RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 14:50:14)

IZVORNA PORUKA: srculence25

zenice gospodja me boli ko neke igle jel to normalno?bas me zateze dole

taj bol kao da ti neko zabada igle jeste normalan, a za zatezanje nisam siguna.
Trco ni ja nisam imala nikakve bolove iz ledja prosli put, a ni zatezanje stomaka. imala sam samo menstrualne bolove.
Serpi kolika je T [sm=smiley13.gif] !? ajde neka brzo prodje, nema nista gore...
a ni ja se ne smem sloziti sa tim da zenu mogu da udare kola a da bebi ne bude nista. NE NIKAKO!!!! moja skolska je izgubila bebu u 8. mesecu tako sto su ona i muz krenuli na plazu motorom (oko 2km) , upali u neku rupu, malo vise se cimnuli i njoj se odvojila posteljica, stigli su u bolnicu za pola sata ali na zalost za bebu nije bilo spasa. tako da sam sigurna da ima mnogo vezbi za trudnice ali za trcanje se treba posavetovati sa dr. a na kraju prve trudnoce kada smo dr i ja zakljucili da sam se mnogo ugojila, kazem ja njemu kako cu u drugoj trudnoci da budem kao Sarlota iz Sex&grad, ona je vezbala i trcala u trudnoci i nije se ugojila, dr mi je samo rekao 'a pre te trudnoce pojedi bananu i skoci sa zgrade' ...

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 14:56:06)

IZVORNA PORUKA: bubulence
dr mi je samo rekao 'a pre te trudnoce pojedi bananu i skoci sa zgrade' ...

[sm=jezicek.gif]

Meni se upravo ili zamantalo u glavi ili je bio zemljotres?[sm=zmeden.gif]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 15:04:33)

Ipak mi se zamantalo... [sm=smiley36.gif]A nervira me što nam je kuća pored puta, pa i kad prođe neki veći kamion, cijela se kuća trese, pa nikad ne znam šta se dešava.

Kata90 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 15:08:26)

Kako je Branki jel se cuje neko sa njom?

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 15:15:31)

Ne znam. Ja taman pomislih kako je sigurno već izašla, a onda ukapiram da se tek u petak porodila. A učinilo mi se kao da se porodila prije 7 dana minimum [sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 15:16:33)

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Ipak mi se zamantalo... [sm=smiley36.gif]A nervira me što nam je kuća pored puta, pa i kad prođe neki veći kamion, cijela se kuća trese, pa nikad ne znam šta se dešava.

ti onda vise puta dnevno imas zemljotres [sm=jezicek.gif].
Kato mislim da jedino Mog ima njen br... a nije nam nista javljala...

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 15:33:33)

Chupsi ja sam isto kao i ti pila 3x200 do 36 punih nedelja pa su mi ukinuli. Možda da se ipak vratiš na 200mg ako osećaš opet zatezanje i kontrakcije.

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 15:54:36)

Ma vratila sam opet na 200. Vala kad sam izdržala ovoliko, izdržaću još 20dana [sm=smiley36.gif]

bubu ne pitaj, znaš koliko mi je trebalo da se naviknem na to. Nego srećom sad nije građevinska seezona, pa nema štrecanja [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 15:58:09)

Mod se daans čula sa Branki. Ok su obe, to je jedino što znam.

Ipokrisia -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 16:14:17)

joj ljudi gledam Trcu i sve ostale zenice,kako ste hrabre,kako se blizi porodjaj vi jedva cekate, a ja se uprpila najstrasnije,bas mi se ne poradja [sm=smiley19.gif] hocu da ja vidim bepca sto pre,ali uuuh bas mi sve to nekako strasno izgleda i nikad ne znas kako ce se zavrsiti [sm=smiley19.gif] evo moja skorpijska strana krenula da mraci [sm=jezicek.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 16:24:03)

Ipo nema straha, napolje mora [sm=jezicek.gif]

Mislim sve kul, normalna trudnoća, nema štrecanja - sad mi već preko glave trudnovanja. Gledaj to ovako, boli te zub do iznemoglosti, a plašiš se zubara. Ali toliko boli da zaboravljaš na strah i ideš da ga vadi, samo da te više nikad ne boli.

