Ipokrisia -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 11:48:11)
|
ja sam skolu roditeljstva zavrsila, to je bilo odavno mesec dana, 3 puta nedeljno...a ove vezbe disanja smao jednom nedeljno,ali dobro eto barem da cujem kako treba dahtati [sm=smiley36.gif] Ne znam d ali je kasno, doktor me je pustio da idem, i oni su savetovali da bude sto blize terminu,e sad ne znam,ipak cu se cuvati,da se ne napinjem mnogo pa da me poradjaju tamo [sm=jezicek.gif] i ja juce bas drugarici kad sam rekla da planiramo letovanje krajem avgusta ona me pita kud cu sa malom bebom?!?! svasta! ljudi misle da treba zivot da stane kad beba dodje, pa bolje je da se navikava na promene, put, aktivnost,a ne da navikne kucno okruzenje pa kad poraste se unervozi...Nama su u skoli roditeljstva pricali da kao nije pozeljno na planinu prvih meseci,pa cak i do godinu dana zbog proredjenog vazduha,sot moze da utice na krv bebinu,ali ja koje znam svi idu sa bebama od 4 meseca na skijanje na Kop,Zlatibor,Austriju...bez problema...nista im nece faliti :) mi isto imamo kucu na Zlatiboru i bogami planiram za prvomajske praznike da odem, sto bih sedela u BG>!?! naravno pod uslovom da je sve ok kod bebe i da nam dozvoli pedijatar...
|
|
|
|