RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (19.1.2015 23:55:29)

mm sutra slava, svekijevci slave, svekar mj kupio kupinovo vino. mmmmm al' će se našljiskam!

srculence25 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 0:42:56)

IZVORNA PORUKA: *boka*

Srculence, jesu ti jake kontrakcije? Jesu ti dali nesto za to ili cete pratiti?

Boko za sad slabe ali prustne kontrakcije,nije mi nista dao samo ce pratiti.Dirnula me ta povezanost sa bebom.
Toliko je bezao da nije moglo lepo da se uhvati otkucaj i kaze meni dr da stavim ruku na stomak kao da oseti pristunost i stvarno
se umirio i lepo se snimio svaki otkucaj i mirovao je [sm=9nebesa.gif]

boko pa ti sutra velikom kasikom jedes [sm=smiley1.gif]
Ipo u svakoj tvoj recenici sam sebe prepoznala kao da sam ih ja pisala ali me ohrabre zenice nase ovde na rr sa pozitivnom energijom

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 1:30:54)

Ej ja nestadoh prije.

Ma ja ne smijem te cedevite i kompote zbog šećera, ali vidim ovaj lan pomaže. Pa sam ga popila sa mlijekom noćas-isti keks u mlijeku [sm=jezicek.gif] šalim se, ali nije loše. Bubu ja pročitah da se lan treba samljet da bi bolje djelovao, i to ko može da ga freško melje u aparatu za kafu jer ne valja da stoji dugo samljeven jer gubi ta neka svojstva. Šta ti znam, ja sameljen po jednu kašičicu dnevno, kao ne treba više...

boko srećna slava sutra TM [sm=smiley1.gif]

bubu ja ti ne znam to za alkohol, ja popih po gutljaaj crnog vina sva tri puta kad smo unosili badnjake i sve je bilo OK. [sm=smiley1.gif] Iaako ni ja nisam neki ljubitelj alkohola. Mada pivo sam pila kao mala stalno sa tatom, a sad ga ne mogu ni primirisat [sm=smiley11.gif]

srculence to je ta veza [sm=smiley27.gif]

anita -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 6:55:35)

Dobro jutro
Probudila me sestra da mi izmeri pritisak i evo sada cekam ctg.
Javicu se u toku dana.

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 7:20:22)

Dobro jutro drugarice....[sm=kava.gif]
nama noc protekla mirno hvala Bogu,davala sam sirup a on se nije budio,evo ga jos spava.
Mama nije uspela da mi uzme upute juce pa idem u cetvrtak ujutru da to zavrsim.

mali_mis -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 7:25:33)

IZVORNA PORUKA: bubulence

Cupka ja sam primetila da meni pomaze cedevita [sm=smiley1.gif]. a i lan mi je pomagao izgleda, samo sto sam uzimala one lanene plocice... nije bas da sam kakuckala svaki dan ali i svaki 2-3 je za mene premija.
zene pravila sam pitu po receptu sa rr. ide pivo u pitu i ja prvo nisam htela zbog Eme. medjutim kako alkohol ispari na odredjenoj T a i ostale mame su pravile sa pivom iako imaju decu, napravim i ja. i sada sam sigurna da sam pijana [sm=smiley29.gif]. muka mi je i boli me glavudza. jeli to znak pijanstva?

Nece mamurluk odma, on tek ujutru [sm=smiley36.gif] Mozda si se samo prejela, a nikad pre toga nisi probala pivo u hrani, pa ti samo ne prija [sm=smiley31.gif] popravila si mi raspolozenje.

Kad sam vec ovde, jel nam Trca jos uvek 2u1? Ne vidim da se javljala, a navikla sam da je ima kad pijem kafu.

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 7:29:11)

Nema je Trca jos uvek,ali ipak mislim da jos spava,sad ce ona [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 7:37:22)

[sm=smiley36.gif] Čuj porodila se hahahahaah pa vic godine!!!!

Imam i ja dušu, mogu si odspavam do 7 nekad [sm=jezicek.gif]

Iščitah sve što ste pisale. Ona ideja za linkove uopšte nije loša. Gledaćemo da odradimo to u toku dana.

Meni za zatvor pomaže pomorandža. Kad je krajnja nužda doručak sa jogurtom i posle kafa pa cigara. Juče se olakšah. Ali preterala sam sa testom pre neki dan i odmah nisam išla u wc.

