Frcokla -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 11:56:31)
|
Pozdrav devojke! Mi smo se bogami dobro uspavali, dobro naspavali danas. Ne smem nikom ni da kazem da ustajem maltene u podne. [sm=smiley22.gif] Meni je vikend lepo protekao, bilo je lepo vreme setali smo puno... Elem vidim da pricate o horoskopu, da se nadovezem, nasa bebica je biti lavic. Malo nisam bila odusevljena isprva jer se ja kao Bik bas i ne slazem s njima, i mama mi je lavica pa znam kako je imati jednog u kuci. Ali sve u svemu to je jak znak! Boko, vidim spomenula si vezbanje. Ja sam isto dugo razmisljala o tome. Danas sam usla u 12 nedelju. Pre neko vece smo mm i ja isli na trcanje, 4-5 km bez problema, niti sam se plasila, bilo mi je odlicno, prijalo je jako, samo sto nemam mnogo kondicije. Ali nastavicu tako, lagano samo, i nema sta. Znam da ce me mnogi prezreti ali ako osecam da mogu i da mi fali aktivnost, ja necu da cekam da me posle "savata" neka depresija jer sam lenja. Takodje se razgibavam na lopti... Nekako meni setnja nije dovoljna. Zato, samo napred. Trco [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|