RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 11:25:32)

Ipo kod nas se krece u 27. nedelji. mislim da ti je malo kasno ali idi , cisto da vidis sta se radi.
boko mi smo E vodili na Zlatibor sa dva meseca. kada sam pitala dr da li je rano da je vodimo na put, on je rekka da za more i planinu nikada nije rano i da idemo kad god mozemo... jos vi tamo imate kucu, nema sta da razmisljas...

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 11:33:14)

Ipo ja sam u Zemunu imala 3 puta nedeljno vežbe i jednom mesečno školu roditeljstva.

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 11:36:15)

Bubi isto tako je i nama Dr rekla, da ako je beba zdrava apsolutno nema nikakvih prepreka da ide. Morski vazduh pun joda moze samo da joj prija.
Mi inače kad idemo na more svaki put svratimo i na Zlatibor. Tu pravimo pauzu, prošetamo i nauživamo se.

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 11:45:15)

e i kada neko kaze ‘kako mozes putovati sa malom bebom‘... pa nikada mi nije bilo lakse nego tada kad je bila mala. ne zna nista, prespava ceo put i gotovo... a sada prica, peva, piski joj se, kaki joj se, hoce da je tata golica, svrbi je desna dlaka iza levog uva i td...

Ipokrisia -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 11:48:11)

ja sam skolu roditeljstva zavrsila, to je bilo odavno mesec dana, 3 puta nedeljno...a ove vezbe disanja smao jednom nedeljno,ali dobro eto barem da cujem kako treba dahtati [sm=smiley36.gif] Ne znam d ali je kasno, doktor me je pustio da idem, i oni su savetovali da bude sto blize terminu,e sad ne znam,ipak cu se cuvati,da se ne napinjem mnogo pa da me poradjaju tamo [sm=jezicek.gif]

i ja juce bas drugarici kad sam rekla da planiramo letovanje krajem avgusta ona me pita kud cu sa malom bebom?!?! svasta! ljudi misle da treba zivot da stane kad beba dodje, pa bolje je da se navikava na promene, put, aktivnost,a ne da navikne kucno okruzenje pa kad poraste se unervozi...Nama su u skoli roditeljstva pricali da kao nije pozeljno na planinu prvih meseci,pa cak i do godinu dana zbog proredjenog vazduha,sot moze da utice na krv bebinu,ali ja koje znam svi idu sa bebama od 4 meseca na skijanje na Kop,Zlatibor,Austriju...bez problema...nista im nece faliti :) mi isto imamo kucu na Zlatiboru i bogami planiram za prvomajske praznike da odem, sto bih sedela u BG>!?! naravno pod uslovom da je sve ok kod bebe i da nam dozvoli pedijatar...

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 11:56:14)

ma Ipo samo putujte !
mi smo sa E od ‘prvog dana‘ isli kod mojih, muzevih, na Zlatibor, Palic, gde god smo stigli. koristili avent, nuk, nip... spavala je u kreveticu, kolicima, sa nama. jedino sto je moralo da se zna kod nas jeste da je kupanje u 20:00 i posle toga spavanje. druge navike nije imala i nikada nije pravila problem.

srculence25 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 12:25:53)

Samo da vam se javim [sm=smiley31.gif]
Kod nas lep i suncan dan danas me ceka peglanje stvari za bebu.
Sinoc sam bas uplasila beba je stucala po pola sata bez prekida pa sam pomislila da se nije zadavila sa pupcanom vrpcom [sm=zmeden.gif]
ali i sad osecam da mrda znaci da je dobro.

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 12:43:48)

IZVORNA PORUKA: srculence25

Sinoc sam bas uplasila beba je stucala po pola sata bez prekida pa sam pomislila da se nije zadavila sa pupcanom vrpcom [sm=zmeden.gif]

[sm=smiley36.gif] što me nasmija [sm=smiley36.gif]

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 12:53:06)

Khm samo da javnem modovima termin mi je 13 jun..molim upisite me [sm=smiley36.gif]

lesica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 12:55:42)

Serpi sad cu ja da te ubacim, a i sebe hehehehe da upotpunim april [sm=smiley36.gif]

Cao devojke inace, kakve ste? Ja sam u nekoj guzvici sa sve Lenkom, ali doooobro, sta se mora nije tesko.

srculence25 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 13:21:49)

jabudic imam ja ispada [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

buba_jedna_mala -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 13:32:18)

Hm..ni mene nema na spisku trudnica, a termin mi je 28.april... mada su blizanci tako da će biti super ako do početka aprila doguram

Ipokrisia -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 13:36:04)

Samo da vam se javim [sm=smiley31.gif]
Kod nas lep i suncan dan danas me ceka peglanje stvari za bebu.
ali i sad osecam da mrda znaci da je dobro.

moja stuca svaki put kad popijem vode malo vise, ne znam kakve to veze ima [sm=zmeden.gif]

srculence25 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 13:56:04)

Mislim nikakve nego ja tako umislim svasta.Meni je to palo na pamet zato sto je stucanje bas neuobicajeno dugo trajalo

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 14:10:22)

Ja se toliko zanijel jutros u telefoniranje, te zovi dr, te zovi ove za mć...Ni ne vidjeh da se branki porodila [sm=bravo.gif]

