RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (14.1.2015 21:40:27)

[sm=jezicek.gif] mani, sad se sve smirilo. Valjda [sm=jezicek.gif] Jbt samo dižem lažne uzbune. Sutra ujutru odo na kontrolu.

lesica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (14.1.2015 21:42:57)

Khm... Trco??? [sm=zz_giggle.gif]
Još ćemo da započinjemo navijanje [sm=smiley4.gif]

Pisah OVDE kako je bilo danas na pregledu

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (14.1.2015 21:44:50)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

[sm=jezicek.gif] mani, sad se sve smirilo. Valjda [sm=jezicek.gif] Jbt samo dižem lažne uzbune. Sutra ujutru odo na kontrolu.

Šta znam, dug je dan! [img]http://www.pic4ever.com/images/25r30wi.gif[/img]

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (14.1.2015 21:44:56)

IZVORNA PORUKA: choopa choops

IZVORNA PORUKA: jabudic

Ja sam nocas dobila aritmiju od nervoze. Stigao mi i svekar, pa te fine energije, milina. A mm otisao na proslavu, kolega mu dobio sina, a ja se krckam ovdje sa njima, oni ne progovaraju.

Jabudicu trebala si i ti da odeš sa TM i ostaviš ih same! Postoje razni načini da se dvoje pomire, ako me razumete :-))))))))))))))

Šalim se [sm=smiley1.gif] Kakvo je stanje sad?

On legao u dječiju sobu [sm=hudicek1.gif], mi ostali normalno. Mm još lumpuje, opet [sm=hudicek1.gif]
Sjutra idemo svi u pg, pa ako će neka se mire. Nisu oni od te vrse, ako me razumijete [sm=smiley36.gif]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (14.1.2015 21:49:12)

A moj jabudicu nikad se ne zna. Iz Mire sto đavola vire [sm=smiley36.gif]
Ajde valjda rješe to sutra, držim fige. Vrijeme im je da pođu ća.

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (14.1.2015 21:50:53)

zene, nemam vremena da vas citam, Ema mi ima T skoro 40 uz brufen i trljanje alkoholom. poludecu. bila na pregledu, beba je suoer samo kaze dr da je krupna. sada je oko 3100 gr ali t ne mora nista da znaci. sanjalica nam se javila, verovatno ste procitale... ljubim vas

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (14.1.2015 21:54:37)

Visoka vatra. Nadam se da ćete je se rješit što prije... [sm=smiley13.gif]

[sm=smiley31.gif] za Emu.

lesica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (14.1.2015 21:56:14)

Bubi, držite se [sm=smiley13.gif] Ljubi malu lutku.

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (14.1.2015 22:20:57)

Bubi to je verovatno preslo od tm [sm=smiley13.gif] cuvajte se i odmarajte zajedno...[sm=smiley31.gif] da brzo prodje.
Les kako si ti?
Trco ima li sta novo? Kod nas i dalje isto,borimo se sa slinama placljiv,trazi me,ne mogu da se odmorim,jedva cekam da ozdravi.
Jabudic sto rece Trca da ti nisam u kozi.
Anita je nema? ne znam da li da joj saljem sms.

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (14.1.2015 22:46:52)

anita se javila ono jutros, poslije toga ništa.
a i četvrtko nema cijeli dan...

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (14.1.2015 22:48:27)

jao,bre,bubi..[sm=smiley13.gif]bas bzv.mrzim te prehlade vise!valjda ce joj spasti od brufena,ako ne,daj joj cepic,bar bih ja.bas je visoka temperatura.
mene i dalje zeza glupa prehlada,valjda ce biti bolje sutra,pa da u petak budem relativno ok.
ja propustih sanjalicin post,a citala sam,moracu da se vratim opet unazad..
serpi,kako je toma?
choopo,trco,vasi stomaci i subjektivni osecaji,kako?[sm=smiley1.gif]
ja sredjivala danas stan,sad se ofarbala..skuvala 3 u 1,pa da malo iskuliram...ceo dan sam nervozna nesto..

