RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

Klarisa -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 22:34:38)

Branki, Trco, Cetvrtko drzim palceve da vas sve prodje glatko i brzo [sm=smiley31.gif]

Radila sam Double test 12.1.2015. i evo rezultata (ne znam da li su dobri jer tek 18.1.2015. ih nosim kod svog ginekologa da mi ih protumaci):
fb-hCG 19.8 ng/ml (0.57 Corr.MoM)
PAPP-A 1 mlU/ml (0.70 Corr. MoM)
CRL 54mm
Gestational age by CRL 11+ 6
Nuchal Translucency 1.20 mm
Nasal bone: present
Biochem. risk + NT 1:4543 (below cut off)
Double test 1:901 (below cut off)
Age risk: 1:100
Trisomy 13/18 + NT <1:10000 (below cut off)

Ima li neko ko moze da kaze nesto o ovim rezultatima?
Hvala unapred!

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 22:36:01)

Trco stisni noge do subote!
anita javljaj se cesce,,cim te nema koji sat mi mislimo da si se porodila [sm=jezicek.gif].
ova nasa Branki, guzica jedna, otisla a nije se ni javila. ko ce nas obavestiti kada se porodi?
ja sam sigurna da nam se cetvrtko vec uveliko mazi sa bebom...
cupo, ti nas zbog svekrve ceo dan kuliras!!???? nece da moze tako!
Serpi jeli Toma ozdravio... kako sam se ismejala kada si napisala da tm nije ni znao da pravi poslednje dvoje dece [sm=jezicek.gif]... sta bi mm dao da ima takvu zenu

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 22:37:57)

Klarisa najbolje da ovo prekopiras u temu o dabl testu pa ce se javiti Maslacak ili neko ko se razume...

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 22:45:02)

Bubi Toma je bolje hvala Bogu,a za mm on je covek ne obavesten,radi samo po naredjenju [sm=smiley36.gif]
Kako ste ti i Ema? Ima li bolje?
Vracam se unazad da citam sta ima novo.
Klarisa po meni su ti rezultati ok.
Ubacila sam sliku u stomacici da vidite i nas dve [sm=smiley1.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 22:53:16)

Vec par min pokusavam da ti napisem tamo u temi i o stomacicima da ste diiivne vas dve devojke, i bas ste velike! sutra cu i ja moj slikati...
Ema se upravo preznojava, sva je mokra od brufena. ja imam T ali se stalno vrti oko 37 pa nije strasno. malo me muci stomak ali se osecam dosta dobro... samo neka ovako ostane.

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 22:55:33)

Cuti dobro je da ne raste T. odmaraj sto vise mozes. Kad je sledeci pregled?

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 23:02:32)

ja sledece nedelje idem na ctg... mislim da sam sa pregledima zavrsila... dobila sam upute i to je to..

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 23:02:42)

IZVORNA PORUKA: bubulence

cupo, ti nas zbog svekrve ceo dan kuliras!!???? nece da moze tako!

Zna se ko mi je uvijek na prvom mjestu [sm=jezicek.gif]

Ja kupih danas lanene sjemenke, a nemam mlin, sad sam ih tukla čekićem da ih izmrvim [sm=smiley36.gif]

Ko ima kontakt od branki?

Ovo sve žene odoše, ostaviše nas u neizvjesnosti, a to što smo mi radoznale babe to nikome ništa?[sm=jezicek.gif]

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 23:08:08)

ja sledece nedelje idem na ctg... mislim da sam sa pregledima zavrsila... dobila sam upute i to je to..