Idem tek sad da čitam šta ste pisale :-)

glukica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 14:21:53)

cao trudnice,sta radite? i moja beba ume da se zastuca dugo [sm=smiley36.gif] mene neki pritisak u glavi spopada vec par dana,tako odjednom i prodje..a sad evo i kao da imam neku tupu glavobolju,u slepoocnicama me steze [sm=smiley13.gif] merila sam pritisak dobar je.. ja sinoc kad sam legla u krevet,beba je bila tako nemirna i ceo stomak mi se tako zatezao i rastezao..sve sam mislila ako su ovo kontrakcije ja ne znam to da prepoznam.. i na kraju sam ukapirala da je beba ipak nemirna,jer mi se pomerao ceo stomak [sm=smiley36.gif]

Ipokrisia -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 14:28:22)

Mislim nikakve nego ja tako umislim svasta.Meni je to palo na pamet zato sto je stucanje bas neuobicajeno dugo trajalo

kazem ja mali alavci, nista ne zvacu [sm=jezicek.gif] meni isto bebica svaki boziji dan stuca, nekad mi to smeta kad nesto radim ili hocu da spavam a ona zapne ko pomahnitala, bas bude nekad iritantno,al dobro,jos malo pa da ih iscokamo [sm=bravo.gif][sm=duda.gif]

srculence25 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 14:34:17)

Glukice i ja imam glavobolje i nekad tako tup bol a pritisak mi je ok.Dr mi kaze da hoce na vreme a ja se osetim kao neka baba
kad osecam onda svaku promenu vremena u ovim godinicama pa sta ce biti posle [sm=jezicek.gif]
Ipo sledeci put kad pocne reci cu zvaci ne gutaj [sm=jezicek.gif]
Do malo pre imala sam menstrualne bolove jedva cekam na ctg u ponedeljak.
Dok cekam licnu eto istekla mi zdravstvena.Valjda ce me primiti u ambulantu mislim trudnica sam.

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 14:58:01)

Aaaa pa lepo, spisak se popunjava... biće nas još do jula [sm=smiley1.gif] Mada bi lepo bilo da nam se pridruže i crtice jedna po jedna.
Pasulj se skuvao, ja završila sa crtanjem, sad ću po dete pa mako do mojih.

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 15:03:05)

najela sam se kao prase [sm=zmeden.gif] i sad mi je muka.
Imal li i mene na spisku sada? Idem da vidim.[sm=smiley1.gif]
ihaaa i to poslednja na spisku [sm=smiley36.gif]

srculence25 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 15:13:57)

Serpi utefterena si [sm=bravo.gif]
Ti vec na pola puta bas vreme leti.Jel imas jos mucnine?
Ja peglam bebece stvari i sto puta razmestam u orman nikako da vidim raspored koji mi odgovara [sm=smiley36.gif]
Zamisljam u glavi sta cu sa cim da kombinujem sa oblacenjem bebe

buba_jedna_mala -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 15:19:33)

Jao, i ja sam se najela kao prase, eksplodiraću [sm=smiley36.gif]
Jeee, i ja sam na spisku [sm=smiley36.gif], da malo popunimo april

Ipokrisia -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 15:43:39)

Serpi utefterena si [sm=bravo.gif]
Ti vec na pola puta bas vreme leti.Jel imas jos mucnine?
Ja peglam bebece stvari i sto puta razmestam u orman nikako da vidim raspored koji mi odgovara [sm=smiley36.gif]
Zamisljam u glavi sta cu sa cim da kombinujem sa oblacenjem bebe

i meni su sve oprane ,popeglane ali su u kesama jos uvek jer tek treba da nabavimo komodu gde cemo ih smestiti...Ja se barim merenjem garderobice, sve sam kupila 62 velicinu pa razmisljam koliko ce to moci da nosi ako bude vleika beba...Nadam se da nisam puno pogresila..Uglavnom su stvarcice iz HM i Lindex-a.Lindex 62 je dosta veci od HM 62...

Bokac -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 16:02:21)

Zdravo trudnjacice. Evo i ja napravih pauzu od ucenja. Pa da vam svrljnem malo. Sad sam zvala stare ginekologe da proverim da li su poslali moje podatke u novima i oni kazu da jesu. Onda sam zvala nove i oni kazu nista nisu dobili e pa onda zovi opet stare i ladno su pogresili fax. I pitam ih pa kad da ocekujem da ce novi imati podatke i zenska mi ladno kaze pa za desetak dana. E ljudi kod ovih starih ginekologa j*** lud zbunjenog. I ja is*izdim i kazem ali ljudi ja treba da zakazem apointment a ovo je vasa greska i ona mi kaze na to a pa u mojim dokumentima ima 70 strana veliki je to posao. E ladno mi dodje da im zapalim kancelariju....
Inace cekamo prijatelja iz Srbije dolazi ovde da zivi i radi sledecih godinu dana. Tako da sad uz ucenje generalno sredjujem kucu. Joj samo da znate gde sam sve nasla decije igracke [sm=hudicek1.gif]

Da a za spisak meni je termin 20 jun ali ako ostanemo kao blizanci ne verujem da cemo toliko izgurati [sm=smiley36.gif]

Serpi neces dugo biti poslednja na spisku ja sam posle tebe ali osecam da cemo se trkati u finisu [sm=smiley36.gif]

Štetica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 16:52:54)

Trudnjace samo da vam posaljemo jednog grlisu ali velikog za sve[sm=smiley1.gif].
Za sad se super snalazimo,gospodin jede i spava,a i kad je budan a sit neoglasava se iz kolica. Jedino nam krevetac dodje kao modni detalj u sobi jer nema sanse da spava u njemu duze od 15min.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>