*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 21:36:07)
|
IZVORNA PORUKA: Chipsy I ja zvah da zakazem za 4d, oni rekose od 20. do 26. nedelje[sm=zmeden.gif] i kao javice mi. Ako ih nema, Boko ja cu onda kod ovog tvog ako bude bilo mesta, mada meni onda oni rekose od 19. do 22., da nisi ti nesto pomesala, rano mi to od 17. do 19.? Frcokla, ja ti ne bih trcala u trudnoci ni da mi plate, ja ti se plasim svakog napora, pogotovo sad posle AC. Chipsi genetski sonogram drugog trimestra radi se od 14.-19. nedelje, a moja Dr. mi je rekla da se markeri za daunov i edvardsov sindrom najbolje vide izmedju 17. i 19. nedelje, pre toga beba je premala, a posle 20. nedelje se ti markeri gube, odnosno nisu vise realni, ako sam dobro razumela. Ti si radila AC i iz toga ces znati da je sa bebom sve u redu, pa su ti zato rekli da dodjes od 20.-26. nedelje i tada ce ti raditi fetalnu ehokardiografiju, pregledace detaljno bebino srce i krvne sudove. Ja nisam radila AC pa zato idem u 19. nedelji i za te markere i za pregled srca. Kako sam sad ovo napisala, dal ces me razumeti [sm=smiley1.gif] Poslacu ti sada na P/P link sa njihovog sajta gde mozes da procitas to, jer ne znam da li smem ovde da postavim.
|
|
|
|