RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

Klarita -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 10:27:37)

Samo virkam da vidim sta se dogadja sa Trcom[sm=smiley36.gif] i navijam i ja...
Serpi, bas bezveze...N nije ni prestao da slinavi od kako ga boginje izbile, redovno cistimo nosic ali nocas poceo nadrazajno da kaslje...ne bih da ga vodim jer terapiju znam[sm=hudicek1.gif] pokusacu inhalacijom pa da vidim. Saljem vam [sm=smiley31.gif]

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 10:36:10)

Samo ti virkaj [sm=hudicek.gif]

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 10:36:58)

Klarita [sm=smiley31.gif] ma da je odmah dobio t pa da sam ga vodila kod dr do sad bi sve proslo,a ja nisam,nego bice bolje....
odoh sad da ga uspavam,pa da na miru popijem kafu

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 10:36:59)

Eeeee da mene sikteruša može da otera....[sm=jezicek.gif]

Elem, kao što rekoh - mrka kapa. Nema kontrakcija, dr pregledala ručno i još reče da će nešto da mi skida (valjda da pročačka onaj čep) opet boleo pregled, ali dobro. Glava i dalje dole, nije mi rekla koliko sam otvorena, ali je rekla da je grlić čvrst.

E sad, pošto moja dr ide na odmor zadnju nedelju januara, a ja sam izrazila želju da me ona porađa... Na krajju pregleda pita ona mene, šta, vi bi da pokrenemo porođaj. Kažem da [sm=jezicek.gif] pita me što, kažem jer mi dosta trudnovanja. Te nekako dođosmo do dogovora da ako ne krene samo do četvrtka (a u sredu idem opet na kontrolu [sm=smiley29.gif]) u četvrtak je ona tu i gledaće da mi kao i sa Anom krknu vaginalete. Ja se iskreno nadam tome.
Naglasila je da i od ovog pregled adanas mogu da krenu i kontrakcije.

I eto... dakle još sam sa vama[sm=jezicek.gif]

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 10:38:24)

Trco, tebe ne tjeramo iz teme bez puške [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 10:45:15)

IZVORNA PORUKA: jabudic

Trco, tebe ne tjeramo iz teme bez puške [sm=smiley36.gif]

Stra' me da je i puška malo... Bolje ručni top ili minobacač [sm=jezicek.gif]

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 10:54:47)

Aj ti lepo cucnjeve da radis malo. Em ces da zategnes guzu ima da bude kako bombonce, em ce ovaj mali mozda da se razmrda i da krene.
Kad smo kod guze, moja se skroz nekako spustila i uvrecastila. Rekla sam mm da od danas radim vezbice da je malo podignem. Valjda nece da mi skodi, jer necu raditi cucnjeve i iskorak niti bilo sta gde bi radio i stomak.
Ja inace nemam guzu, nekako je spljostena skroz i jedino kad radim vezbe malo se podigne.
Sta mislite mogu li da napravim neki belaj laganim vezbama?

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 10:57:36)

Neka si Trco,neka,nece biti jarac to mi jedino krivo,ali sta sad da se radi[sm=smiley36.gif]
ja cu popodne da idem po upute za antitela i trazicu uput za infektivnu da odradim i tamo i vidim da li sam vakcinisana protiv malih boginja,cisto da znam,jer mi malo dete jos uvek nije primilo MMR.

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 11:05:14)

Serpi jos nije gotovo, ima jos 2 dana da bude jarac. Sad ce ona...
Mada i da bude vodolija nece nista da fali. Meni su vodolije sjajne, odlicno se slazem sa vodolijama. I mm i moj tata su vodolije i imam jako puno prijatelja vodolija. Nekako se privlacimo i ja bih jako volela da mi je dete vodolija, ali cerka mi je lavica i volim jako sto jeste [sm=smiley1.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 11:09:15)

Ih Boko, pa gde pored lavice da želiš vodoliju? [sm=jezicek.gif]

Šerpi, keva će tek da mi se pojede kao mlad mesec, njoj je rođendan 24.1. [sm=smiley36.gif]

Boko, ne znam za vežbe - ja koliko nešto znam je da u trudnoći nije poželjno da radiš bilo šta što do sada nisi radila. Čini mi se da to negd epročitah, sad ne znam.

A ja nema šanse bilo šta da radim, iscrpljena sam već sad od nepsavanja. A svakako po ćeru idem peške do vrtića (uzbrdo uglavnom)

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 11:14:17)

Ne ne Trco, ja sam i zelela da bude lavica, jer obozavam taj znak, ali volim i vodolije i super se slazem sa njima. Vodolije su nekako znak koji nikada ne mozes do kraja da upoznas, uvek te iznenadi nesto kod njih, a mene kao blizanca to intrigira i drzi mi paznju. Volela bih i ovo sad da bude lav, ali nema sanse, bice rak i bas mi se to ne dopada. Da je bar blizanac ali ne vredi... tacno je na sredini znaka, ni tamo ni vamo [sm=smiley1.gif]

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 11:17:31)

Ja imam jednog divnog Rakića, ne bih ti ga dala za sve Lavove ovog svijeta. Imaju Rakovi neku posebnu emociju, ja ih jako volim, sem što me nervira moja majka koji je najveći plačko na svijetu.

vonavoj -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 11:24:43)

Trco,cvrst grlic nema sta![sm=smiley36.gif] a njemu lepo kod tebe!

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 11:26:14)

Imaju Rakovi neku posebnu emociju, ja ih jako volim, sem što me nervira moja majka koji je najveći plačko na svijetu.

