jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 8:22:50)
|
Jutro i od mene! [sm=kava.gif] Kod nas je odvratno vrijeme čitave nedelje, još se juče obrušilo pola brda na izlazu iz Budve, na glavnu magistralu prema Cetinju i prema Petrovcu, pa je haos od guzve po gradu. Šleperi do pola bulevara parkirani. Ja u kancelariju stigla, spremila bućkalicu 3 u 1, i evo otvorih lap top kao da malo radim. Vidite gdje završih [sm=smiley36.gif] Trćo, ženo, zeznućeš me, ja mislila da sam rekorder sa 9 dana posle termina. A najgore što će žene svako jutro da te prozivaju, sve sam ti to prošla [sm=smiley36.gif] Boko, srećna slava! I da znaš, promakla mi je informacija da su ti rekli pol! Super, baš se radujem da je dječak! I meni bi moja rekla sigurno, ali kako je bila zamjena ova je samo ćutala i gledala i ja sve mislila da će mi reći da je beba isparila. Medjutim, kaže savršeno zdrava trudnoća, sve odgovara i sve je kako treba da bude, ali mi nije ni monitor okrenula, ni odštampala sličice za braću, ni rekla pol. A moja bi sve to uradila... Sad čekam naredni poregled, oko 10-11 februara. Šerpi, drago mi je da ste bolje. Ja se svaku noć budim oko 3h, teško dišem, okrećem se,prevrćem, i na kraju zaspim malo pred alarm za posao.[sm=smiley29.gif] Ja uopšte nisam gladna, imam doručak, ručak i večeru, i to ranu, oko 6-7h, i ništa mimo toga. Ja sam inače voljela slatkiše, i juče donijela direktorka kolače da se počastimo posle ručka, ja jedva pola pojela. Niti šta grickam, divota. Ugojila sam se možda 1kg. Uglavnom, imam manje kg sad u 14.nedelji, nego što sam imala u jednom periodu početkom prošle godine, kad sam se bila ugojila. Ako ovako ostane, tj. nastavim ovim tempom, super zadovoljna. Anita, misliš li se ti poradjati? Zeznučla si Trcu [sm=smiley36.gif] Šalim se, ti si super izgurala! [sm=bravo.gif] Čupo, evo linkovi za test, pa probaj: KLIK KLIK 2 Oprostićete mi, zaboravila sam kako se pravi KLIK [sm=smiley1.gif] *sredila ja. nema brige [sm=smiley2.gif] * Modessty RR*
|
|
|
|