[sm=bravo.gif] ali gledaj da budes tu bar jos 10.tak dana molim te...[sm=smiley36.gif] trebas mi

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 23:25:20)

Mene nešto bolucka "gospođa" kao iglicom nekom da me bode [sm=smiley5.gif] Podsjeeća me na onu bol od konaca od epiziotomije...Nemam pojma otkud sadd ovo? Ja jednostavno moram svaki dan na nešto da se požalim [sm=smiley36.gif]

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 23:30:43)

Ja se danas posteno naradih. Oci su mi ispale.
Bubu znaci stiglo te, mada sam i pretpostavila da hoce, kad nemas gde da begas. Nedaj se!
Branki je verovatno vec u bolnici. Nadam se da ce nam se javiti veceras da nam kaze kakav je plan za sutra.
Trco, spasila si se od 15. [sm=smiley36.gif] Sto mislis da se beban opet okrenuo?
Serpi kako je Toma? Je li bolje malo?
Choopsi [sm=smiley31.gif]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 23:38:59)

Hej boko [sm=smiley31.gif]

Ja sve mislih neka će se porodit danas, onako fini je datum. Kad već Trca nije htjela [sm=smiley36.gif] Jedino ako nam se četvrtko nije porodila u međuvremenu...

Ja danas zaboravila da zovem dr da mi rastumači nalaz UK, jer smo imali havariju u WCu. Začepilo se nešto da li kada ili šolja, sve vodu vraćalo (srećom te nije ono drugo), pa je MM to jedva nekako odčepio, nakon dva sata. A sutra nam valjdaa dolazi majstor da montira novu WC šolju, jer ova ne valja...
I tako od sve frke, ja zaboravih da je zovem. A kao htjela sam i da zovem ove za matične ćelije da se raspitam. Samo odlažem, poslije kad mi se sve skupi odjenom onda ću da šizim [sm=smiley4.gif]

Ipokrisia -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 23:57:36)

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Mene nešto bolucka "gospođa" kao iglicom nekom da me bode [sm=smiley5.gif] Podsjeeća me na onu bol od konaca od epiziotomije...Nemam pojma otkud sadd ovo? Ja jednostavno moram svaki dan na nešto da se požalim [sm=smiley36.gif]

Ja to redovno imam...i zovem ga probod iglom kriz tunel [sm=jezicek.gif]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 0:03:29)

Ajd' bar mi je malo lakše da nisam jedina sa "iglama" [sm=smiley36.gif]

srculence25 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 0:20:30)

Bubi znas kad sam ja imala dijareju crni humor mm mi kaze znas sta je hrabrost ?(prudnuti kad imas dijareju}
Zelim ti da brzo prodje [sm=smiley31.gif]
Serpi kako si ti?jel imas jos [sm=smiley11.gif]
Ipo na takve ljude moras postati gluva i ignorisati komentare.
Zanimljivo ja sam panicar u dusi a jos nemam neke strahove

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 6:53:06)

Jutar trudničičičičičiice

Elem, Lesica ima br od Branki i mislim da je Mod uzela. Big sister će da je davi , bez brige. Znaćemo valjda.

Bubi, nadam se da je danas bolje. Nadam se da je i Ema bolje.

Čupo, šetalica na mamu - meni dupe samo put da vidi, pa makar i do prodavnice [sm=jezicek.gif]

Boko, oset_im pod rukom i glavu i guzu - a tek kad krene da rasteže i proteže... Ne osećam nikakav pritisak na karlicu, te i tako znam da glava više nije dole. Jedino da opet počnem da usisavam, ali to mogu tek kad mm mi javi da je u Kranju. Ako nešto krene da može da stigne na vreme.

Četvrtko se definitivno porodila, će je utepam što je nema da se javi [sm=zz_furious.gif]

E zaboravih za probadanje, to je isto i kod mene konstanta...

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 7:35:58)

dobr jutro, mada je meni vec dan uveliko. uopce nisam spavala...
jeli dan za kukanje? vaakooo: bole me ledja, stomak, beba mi se namestina nekako na zivac od prepone pa me je malo pre mama vodila u kupatilo jer ne mogu da hodam. Kakim kao grlica na 10min - dehidriracu.
inace sam super [sm=jezicek.gif].
Serpi taman tako i planiram, jos 10ak dana i ne mogu vise, nek izlazi ovo moje cudo. a jos nisam isla da kupim ormar... njene stvari mi stoje u kesi...
Trco kada se muz vraca?
Srculence nemoj da me zasmejavas kada znas da imam problem sa stomakom [sm=smiley36.gif].
sve vas [sm=smiley31.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 7:39:56)