Ne poredim sad porođajni bol, već samo situaciju. Dakle, što pre napolje, pre ćeš biti svoja [sm=jezicek.gif] i neispavana [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 16:24:34)

Super za branki [sm=bravo.gif]

Ipo zaoukupi misli nečim drugim [sm=smiley31.gif] Ja imam drugaricu (rođena na dan između škorpije i strelca [sm=smiley36.gif] ) koja se boji ginekologa, nije išla na pregledu u trudnoći redovno zbog straha. Kad se približilo vrijeme za porođaj ona je insistirala na CR. Platila je doktoru tada ogromne pare. Međutim kad je došlo vrijeme, porodila se prirodno, dok je došla do porodilišta maltene sve bilo gotovo [sm=smiley1.gif]

eca89 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 16:34:17)

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

joj ljudi gledam Trcu i sve ostale zenice,kako ste hrabre,kako se blizi porodjaj vi jedva cekate, a ja se uprpila najstrasnije,bas mi se ne poradja [sm=smiley19.gif] hocu da ja vidim bepca sto pre,ali uuuh bas mi sve to nekako strasno izgleda i nikad ne znas kako ce se zavrsiti [sm=smiley19.gif] evo moja skorpijska strana krenula da mraci [sm=jezicek.gif]

Joj, Ipo draga, nemoj paniciti, kako Trca kaze mora napolje. Ja na to ne gledam, kao da je to nesto "strasno", samo mislim kako cu ugledati svoje bice maleno, e pa nesto tvoje i samo tvoje, dio tebe, ti ga nosila pod srcem, misli pozitivno[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]!

Tanjica81 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 16:55:34)

Pozdrav [sm=nosecka.gif]

I ja vec umam tremu od porođaja... (valjda je to normalno).
Bogami dobro sto trudnoca traje 9ak meseci...pa cu dotle nauciti kako da vas pohvatam...[sm=smiley1.gif] Naravno ne ove sro su pred samim porodjajem[sm=smiley36.gif]taman posla da vas zadrzavam...
Trco navijam da bude jarac...[sm=bravo.gif]

Serpi da sto pre ozdravi...

Inace,stižu nam 3 nove crtice. [sm=bravo.gif]
Amelia,Megi kako ste?
Sve vas [sm=smiley31.gif]

Ipokrisia -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 16:55:58)

znaaam, sve ste u pravu,ali eto...:) sad cak jos i imam cime da se bavim, ima brdo priprema za bebu, mene, oko stana, analize, sad cu i na vezbice,ali uvek nadjem u toku dana vreme i da brinem hahah [sm=smiley36.gif] kontam ja da to kad krene necu imati vremena da s ebrinem nego cu se koncentrisati na to, ali s ovog stanovista svasta mi prolazi kroz glavu, od toga kad li ce me zadesiti taj momenat do toga da li ce beba biti zdrava i hocu li ja sve to moci i proci...plus ogromno uzbudjenje oko svega !

eca89 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 17:03:50)

Dobrodosla Tanjica81[sm=smiley36.gif]! Ipo, naravno da sve razmisljamo o tome da beba bude zdrava, to je ono najvaznije, ali probaj se malo opustiti [sm=smiley31.gif] te!

