RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 7:55:04)

hvala,serpi,hocu,dace bog[sm=bravo.gif]
i kod nas je lepo vreme.
anita,super si ti,super guras stvarno,mislim 3 bebe,eeej!
serpi,nadam se da ce tu nedelju dok sam u bolnici zbog carskog da prezdrave svi i ja isto,pa da bebbica dodje lepo,a ne da ulazi u karantin ovde,kasljanje,kijanje,smrcanje[sm=smiley29.gif]
ja ,ako danas uplate trudnicko,dobro bi bilo,podici cu,ako ne,nista...

eca89 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 8:04:36)

Dobro jutro drugarke moje? Vidim Trca i Branki su jos tu, nadam se da ce se Trca javiti i da ce izbjeci 15.kad vec toliko hoce[sm=smiley36.gif], da ce se djecak jos malo primiriti. Ja pijem kafucino, pa se odoh istusirati i idem kod mog metraša, jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj[sm=hudicek1.gif]. Lijep i uspjesan dan vam želim.

Modessty -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 8:28:16)

Dobro jutro! Branki jedva čekam da nam javiš lepe vesti [sm=smiley1.gif]

Šerpi bre nikako da se čujemo!

Anita [sm=smiley31.gif]

Ostale cure ljubac!

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 8:29:59)

Eve sedim prikačena na ctg, nema kontrakcija.
Branki, sutra dan D! Mm me sili da se poradjam hahahah

vonavoj -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 8:31:55)

Anita,odmaraj! Mislimo na tebe,jos malo i stizu bebicu,joj,kako sam i ja uzbudjena,a tek ti[sm=smiley36.gif]
Gvozdje bude nisko i sa jednom bebom,a kamoli sa tri[sm=smiley1.gif]

anita -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 8:45:24)

Hvala vam devojke puno. Sada cekamo glavnu vizitu.

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 9:06:22)

anita super za rezultate, gvozdje se lako popravi.
branki jesi uzbudjena?
serpi kako je Toma?
Ema je jutros dobro, ima T ali ne prelazi 38, a sinoc sam celu noc sedela i menjala obloge. sada je i mene steglo grlo i nos. samo da ne dobijem T i bicu srecna...
da li neko ima kontakt sa cetvrtkom? da se nije porodila?

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 9:38:14)

Bubi uzimaj neke vitamine da sprecis,ljubi Emu da brzo prodje. Toma je bolje ne slinavi vise i manje kaslje.
Anita javljaj sta su rekli.
Trco ti ces sutra zajedno sa Branki [sm=smiley1.gif]
Mod stvrano nikako da se cujemo[sm=smiley13.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 10:51:25)

Anita draga, javljaj šta i kako je.

Bubi kako je Ema? Jel danas malo pada T?

Eco good luck tudej!

Elem izveštaj od danas:
CELA DVA CENTIMETRA SAM OTVORENA!!!!!! o radosti i veselja s moje strane, a radost i veselje sa doktorkine kad je videla da je glavom na dole i obe se nadamo da će tako i ostati. Kontrakcija samo jedna zabeležena (70) ali mislim da je ovaj mali se mrdao i natezao. U subotu opet idem na CTG (smooor) ali samo na ctg i onda opet u ponedeljak.

Ona 'loša' vest je da sad dr neće da pokreće porođaj, nego hoće da čeka da samo krene.
Prošle nedelje je merila bebu, oko 3000 gr je imala, danas merenje 3400 (naravno odstupanje +-10%) Obim glave 33 cm. Zato je mene sve juče bolelo dole.

Tako da drage, moje ja ću opet geogrina da budem....

A bre hoće li neko da zove četvrtka??? NEma je ni juče ni danas!!!!

eca89 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 11:02:58)

Cao drugarke, evo i mene kuci sa pregleda. Pa, u sustini nista, kao jos mi se nije ni grlic skratio do kraja, a kamoli da sam otvorena, narucio me opet za 7 dana. Dala krv i urin, pitala sam ga za ctg, kao on nema praksu da salje dok ne prekoracim termin, ako ga uopste prekoracim. I kao gdje se meni zuri, za bebu je najbolje da je sto duze u stomaku i tako. Super Trco, Bubi nadam se da ce Ema biti bolje.