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (14.1.2015 22:53:00)

Jaoo Branki jos dva dana i gotovo [sm=smiley1.gif] blago tebi.
Toma isto,nisam ga navikla da bude takav,ma bice bolje za koji dan. Pisacu Aniti sutra ako se ne javi pre toga.
Sad odoh da spavam,ljubim vas sve [sm=smiley31.gif]

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (14.1.2015 22:55:05)

laku noc,serpi,odmaraj...ma,mora biti bolje,samo treba izdrzati dok ne prodje...jos malo.

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (14.1.2015 22:55:32)

branki, bubu je pisala da se sanjalica javila tamo na temi Porodila se Sanjalica [sm=smiley1.gif]

Proći će ti to do petka valjda! [sm=smiley31.gif]

Ja OK, danas sam opet imala bol zbog WC, pa mi muž kupio lanene sjemenke, sad ću svako jutro da pijem da vidim hoće li bit bolje. Bila sam se ufrčila, išla da se istuširam i obrijem, i naravno opet napravila haos. Kad bi bar neko dolazio po kućama da depilira, unakazih se sa brijanjem [sm=zmeden.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (14.1.2015 23:00:04)

isla sam u komsiluk da trazim cepic, stavila joj i spala je T na 39 pa je zaspala. a ja sada sedim pored nje i menjam obloge. sve mogu da podnesem osim da ima T... sada odoh da citam sta ste pisale

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (14.1.2015 23:09:32)

nasla gde je pisala za sanjalicu..
choopo,ja sam u prvoj jela svako jutro laneno seme u jogurtu,mada ja i nemam problema sa stolicom,nego onako..
bubi,valjda ce jos malo da spadne..uh.

srculence25 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 0:22:10)

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Ja uviijek savjetujem da se doooooobro nauči disanje. Znači i vaše teoretsko znanje i praksa iz školice i još ako vam je babica OK, onda ne može da zakaže. Vrištanje otežava porođaj, a pravilnim disanjem se beba spušta brže nego da dišete normalno, stenjet, zadržavate dah ili najgore vrištite. I normalno da boli, ne znam nikoga da se porodio prirodno a da nije osjetio bol [sm=smiley36.gif] Taj koji tako kaže laže. Ali isto tako mislimda nije ni toliko strašno [sm=smiley1.gif]

a ja nemam pojma o disanju kod nas nema skolice [sm=smiley13.gif] gledala sam nesto na youtube i umorila se kod treceg uzdaha valjda cu savladati.
nemogu da nadjem sanjalicin post.
bubi draga bas bedak nista gore odd visoke t [sm=smiley19.gif] dobro je da je bar zaspala a ti menjaj obloge [sm=smiley31.gif] jesi probala da umotas krompir pa da stavis

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 1:00:57)

Mame dobro vece... ili bolje laku noc kako ste?
Citav dan me nema, internet me zeza opasno! Za dva meseca mi istice ugovor sa ovim glupavim vipom, pa cu tako slatko da ih promenim. Samo cekam da nam dodju racuni za tel. koliko puta smo zvali centralu da nam rese problem i nista nisu resili... kazu nije do nas. A do koga je? Kad budem isla da prekinem ugovor, lepo cu i telefonske racune da im odnesem. Ufff kako sam ljuta [sm=hudicek1.gif]
Mi smo sinoc imali neplaniran docek NG kod nas kuci. Najavili se dever i njegova devojka, pa nas zvao drugar da vidi sta radimo, pozvali ga da i on dodje, imali u frizideru svasta suvomesnato, neke sireve i maslinke pa sam to iznela, oni dosli i doneli pice, mogu vam reci da nam je bas bilo veselo i lepo.
Nisam stigla sve da iscitam, samo posledje dve strane, pa vidim da se Sanjalica nije javila. Ne znam zasto joj ne bi dali telefon, meni su telefon doneli odmah nakon sto su me usili i odveli na intenzivnu i citav dan sam razgovarala i slala poruke, niko me nije ogranicavao.
Bubi znaci Emicu je stiglo. Joooj... najgore je kad imaju tako visoku T, to se tesko spusta. Secate se da sam ja skoro mucila muku sa tim, nikako nisam uspevala da je spustim ispod 39 sa nesto. Tusirala, polivala alkoholom, davala lekove... ma nista. Spust se na 38 sa nesto i za 10-15 minuta opet preko 39. Drzite se, rashladjuj je stalno, sta da ti drugo kazem. Kako ti je m?

