eca89 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] (11.2.2015 11:08:54)
|
IZVORNA PORUKA: glukica Dobro jutro,ja cekam da doruckujem nesto pa da pijem [sm=kava.gif] i dalje se ne javljam nikome..juce isto zvoni tel,sestra me zove 6-7 puta jooj kako me to iznervira..svi salju poruke kako sam sta ima novo[sm=zmeden.gif] kao da ne bih javila svima da sam se porodila ,ne razumem [sm=hudicek1.gif] nervozna sam..niko to ne razume.. [sm=smiley13.gif] jao Cupo kineskinja.pa nije blizu tebe bila? super sto si dosta izgurala,ne moras vise mnogo da se brines ipak si sad u bezbednoj zoni! Tvoja beba hoce napolje.. a ova moja nema nikakvu nameru da izlazi,lepo joj kod mame.. [sm=smiley36.gif] Zamislite juce kad sam bila na kontroli i radi mi dr uz..i gleda onaj protok iz pupcane vrpce..i gleda i gleda i ne moze nesto da uradi i sva se uspanicila..mm i ja prebledeli,cutimo sve cekam da kaze nsto.. i ona izleti kaze moram po koleginicu,dolazi onda jos jedna dr(a obe su tako mlade)da bi onda u nekom trenutku rekle,nije nam monitor nesto u redu[sm=hudicek1.gif] pa kad ih nismo ubile,kao sa bebom je sve u redu.. ej ja mislim da namerno rade takve stvari,to mi se toliko puta desilo.. uzas.. Jao, glukice tacno znam kako ti je, tako su i mene smarali, cak i neki nebitni ljudi mi pisu, strasno. Polako, beba ce sama krenuti kad joj bude vrijeme. [sm=smiley31.gif] te
|
|
|
|