uzmeš pa se namažeš, to traje 2-3 minuta. ili uzmeš in-shower losion pa se namažeš za vreme kupanja. U krajnjem slučaju, dok sediš za kompom, podigneš majicu i namažeš se[sm=smiley2.gif] Sve žene u mojoj porodici imaju strije, moja sestra nije ni rađala pa ih ima. A ja 2 trudnoće i nijednu. Ali ja sam se zaista redovno i vrlo revnosno mazala. Ne treba neki specijalan preparat, bitno je da se koža maže i da preparat bude takav da od njega i sutradan koža bude meka, hidrirana. Meni je recimo nivea SOS savršeno odgovarala. IZVORNA PORUKA: srculence25 Sad citam na netu oko teh.disanja pa nemogu sve da popamtim kad sta primeniti.Blage veze nemam samo nebi da odmognem bebi Srculence, imaš u temi "pomaže li to disanje..." kako je diše. Ukratko: 1. dok imaš kontrakcije dišeš kao kad se opuštaš, udahneš duboko na nos, izdišeš polako na usta. 2. Kad krenu naponi a još ne smeš da guraš dišeš brzo i plitko, na usta, dahćeš kao pas[sm=smiley1.gif] 3. Kad se porađaš udahneš na nos, zadržiš dah i guraš.
|
|
|
|