Šerpi kako ste danas?
Bubi? Kako glava? [sm=smiley36.gif]

eca89 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 7:42:43)

Dobro jutro drugarke moje, kako ste? A, evo Trce ona ce nekad u februaru, kulira žena[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]! Ja vec jedem plazmu i mlijeko mnogooooooooooooo sam se gladna probudila[sm=smiley36.gif]

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 7:46:28)

Trco spavaj zeno dok mozes,ako... mi smo dobro za sada,nozas bio ok,valjda ce i danas.
Ja inace ustajem svake noci u 2:30h mrtva gladna i moram da jedem [sm=zmeden.gif] i ujutru sam opet gladna

eca89 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 7:46:51)

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

IZVORNA PORUKA: eca89

Dobrodosla Tanjica81[sm=smiley36.gif]! Ipo, naravno da sve razmisljamo o tome da beba bude zdrava, to je ono najvaznije, ali probaj se malo opustiti [sm=smiley31.gif] te!

jel i tebi prvi bebac eco? [sm=smiley1.gif]

Jeste Ipo i meni je prvi bebac[sm=smiley36.gif]!

eca89 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 7:49:29)

IZVORNA PORUKA: serpica

Ja inace ustajem svake noci u 2:30h mrtva gladna i moram da jedem [sm=zmeden.gif] i ujutru sam opet gladna

Ma, ja Serpi bas veceram ono pravo, pa dk ne krenem spavati stalno nesto grickam tipa voce, slatkise itd., ali se ujutro rano probudim kao da nisam nista jela 2 dana[sm=smiley19.gif] i to je najcesci razlog mog ranog budjenja.

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 8:01:39)

Dobro jutro drugarke moje, kako ste? A, evo Trce one ce nekad u februaru, kulira žena[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]! Ja vec jede plazmu i mlijeko mnogooooooooooooo sam se gladna probudila[sm=smiley36.gif]

Eco ti si još i optimista u odnosu na mm. On kaže da će dete da bude u znaku lava [sm=jezicek.gif]

Šerpi, nadam se daćete danas da ostane dobro.

Ja bre nisam gladna, vidi se i po kilaži kad me mere, čini mi se da čak imam i manje kg, tj smanjuju se - ne dobijam više kad me mere.
Još sutra na kontrolu i nadam se u četvrtak da ćemo da poteramo ovo moje čeljade napolje.
Ana kao beba je dobila 2 ogromantne kutije stvari, nasledila je od jednih blizanaca iz moje ulice u Bg - mada pola nije nosivo uopšte. Pola je bilo isključivo roze, pola isključivo plavo. Nosala je šta je stigla. Kuma mi je poslala neke stvari, a i zaova isto dobila goooomiletinu. Za početak imam sigurno. Videćemo kad dođe leto i kakvo će biti. Da li će mi trebati jakne ili bodići [sm=jezicek.gif]

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 8:17:29)

IZVORNA PORUKA: serpica

Ma, ja Serpi bas veceram ono pravo, pa dk ne krenem spavati stalno nesto grickam tipa voce, slatkise itd., ali se ujutro rano probudim kao da nisam nista jela 2 dana[sm=smiley19.gif] i to je najcesci razlog mog ranog budjenja.

Ja non stop jedem,ali nisam uvek gladna,gladna sam samo nocu kad se probudim i rano ujutru kad ustanem,ugojila sam se 8kg do sada,verovatno cu opet da ubijem stotku do kraja ali bas me briga,ja ne mogu da sam gladna ni kad nisam trudna a kamoli sad.
Trco [sm=smiley31.gif] krenuce kad se najmanje nadas.[sm=smiley1.gif]

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 8:22:50)

Jutro i od mene! [sm=kava.gif] Kod nas je odvratno vrijeme čitave nedelje, još se juče obrušilo pola brda na izlazu iz Budve, na glavnu magistralu prema Cetinju i prema Petrovcu, pa je haos od guzve po gradu. Šleperi do pola bulevara parkirani.

Ja u kancelariju stigla, spremila bućkalicu 3 u 1, i evo otvorih lap top kao da malo radim. Vidite gdje završih [sm=smiley36.gif]

Trćo, ženo, zeznućeš me, ja mislila da sam rekorder sa 9 dana posle termina. A najgore što će žene svako jutro da te prozivaju, sve sam ti to prošla [sm=smiley36.gif]

Boko, srećna slava! I da znaš, promakla mi je informacija da su ti rekli pol! Super, baš se radujem da je dječak! I meni bi moja rekla sigurno, ali kako je bila zamjena ova je samo ćutala i gledala i ja sve mislila da će mi reći da je beba isparila. Medjutim, kaže savršeno zdrava trudnoća, sve odgovara i sve je kako treba da bude, ali mi nije ni monitor okrenula, ni odštampala sličice za braću, ni rekla pol. A moja bi sve to uradila... Sad čekam naredni poregled, oko 10-11 februara.

