*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 1:00:57)
|
Mame dobro vece... ili bolje laku noc kako ste? Citav dan me nema, internet me zeza opasno! Za dva meseca mi istice ugovor sa ovim glupavim vipom, pa cu tako slatko da ih promenim. Samo cekam da nam dodju racuni za tel. koliko puta smo zvali centralu da nam rese problem i nista nisu resili... kazu nije do nas. A do koga je? Kad budem isla da prekinem ugovor, lepo cu i telefonske racune da im odnesem. Ufff kako sam ljuta [sm=hudicek1.gif] Mi smo sinoc imali neplaniran docek NG kod nas kuci. Najavili se dever i njegova devojka, pa nas zvao drugar da vidi sta radimo, pozvali ga da i on dodje, imali u frizideru svasta suvomesnato, neke sireve i maslinke pa sam to iznela, oni dosli i doneli pice, mogu vam reci da nam je bas bilo veselo i lepo. Nisam stigla sve da iscitam, samo posledje dve strane, pa vidim da se Sanjalica nije javila. Ne znam zasto joj ne bi dali telefon, meni su telefon doneli odmah nakon sto su me usili i odveli na intenzivnu i citav dan sam razgovarala i slala poruke, niko me nije ogranicavao. Bubi znaci Emicu je stiglo. Joooj... najgore je kad imaju tako visoku T, to se tesko spusta. Secate se da sam ja skoro mucila muku sa tim, nikako nisam uspevala da je spustim ispod 39 sa nesto. Tusirala, polivala alkoholom, davala lekove... ma nista. Spust se na 38 sa nesto i za 10-15 minuta opet preko 39. Drzite se, rashladjuj je stalno, sta da ti drugo kazem. Kako ti je m? Serpi kako je Toma, jel ide na bolje? Branki jos manje od 2 dana [sm=smiley1.gif] Trco i meni si sumniva... ako se ujutru ne javis, znacemo da si se nocas pobebila [sm=smiley36.gif] Sta je sa Cetvrtkom? Lesice [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|