RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 8:06:24)

Dobar jutar ženice!
Ja se probudila oko 7, sad ispratila dete u vrtić i kuvam kaficu. Ko je još za kafu? Sinoć potopila pasulj pa ću sad da metnem da se kuva da imamo za sutra, danas popodne ću malo kod mojih da odem.
Trćo kako bre zaboravio pasoš? Mogu misliti koliko je bio besan kad je to shvatio.
Bubi joj... skoro smo Eli i ja imale isti problem, bile smo dežurne na wc. Mada je meni tad na neki način dobro i došlo, obzirom da sam danima imala zatvor. Kako je Ema sa T? Imaš li i ti još?
Šerpi konačno ste bolje hvala Bogu.
Branki nam se danas poradja jeeeee... Videće svoju devojčicu!
Bubi kad pre se i tebi približio tako? Al ću ja da guliiim...

eca89 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 8:07:29)

Dobro jutro [sm=nosecka.gif], kako ste jutros? Mene bole ledja, uff. A, joj danas nam se Branki poradja[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Bubi, dobro ti je Trca rekla, nema nista preko reda, prvo mi da se porodimo, pa onda ti[sm=smiley36.gif]!

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 8:13:11)

misu hvala lepo, nego mnogo mi nesto svracas u trudnicke teme [sm=smiley36.gif]... a muz tek otisao....
eco pa necu preko reda nego nesto mislim da vam je vreme da se poradjate i da cete to obaviti u narednih 10ak dana [sm=jezicek.gif]. nemojte preterivati!
bokice da znas kako proleti, ja ne znam gde mi je i kada prosla trudnoca... mnogo brze nego sa Emom. mkzda zato sto njsam imala vremena da kuliram kao sa njom...
Ema je bolje, T nije isla preko 38 cele noci, nadam se da ce nam dan biti jos bolji... cula sam da je to neki virus koji traje 3 dana a evo, njoj je taman treci.
juce su me zvali iz vrtica da kazu da je primljena i da ce krenuti sledece nedelje
[sm=bravo.gif]

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 8:14:05)

Jutrooo [sm=smiley1.gif]
Mi smo juče čitav dan bili u PG, ja izvadila krv za double, onda skitali sa djecom, tek u mrak stigli kući.
A kako smo prethodnu noć slabo spavli, sinoć smo legli u pola 9. I naspavala se dp 1h. Ali smo se bar ja i mm fino družili [sm=smiley36.gif]
Evo sad radim, spremila nes, ako neko hoće, izol'tw [sm=kava.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 8:16:16)

Šerpi, s jedne strane bi mi bilo lakše da se okrene poprečno, jer me onda ne bi gnjavili sto godina, nego bi izazvali, ovako će da čekaju prirodno...

Boko, ja skoro pasulj kuvala, danas bi jela neku pizzu.

Eco, biće fešta ako ti kreneš pre mene [sm=jezicek.gif]

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 8:20:02)

Bubi super za vrtic ali kad stigne beba nemoj odmah da je saljes da se ne oseti odbacenom,osetljivi su oni,kao mama sedi kod kuce sa bebom a mene salje u vrtic,znas. Na sve moras da mislis,ja sam prosla kroz isto pa znam..a ona je vec velika sve razume.

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 8:44:42)

Bubi sto sam ja mislila da Ema ide u vrtic [sm=zmeden.gif]
Trco meni je prosla nedelja bila u znaku pice, spageta i tortelina, a sad malo kasikom da jedemo [sm=smiley1.gif]
Inace dobila sam od prijatelja iz Italije strava spravicu za pravljenje tortelina i spravicu za pravljenje spageta i rezanaca. Jos nisam pravila, ali kad budem, pohvalicu se na temi o kuvanju.

anita -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 8:59:42)

Dobro jutro devojke
Ja ustala,bila na dorucak i sada cekam vizitu.Dobro sam. Javicu se kasnije.

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 9:05:46)

Serpi tako sam i planirala, da je povucem kada se porodim ako ina bude htela jer ne moze da doceka da krene.
boko, Ema je isla u vrtic dok smo ziveli u NS, sada ne ide vec 14 meseci i jako joj nedostaje. konacno da su je primili...
anita [sm=smiley27.gif]

mali_mis -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 9:21:58)

IZVORNA PORUKA: serpica

Bubi super za vrtic ali kad stigne beba nemoj odmah da je saljes da se ne oseti odbacenom,osetljivi su oni,kao mama sedi kod kuce sa bebom a mene salje u vrtic,znas. Na sve moras da mislis,ja sam prosla kroz isto pa znam..a ona je vec velika sve razume.

Ovo sam ja govorila mami, kad se brat rodio, a mene u vrtic [sm=smiley9.gif] [sm=jezicek.gif]
Bubi, ova tema je toliko lepa, i uvek ima desavanja, a i ona euforija prazna [sm=smiley1.gif] Nego rekla mi je snajka da je vrtic u Odzacima sada super, i sredili su ga.

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 9:45:09)

jeste, sredjen je i stari a Ema je primljena u novi koji nam je na 4-5 min hoda od kuce!
ovaj novi je u centru a stari kod pijace. kaze moje dete:
mama objasni im da dete kao ja nije za pijacu, nego iskljucivo za centar [sm=smiley29.gif]. narcis jedan

Ipokrisia -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 9:47:35)

Ljudi sta nam je sa placljivom, jel se javljala od kada se porodila? [sm=smiley1.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 10:16:55)

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

Ljudi sta nam je sa placljivom, jel se javljala od kada se porodila? [sm=smiley1.gif]

Nije, moraću da joj pošaljem poruku.... Ali oni su bili i u sred selidbe....