E upravo zato i ne volim da bude rak jer su preemotivni i preoset_ljivi. Skroz su bre svileni. Puno rakova poznajem, najbolja drugarica mi je racica i svi su slicni. Sve ih pogodi i povredi i svaku kritiku koju zelis da im uputis moras prvo da im upakujes u crvenu masnicu da ih ne bi povredio ili uvredio. To je jedini razlog. Inace sam u podznaku rak i venera mi je raku, tako da sam i sama preemotivna i placljiva.
Kazem ja mm nadrljali smo u svakom slucaju, sta god da bude. Ako bude devojcica, udace se sa 15 za prvog u kog se zaljubi, a ako bude decak ima da naleti na neku ostrokondzu (takve u glavnom scepaju te emotivne dobrice) pa ce da ga vitla oko prsta kako hoce.
Ali sta da radimo... nadam se da ce imati bar neki podznak jak, pa da ga to malo vadi [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 11:26:18)

Boko, ja sa mojom majkom nikad normalan odnos nisam imala. Sad vidim da ti ćeri rođendanko dan pre mog [sm=smiley36.gif]

Mom omiljenom dedi je tad bio rođendan.
Na rakove sam navikla, oko mene su sve emotivci bili.
Jabude [sm=jezicek.gif] sve bre bude bolje od drvenjaka kao što smo mi lavovi [sm=jezicek.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 11:31:41)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Trco,cvrst grlic nema sta![sm=smiley36.gif] a njemu lepo kod tebe!

Moreeee, rekla sam ja - ako neće milom, onda će silom [sm=jezicek.gif]

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 11:34:34)

Da li mi se cini ili je Bubi nema od jutros?

Peace* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 11:36:32)

E upravo zato i ne volim da bude rak jer su preemotivni i preoset_ljivi. Skroz su bre svileni. Puno rakova poznajem, najbolja drugarica mi je racica i svi su slicni. Sve ih pogodi i povredi i svaku kritiku koju zelis da im uputis moras prvo da im upakujes u crvenu masnicu da ih ne bi povredio ili uvredio.

To je moj Luka. Mukica, vi ne možete da verujete koliko on plače, i koliko ga sve povredi, i koliko mu treba nežnosti i zagrljaja.

vonavoj -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 11:39:54)

Ja obozavam lavove,a ne volim skorpije,i dobih skorpiju![sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 11:40:52)

Tašo, reče ja onomad na temi da horoskop meni nije bitan, tj ne verujem mnogo u njega.

Ti sad opisuješ i moje dete, a ona je škorpija/lav (sad sam računala podznak)

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 11:42:14)

I moj bratanac je racic, to je najveci mazuljko na ovom svetu. Sa njim sam se izmazila vise nego sa sopstvenim detetom, jer ona ne voli da se mazi (osim sa njenim tatom koji je centar njenog sveta). Ma samo mi je da se kad poraste ne zaljubi u neku vesticu, pa da za njom pati. Inace su racici divni prijatelji i uvek ce da te saslusaju i razumeju.
Da, nema nam Bubili...

Klarita -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 11:43:23)

Samo ti virkaj [sm=hudicek.gif]

Jos malo pa da vidim da li mi stize roda iz CG[sm=jezicek.gif] ili cu se zaprtim otkud ovde da donosim povojnicu na devojku[sm=zz_giggle.gif]

SErpi, bice bolje za 24h...ja cu ipak da probam inhalacijama pantenolom, pa da vidim...i nama se oduzi ova slinaaaaaaaa

Peace* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 11:45:09)

Ma, ja se uvek nasmejem kad uđem u neki dnevni horoskop. Pročitam svoj, pa muževljev, pa mamin, pa tatin, i neretko mi se desi da 4x čitam isto (bukvalno, od reči do reči). Meni je to "ubijanje vremena".
Ono što je činjenica jeste da je Luka mnogo emotivniji od Marka, ali to ne ume da pokaže na konkretan način. On će trpeti za bitne stvari a plakati za gluposti, i onda nailazi na nerazumevanje, i to dovodi do još goreg njegovog unutrašnjeg stanja (tako sam ja zaključila). Nesiguran je u sebe, sav nekako neodlučan. Marko plače smisleno: boli me, vikao si i ja sam se uplašio ili uvredio (iako sam kriv), ali možeš sa njim da pričaš i objasniš se zašto je to tako bilo, i da se greška ne ponavlja. Sa Lukom to ne ide. On dobija blokadu uma.

Klarita -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 11:47:14)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Tašo, reče ja onomad na temi da horoskop meni nije bitan, tj ne verujem mnogo u njega.

Ti sad opisuješ i moje dete, a ona je škorpija/lav (sad sam računala podznak)

Kako more racunas podznak? Ce mi izracunas i meni mi[sm=zz_biggrin.png] i na decu mi?

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 11:54:03)

IZVORNA PORUKA: serpica

Da li mi se cini ili je Bubi nema od jutros?

Tu sam, 10x sam pokusala da udjem i pisem ali nisam mogla.
Serpi bas bzvz za ab ali neka, bolje i sada pa da se resite svega.
Trco, zeno, kako da te isteramo iz trudnica !!?????
moja E je rak, nenormalno emotivna, uzasno se vezuje za stvari, vise nego za ljude. ali srecom izuzetno je ratoborna i uvek dobije sta zeli. svadja se samo tako pa ne brinem mnogo. verovatno malo i podznak utice...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>