Modessty -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 11:04:33)

stižu nam bebe!!![sm=sloncek.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 11:06:34)

jeeeeeeeeej Trcko, pa znaci desava se nesto!!! krenuce mimak sam za dan-dva, videces.
eca samo strpljivo.
serpi [sm=smiley31.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 11:09:14)

Eco, reče ti ja. Koncesionari na CTG tek kad premašiš termin.
Moja dr nije pominjala kakav je grlić, samo da sam otvorena 2 cm. Mada sam ja prošli porođaj narednih 10 dana bila 2 cm otvorena. Smor je što ću sad na 2 dana na pregled da idem, odlepiću. Srećom, sad u subotu samo CTG, a u ponedeljak i ctg i pregled.

ko bre ima kontakt od Četvrtka?

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 11:16:48)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

ko bre ima kontakt od Četvrtka?

izgleda da nema niko [sm=zmeden.gif]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 11:29:09)

Trco imaš još 14 sati da se porodiš danas [sm=jezicek.gif]

Šalim se, ajde nek' krene bar sutra :-))))

eco, anita [sm=bravo.gif]

branki, bubu, serpice nadam se da ce djeca sto prije da ozdrave a i zbog vas i beba [sm=smiley31.gif]

Ja isto mislim da niko nema kontakt od cetvrtko, ali čini mi se da ona reče da ima mob.internet da će nam se javit?!...možda sam pobrkala.

buba_jedna_mala -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 11:31:51)

Dobar dan želim drage trudnice,

nadam se da se dobro osećate i da ćete uživati u lepom danu.
Ja sam sebi napravila ugođaj, skuvala kaficu, grickam homemade integralne kiflice i pomalo piskaram mailove (mora nešto i da se radi [sm=smiley1.gif]).
Planirala sam i laganu šetnju do prodavnice, samo još da smislim šta ću za ručak...

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 11:33:32)

Chupa hvala draga..
Trco vidis da se mali okrenuo [sm=bravo.gif]

vonavoj -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 11:34:46)

Trco,sve znas..otvorena ili ne,dok ne krenu kontrakcije nista od porodjaja[sm=smiley36.gif]
Ali bitno da se nesto desava..realno,posto si drugorotka,mogu i da ti malo pomognu sa indukcijom,kao meni..ja 3-4 prsta otvorena bez bolova,pa dok nisam indukciju dobila i probudisli vodenjak ne bi krenulo jos...a ide brzo kad krene![sm=jezicek.gif]
bubulence,kako je Ema?
branki,jos malo! tvoja trudnoca mi je najbrze i najlakse prosla! Najmanje si kukala,uvek bila u pokretu[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 11:51:43)

haha,von,dobro da se nisam tako negde u hodu i porodila[sm=smiley36.gif]ali,jeste i meni je mnooogo brzo proslo!
trco,je l osecas sad neku razliku posto si otvorena ili isto ko i do sada?
eco,taj tvoj dr je pravi lik[sm=smiley36.gif]!
bubi,cedi narandze,limun,pij cajeve,pij tecnost,jedi cimet i med,to i ja radim.
bila kod usnog...koja sprdnja.ulazim ja,a ona meni-gde si ,debela,sta treba.a,prvi put me vidi.ja objasnim,a ona-ihhh,od kad sad to traze,pa zar ce zbog malo slina da odlazu porodjaj.pogleda mi nos i dade kapi neomicin i kaze dobro je.ja posle gledam,to su kapi za bakterije,a meni je bris nosa i grla sterilan,ne znam ni da li da ukapavam to...
grlim vas sve!

glukica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 11:52:36)