Tanjica81 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 17:28:25)

Hvala Eco...ali tu sam vec mesec dana,nikako da se naviknem i da se nadovezem,samo vas citam...
Mada, ponekad sam imala osecaj da mi se ne objavljuju postovi-niko ne reaguje...[sm=zmeden.gif]
[sm=smiley36.gif]

Osim pre koji dan...Hvala Choopo...promaklo mi...[sm=smiley36.gif]

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 17:56:38)

Evo samo da vam se javim na brzinu,temp.je danas isla do 39 sad je bolje,malo jede,nadam se da noc protekne mirno. Poslala sam mamu po upute u dz jer ja ne mogu da ga ostavim,a jadnicak sve na nogama podnosi [sm=smiley13.gif]

Ipokrisia -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 17:59:08)

IZVORNA PORUKA: eca89

Dobrodosla Tanjica81[sm=smiley36.gif]! Ipo, naravno da sve razmisljamo o tome da beba bude zdrava, to je ono najvaznije, ali probaj se malo opustiti [sm=smiley31.gif] te!

jel i tebi prvi bebac eco? [sm=smiley1.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 18:08:16)

IZVORNA PORUKA: serpica

Evo samo da vam se javim na brzinu,temp.je danas isla do 39 sad je bolje,malo jede,nadam se da noc protekne mirno. Poslala sam mamu po upute u dz jer ja ne mogu da ga ostavim,a jadnicak sve na nogama podnosi [sm=smiley13.gif]

jao bre, bzvz.
samo mu daj sto vise tecnosti... uostalom znas i sama... sada se ti pazi!

wivern -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 18:14:24)

Gde ste trudnicice i Georgino[sm=bravo.gif]
Neka mora pod hitno da se poradja da drmnem koja alkohol ubi me ovo dete ova dva dana [sm=smiley36.gif]
joj ljudi gledam Trcu i sve ostale zenice,kako ste hrabre,kako se blizi porodjaj vi jedva cekate, a ja se uprpila najstrasnije,bas mi se ne poradja

Aha, set_i se ovog sto si rekla jer kad se priblizis terminu bice ti dosta svega i ctg-a na svaka dva dana, i stomaka, i bola u ledjima, mindzi, krstima i ostalom. Zeleces samo sto pre da se porodis. Ja sam prenela 5 dana koji su mi bili duuuugi, svaki dan se budila srecna i sa recenicom "danas je odlican dan da se porodim"
Serpi samo ti je jos to trebalo, drzi se i pazi na sebe

Tanjica81 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 18:15:43)

Jao Serpi... jel bar brufen pomaze? Dobro je što bar tako podnosi...

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 18:19:55)

Tanjice ne ignorišemo te, nego svaka kuka na svoju muku.[sm=jezicek.gif]

Šerpi, čuvaj se i nadam se da ćete što pre da ozdraviet [sm=smiley31.gif]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 18:20:55)

Ja oprah kosu konačno i stavila sam masku, pa daa sačekam jedno pola sata pa da je isperem...Umorila sam se kao da sam kopala.

Slikala sam trbušinu i ja konačno , staviću poslije slike [sm=smiley1.gif] Grize me savjest, sa L sam imala milion slika, sa M malo manje, a ovo sad, nemam ja mislim tri ili četiri [sm=smiley9.gif]

šerpi [sm=smiley31.gif]

Bubu kako si ti? ema? Za muža i mamau ni da ne pitam vidim uhvatili se posla, i neka su [sm=smiley36.gif]

Ipokrisia -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 18:29:19)

IZVORNA PORUKA: wivern

joj ljudi gledam Trcu i sve ostale zenice,kako ste hrabre,kako se blizi porodjaj vi jedva cekate, a ja se uprpila najstrasnije,bas mi se ne poradja

Aha, set__i se ovog sto si rekla jer kad se priblizis terminu bice ti dosta svega i ctg-a na svaka dva dana, i stomaka, i bola u ledjima, mindzi, krstima i ostalom. Zeleces samo sto pre da se porodis. Ja sam prenela 5 dana koji su mi bili duuuugi, svaki dan se budila srecna i sa recenicom "danas je odlican dan da se porodim"

Meni sledeci pregled 30. januara (deluje mi malo kasno,al ajde on rece da se necu do tad poroditi [sm=smiley36.gif]), a verovatno ce doca od tad traziti svaki cas da idem u front na ctg...mozda se i ja tad malo naviknem na bolnicu i sve, jer iz ove perspektive i sam odlazak u bolnicu i ono ludilo tamo mi je strasnooo [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>