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 10:17:30)

Gledam sad spisak trudnica, zadnja serija u martu, samo Soni u maju, i opet serija u julu. Izgleda da se u julu i avgustu slabo mućkalo zbog vrućina [sm=jezicek.gif]

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 10:24:02)

Jabude mi smo poslednja tura za sad.
Nego daj da vučemo ove crtice kod nas, kad se pobebe januarskw i februarske trudnice, ostaće nas samo par komada [sm=nosecka.gif] na temi...

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 10:27:36)

Boko, ti znaš da ja volim da otegnem. Sa mnom je i avgust siguran [sm=smiley36.gif]

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 10:33:42)

Aaaa ovoga puta nećeš! Devojčica je to!
Nego eto nas na moru u avgustu, uzalud se mm ponadao kako će ove godine ići bez mene [sm=jezicek.gif]
Kaže on meni, ove godine idemo ja i moja ćerka na more da učimo da plivamo, baš šteta što ti ne možeš sa nama. Mhm... samo me gledaj!

ishler -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 10:35:02)

Dobar dan trudnicice,samo da se javnem,da mahnem.....Bubi evo posle cetiri ,meseca mogu reci da se starija navikla na mladju lepo se zabavljaju,u smislu da vec neko vreme starija njoj peva,prica a mala se samo smeje,sada je i pricuva i ljulja ako place sve na svoju inicijativu,Prava velika seka.Znaci sve je doslo na svoje mesto,bez presije....a mislila sam da ce tesko ici....Tako da ne brines......

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 10:35:54)

Što ne bi mogla, ideš u svoju kuću, ne ideš po tudjim smještajima [sm=smiley16.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 10:39:44)

IZVORNA PORUKA: *boka*

Nego eto nas na moru u avgustu, uzalud se mm ponadao kako će ove godine ići bez mene [sm=jezicek.gif]
Kaže on meni, ove godine idemo ja i moja ćerka na more da učimo da plivamo, baš šteta što ti ne možeš sa nama. Mhm... samo me gledaj!

ja sam moju devojčicu prenela 10 dana [sm=jezicek.gif] ne smem kažem još nešto buhahahahahaha ispašće da prozivam druge nacionalnosti [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 10:40:11)

IZVORNA PORUKA: jabudic

Gledam sad spisak trudnica, zadnja serija u martu, samo Soni u maju, i opet serija u julu. Izgleda da se u julu i avgustu slabo mućkalo zbog vrućina [sm=jezicek.gif]

A mene si zaboravila [sm=smiley13.gif] ja sam u junu i cini mi se Bokac...mada iz iskustva znam da ce biti verovatno krajem maja...
aaaaa ja sad tek vidim da me nema na spisku... Trcooooo???? Sto me ne stavi,majku mu...

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 10:41:53)

Mislim da te nema na spisku, jer je Soni u maju i onda mi u julu.
Pomislila sam da si možda u martu, iako mi je bilo brzo [sm=smiley36.gif]

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 10:44:18)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

IZVORNA PORUKA: *boka*

ja sam moju devojčicu prenela 10 dana [sm=jezicek.gif] ne smem kažem još nešto buhahahahahaha ispašće da prozivam druge nacionalnosti [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Ne znamo ni da je djevojčica, samo se nadamo [sm=smiley36.gif]
Ja sam J 9 dana. To mi je bilo duže nego 9 mjeseci. Ali sam došla u bolnicu potpuno otvorena, da je bio malko niže u autu bih ga rodila [sm=smiley36.gif]
A pošto je treće nadam se da su "ventili" malo popustili, i da će ovog puta 9 dana ranije, tj. tačno na njegov rodjendan. Ma ima 15. da se izdjuskam za sve pare [sm=jezicek.gif]

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 11:04:45)

Stvarno Šerpica i Bokac nisu na spisku.
Jabude da se pobebiš ti sredinom jula, pa kad ja dodjem da 'ladimo guze u moru uz hladnu limunadu.
Da nije naša kuća tamo, ne bih išla, a ovako sve moje tamo, sveki će već od maja biti dole, sve će da nam očisti i pripremi, ja bih povela i mamu da mi obe pomognu oko bebe. Kome god sam rekla da bih išla na more sa bebom svi su imali istu reakciju da sam luda, a ja im kažem ljudi pa nije to nedodjija na kraju sveta, pa i tamo se radjaju i žive male bebe. I sa Elenom sam planirala da idem, pitali doktorku i ona nam odmah dala zeleno svetlo, nedelju dana posle vakcine da možemo, čak je rekla da deca iz Srbije uz potvrdu vakcinu mogu primiti i u CG o trošku našeg osiguranja. Medjutim tad mm nije mogao da ide jer su otišli na pripreme sa klubom, pa nismo ni mi.

Ipokrisia -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 11:21:37)

ja sad zvala za psihofizicke vezbice, kazu mi u domu zdravlja da se odrzavaju jednom nedeljno.Jel to malo? posto mi nije ostalo jos puno nedelja do termina, tako da cu mozda ici na vezbice 2 ili najvise 3 puta...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>