Cao trudnice drage,ja pijem [sm=kava.gif] i citam sta ste pisale,pa cu da pocnem da perem bebine stvari i slazem u njenu sobicu.. [sm=smiley1.gif] Trco pa super vesti,da se nesto desava i super da je beba glavom na dole!!!Bas odlicne vesti,ja verujem da ce ostati tako,a sad ce i porodjaj uskoro ne brini! Jao svima se priblizava veliki dan,a i meni [sm=smiley36.gif] ja u utorak imam pregled i jedva cekam da vidim sta se desava kod mene ima li nekih promena.. odoh da pocnem sa pranjem vesa,danas nista ne kuvam rekla sam muzu da donese nesto iz grada..stvarno nemam snage vise i ciscenje kuce,kuvanje,sredjivanje sobe za bebu.. jooj ima li kraja vise kucnim poslovima [sm=zmeden.gif]

vonavoj -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 11:55:18)

Ma jok,nemoj da ukapavas to..ne izlazi beba kroz nos[sm=smiley36.gif]a brisevi ti sterilni!

micamica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 11:58:42)

Devojke moze jedno pitanje,32.nedelja sam trudnoce,bebu osetimali ne vise toliko ko prosle nedelje,u petak sam bila na pregledu,glava je dole okrenuta,pa sad se malo brinem,osetim ja nju u toku dana,gura se,ali ne toliko ko i pre!

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 12:07:11)

Von sve znam, zato se enšto preterano ni ne radujem. Kažem smorilo me to što moram da čekam. Indukciju ću im dozvolim posle epidurala [sm=jezicek.gif]

Branki, ja još od juče pritisak dole, više na karlicu nego na sve ostalo i naravno teže se krećem. A ja mislila da je to zato što ovaj mali nisko leži. Videćemo. S jedne strane bi volela da me neko na UZ pogleda i u subotu, čisto da vidim jel ostao glavom na dole, ako nije da alarmiram u ponedeljak moju dr.

Mico, sve zavisi od dana do dana. Ovaj moj je juče bio miran (ok koretanje i protezanje) do nekih 14h pa me tad rasturio i uveče. Do tad sve se okolo muva, ali ne šuta toliko. Sve mi se čini da zavisi i od naših aktivnosti u toku dana, ako si aktivnija i maješ se po kući, manje se oseaju pokreti (barem je tako u mom slučaju) i onda kad sednem žurka.

Sad odo da raklonim kuću i da popeglam šta imam, pa danas ranije po dete.

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 12:10:13)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Ma jok,nemoj da ukapavas to..ne izlazi beba kroz nos

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
mico,ja mislim da je sve ok,pa bila si na pregledu,nista ti nisu rekli,ver je beba mozda veca,pa se manje oset_i ili jednostavno i moja,nekad se vise mrda,nekad skroz malo.
trco,stizu bebironcici[sm=bravo.gif]ne mogu da verujem sa jedne strane da otpocinje nova etapa,a sa druge jedva cekam,a sa trece imam ogroomnu tremu..

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 12:14:24)

buba jedna mala samo ti šetaj, laagano koliko možeš...

von, ne sjećaam se dobro koliko sam bila otvorena, čini mi se nešto sitno, ali sam imala kontrakcije i onda mi dali prostagladin i indukciju i eto M za pola sata [sm=smiley36.gif] Ali ovi Slovenci izgleda neće da pokreću....

branki, baš bezveze...A da zovneš ginekologa da pitaš? ne znam kakva je situacija sa CR kod nas ga isto rade bez ikakvih analiza, ali znam da kad sam vodila M na operaciju da su rekli da mora 21 dan prije da bude potpuno zdrav, a zadnjih 7 ni da kihne![sm=smiley29.gif]

micamica i meni se beba manje osjeti sad, nego recimo prije 20 dana. Kažu normalno je to...Uglavnom, koliko sam ja čitala treb amjerit dva puta dnevno, ujutru jedan sat i uveče jedan sat, odnosno kad je beba najaktivnija, i da u sat vremena treba biti najmanje 10 pokreta. Računaju se svi pokreti, udaranja, golicanja i tako dalje [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>