Serpi kako je Toma, jel ide na bolje?

Branki jos manje od 2 dana [sm=smiley1.gif]

Trco i meni si sumniva... ako se ujutru ne javis, znacemo da si se nocas pobebila [sm=smiley36.gif]

Sta je sa Cetvrtkom?

Lesice [sm=smiley31.gif]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 1:24:00)

srcculence evo imaš ovdje na temi objašnjeno kako se diše i iskustva kome je pomoglo ili nije...
KLIK

Za Sanjalicu su pisali u njenoj temi o porođaju....

Boko ništa me ne pitaj za internet [sm=smiley35.gif] Odraše nas, da je sreće za ove pare bi imali protok kao CIA [sm=smiley36.gif]

Bokac -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 3:30:32)

E zenske i ja zavrsih sa casovima danas a sad uspavljivanje klincurije. Bubi sto rece srculence za krompir. Mojim klincima jedine obloge koje su uvek palile sa mojim klincima su rendani krompir u carape i nema temperature. Ako nisi probala probaj deluje kao magija veruj mi. Mozes na kolutove a mozes rendano ja sam rendala i cini mi se da tako cak brze deluje ali kako god da si raspolozena da seckas krompir nije bitno ssamo u carapicu i tako obujes princezici i nema brige...
Laku noc i lepo spavajte.

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 6:02:05)

Bubo [sm=smiley13.gif] da što pre ozdravi, piši kako je danas.

Ja sam i dalje tu [sm=jezicek.gif] lepo ja reče da dižem lažne uzbune. SAd za pola sata idem na pregled.

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 7:10:24)

Dobro jutro devojke...nocas je bilo bolje spavanje hvala bogu.
Trco danas je 15.[sm=smiley36.gif] pazi da ti dr ne pokrene porodjaj.[sm=smiley36.gif]
Javi kako je proslo.
Bubi kako je Ema? Branki se danas javlja jel da?[sm=bravo.gif] Cetvrtko ga nemaaaa. Ni Anita.

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 7:37:08)

jutro,devojke..
bubi,kako je ema,kako prosla noc?
boza od nocas kaslje kao magarac isto,sve mu se cepa grlo...bzv vise.ne ide u vrtic,cekam mm da dodje sa posla malo da ga pricuva dok ja odem do usnog..
ja bi trebalo veceras da se javim..a,neka muka me spopala,uh,ni kafu nisam uzela da pijem,pijem caj.bolje sam u odnosu na juce,cini mi se.
trco,javljaj sta kaze dr,tebi bese danas ono termin[sm=jezicek.gif]

anita -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 7:38:02)

Dobro jutro evo mene.
Jutros je sestra bila oko 5:45 da meri pritisak i temperaturu. Nakon toga sam se okrenula na drugu stranu i zaspala. Juce su kod nas u sobi smestili devojku 95 godiste koja je ceo dan (do 01h) stenjala i imala bolove. Na kraju ju je sestra prebacila u porodiliste kako bi mogle da spavamo.
Inace ja sam dobro,juce su mi radili cervikalni i vaginalni bris. A analize koje sam radilabprethodnog dana su ok sem gvozdja. Dobila sam neke tablete. U viziti je dr rekla cak su vam i proteini zadovoljavajuci.
Danas ne znam sta ce da mi rade. Cekam.
Sve vas punooooo ljubim i [sm=smiley31.gif]. Hvala vam sto brinete.

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (15.1.2015 7:51:08)

Branki naravno da te spopala muka,normalno je,ipak je sutra dan D [sm=bravo.gif] jedva cekam da nam javis lepe vesti.
Anita samo odmaraj,prate te svaki dan i to je odlicno,javi nam kad dodje tvoj dr sta je rekao.[sm=smiley31.gif] ja odoh do banke i do grada lepo je vreme,d zavrsim svasta...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>