Šerpi, drago mi je da ste bolje. Ja se svaku noć budim oko 3h, teško dišem, okrećem se,prevrćem, i na kraju zaspim malo pred alarm za posao.[sm=smiley29.gif] Ja uopšte nisam gladna, imam doručak, ručak i večeru, i to ranu, oko 6-7h, i ništa mimo toga. Ja sam inače voljela slatkiše, i juče donijela direktorka kolače da se počastimo posle ručka, ja jedva pola pojela. Niti šta grickam, divota. Ugojila sam se možda 1kg. Uglavnom, imam manje kg sad u 14.nedelji, nego što sam imala u jednom periodu početkom prošle godine, kad sam se bila ugojila. Ako ovako ostane, tj. nastavim ovim tempom, super zadovoljna.

Anita, misliš li se ti poradjati? Zeznučla si Trcu [sm=smiley36.gif] Šalim se, ti si super izgurala! [sm=bravo.gif]

Čupo, evo linkovi za test, pa probaj:

KLIK
KLIK 2

Oprostićete mi, zaboravila sam kako se pravi KLIK [sm=smiley1.gif]
*sredila ja. nema brige [sm=smiley2.gif] * Modessty RR*

soni -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 8:29:24)

[img]http://www4.slikomat.com/13/0120/48-123865.jpg[/img]

Dobar dan...Samo da se krka...Ja sam sa Lunom vise dobila, ali mi je mala pocetna bila...I ja cu 100 dogurati, al sto kaze Serpi jedem i kad nisam gladna, uvek sam i bila takva ...

Jel vi osecate bebe jako?? Danima me zabrinjava, ja samo ponekad i to slabo??

Kod nas napadao sneg dosta....

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 8:38:48)

Ja pokušala da prepravim linkove kod Jabuda, ali nešto neće [sm=zmeden.gif]

Elem, Anu sam prenela 10 dana, ovo nadam se neće dogurati do tad. Zadnji dogovor je da u četvrtak pokrećemo porođaj. Dakle 7 dana posle termina. Nadam se da će dr ostati pri tome. Da neće neko da je pokoleba. Milsim da joj i malo godi što ja hoću da me ona porađa. Mm se prvo nije svidela, sad mu je kao ok, tj pošto je sve ok sa bebom i nema mesta panici, ona je opuštenija.

Anita, super ti izdržavaš!!! Bravo [sm=bravo.gif]

Soni, ja uopšte ne pazim šta i koliko jedem, ali evo zadnjih mesec dana baš slab apetiti imam.

Večeras ćem se okupam, operem kosu pa da idem spremna na porođaj. Još se mislim da li da idem sad napedikira ili posle. Kako ću posle pojma nemam. Mislim zbog bebe. Da ja vozim ni po jada, sama da odem mm da ostavim, ali on mora da me vozi. Jedino bebu sa sobom da vučem [sm=jezicek.gif]

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 8:54:51)

Soni sto se udaraca bebe tice sve zavisi,ako ti je posteljica na prednjem zidu slabije ces da osecas pokrete,tek kasnije ce da budu oni jaci,i zavisi u kom je polozaju beba,ne brini,ja sam ovu bebu mnogo rano osetila,sad vec lupa na sve strane,ali mi je posteljica na zadnjem zidu a i vec znam da razlikujem pokrete pa jje verovatno zbog toga. Sve je ok ne brini.

Ipokrisia -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 9:21:27)

Odgovorio mi doca, ok mi je ogtt rezultat[sm=bravo.gif]

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 9:44:53)

Ipo, super![sm=bravo.gif]

Što su ove trudnjače jutrosa uspavale! A meni se ne radi, baš bih pisala sad [sm=smiley36.gif]
Uvjek sam na naopakoj strani! [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 9:56:10)

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

Odgovorio mi doca, ok mi je ogtt rezultat[sm=bravo.gif]

Super Ipo!!!

Ja se mislim kojo da radim danas.

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 9:59:50)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR
Ja se mislim kojo da radim danas.

Ajde kad se misliš odradi te testove sa linkova koje sam postavila, da vidim je li to tačno [sm=smiley36.gif]

Peace* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 10:04:28)

Jabudic, ti linkovi ne rade - bar kod mene.

Trćo, pisala sam ti pp.

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 10:10:13)

Ma radili su, nego ih ovaj stručnjak od Trce popravljao [sm=smiley36.gif]

Evo novi:

KLIK 1
KLIK2

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (20.1.2015 10:13:56)

A bre, ranoj e jutro bilo - sad sam sredila u prvom postu.

Sad ću odradim, pa da krenem po kući da pajam. Neštome 2x zaboles tomak...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>