dobr jutro, mada je meni vec dan uveliko. uopce nisam spavala...
jeli dan za kukanje? vaakooo: bole me ledja, stomak, beba mi se namestina nekako na zivac od prepone pa me je malo pre mama vodila u kupatilo jer ne mogu da hodam. Kakim kao grlica na 10min - dehidriracu.
inace sam super [sm=jezicek.gif].
Serpi taman tako i planiram, jos 10ak dana i ne mogu vise, nek izlazi ovo moje cudo. a jos nisam isla da kupim ormar... njene stvari mi stoje u kesi...
Trco kada se muz vraca?
Srculence nemoj da me zasmejavas kada znas da imam problem sa stomakom [sm=smiley36.gif].
sve vas [sm=smiley31.gif]

Nemoj da krenem i tebi kao Wiki. NEma bre preko reda. Ček da se porodim[sm=jezicek.gif]

Muž je trebalo da se vrati u Kranj oko pola 3, ali malo pre me zove ZABORAVIO PASOŠ!!!! Sad se vraća po pasoš, pa opet nazad u Kranj i tek onda za Rijeku. Inače, trebalo je već sad da budu na putu za Hr. Znači strašno!

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 7:40:39)

Dobro jutro devojke...meni utrnula desna saka ne osecam je,isto se desavalo i u predhodnim trudnocama,bas mi je neprjatan osecaj [sm=zmeden.gif]
Boko hvala na pitanju,Toma je bolje,hvala Bogu..
Srculence ima mucnina jos i povrcanje,ali manje nego ranije,ili sam naucila da ih kontrolisem,ko bi ga znao.
Trco mozda ti se samo ucinilo da se okrenuo mali a?
Bubi kako si? sad vidoh,da ti si ok [sm=smiley36.gif] volim kad su trudnice tako pozitivne
Trco auuuu pa da ga ubijes odma..

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 7:47:15)

Trco pa valjda ces se poroditi u narednih 10 dana [sm=smiley36.gif]. proaao je 15.01. , sada jos muz da ti se vrati i pravac u porodiliste!
Serpi jesi spavala? kada krece glasanje za pumpicu?

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 7:48:25)

Bubi spavamo vec dve noci od kako je junaku bolje,i odmah se osecam i ja bolje. Krece valjda 26.og

mali_mis -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 7:52:41)

Jutro [sm=kava.gif]
Bez pelcovanja molim [sm=smiley36.gif]
Trco sakrij mu pasos.
Bubi [sm=kava.gif] Znam taj osecaj, ja sam tresla nogom kao pas kad se otresa od vode, kad mi je A. gnjecio taj zivac bukvalno izgubim svaki osecaj u nozi. Da te brzo prodje kakanje i temperatura.

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 7:57:11)

IZVORNA PORUKA: serpica

Gledaj, osim ako ne nosim hell boy-a, odnosno da ima šaku kao hell boy onda mi se samo učinilo. Kažem, ne osećam uopšte pritisak na karlicu kao onaj da, a i osećam ga da se vrti po stomaku.

Eno, uze pasoš i ode. Ja smišljam šta bi doručkovala....

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 7:59:49)

MM [sm=smiley36.gif]
Bubi imas p na fb [sm=smiley1.gif]

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 8:04:03)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

IZVORNA PORUKA: serpica

Gledaj, osim ako ne nosim hell boy-a, odnosno da ima šaku kao hell boy onda mi se samo učinilo. Kažem, ne osećam uopšte pritisak na karlicu kao onaj da, a i osećam ga da se vrti po stomaku.

Eno, uze pasoš i ode. Ja smišljam šta bi doručkovala....

[sm=zmeden.gif] onda ne znam,kazu da se bebe obicno nameste i smire nekoliko dana pred porodjaj,onda kod tebe mozda nece jos da krene,ili ce ipak biti onog rucnog okretanja[sm=smiley13.gif] uhh bas mi zao..

Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>