RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 21:19:57)

javila mi se Sanjalica, sada cu pisati u temi. a stavicu vam i slike lepotica, preeemeeedene su !!!!

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 21:22:37)

[sm=bravo.gif] Ajde!

soni -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 21:29:03)

Dobro vece

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 22:15:46)

Bubi preslatke su devojcice [sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif]
ja sam se bas umorila mm opet dezura sama sam s decom,svi su u krevetu a kako stvari stoje i ja cu uskoro.

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 22:17:15)

Bokac, biće sve ok i blizanci dolaze tamo početkom juna

Štetice, Jole [sm=smiley31.gif]

Šerpi, kad tebi prestaju mučnine?

Bubo, Čupo - a jeste gledale one posteljine u babytextilu?

Soni, živa li si bre? Nema te nikako!!!

Inače moj dragi došao oko 20h. A moje drago dete u stomaku je čekalo taaaaju da dođe pa da krene žurka. Ceo dan miiiran kao bubica, dok je tatica došao odmah počeo da skakuće po stomaku [sm=jezicek.gif] Vidim ja da će to da bude tajin sinak [sm=jezicek.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 22:19:59)

Serpi jesi ih videla!? ja sam se istopila kada mi je poslala sliku...
Soni gde si ti???
Cupo i ja sam videla neku na zirafice i usla mi je u uzi izbor ali nije to to..videcu jos. necu da zurim. uzecu peskir ujutro a ovo cu jos da razgedam...

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 22:22:10)

Trco moja daj boze da ostanu ovakve do kraja i ja sam zadovoljna,inace sa devojkama prestale sa 5 punih meseci a sa Tomom do kraja trudnoce,povracala sam pred ulazak u salu,sad su mi mnogo blaze i lakse ih podnosim zadnjih par dana pa rekoh ako su takve mogu i do kraja da ih izguram.
A sto se tice sinka ne brigaj to je tvoje mezimce pazi kad ti kazem[sm=smiley36.gif]
Bui one su kao sa reklame medenjaci,lutke ma nemam reci[sm=smiley1.gif]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 22:57:21)

Ja sam se rastopila kad sam vidjela sliku! Hoću i ja blizance! A zamisli tek anitine kad dođu!!! Rastoppppppppppppp![sm=9nebesa.gif]

Trco koji babytextil? Šta kažeš, bebac se raduje taju?[sm=smiley31.gif]

šerpice ja ti držim fige da ih se ipak rješiš...ja gledah nešto, čoini mi se da su mi stale u oktobru. tad sam taman bila oko 20-te nedelje.

soni [sm=smiley31.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 22:59:55)

meni se dopala jedna u b.tekstilu ali mm kaze da je za decake jer je zelena...

Didy -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 23:09:52)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Inače moj dragi došao oko 20h.

Jao, Trco, set_ila sam te se sto puta sinoć i danas u toku dana. Ja sam bila sva ko na iglama, mogu misliti kako je tebi bilo.

IZVORNA PORUKA: bubulence

Cupo i ja sam videla neku na zirafice i usla mi je u uzi izbor ali nije to to..videcu jos. necu da zurim. uzecu peskir ujutro a ovo cu jos da razgedam...

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Uđoh na temu i čitam odole prema gore, nemam pojma o čemu se radi, al vidim da Bubi ne može bez peškira. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Ja došla malo do vas ne bi li na mene prešlo malo. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley9.gif[/image]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 23:09:59)

Je l' ovo taj babytekstil? KLIK

Lijepe su, ne znam ima li ih kod nas?

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 23:13:02)

didy dosla si po pelcer [sm=jezicek.gif]!? ajde ako prezdravimo ovih dana da mi dodjes pa da te dooobrooo povucem za nos!
a vidis kome su peskiri u glavi, tebi a ne meni [sm=jezicek.gif].
Trco meni promaklo da ti je muz stigao, dobro je. reci Luki da moze da krene!

Didy -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 23:15:32)

didy dosla si po pelcer [sm=jezicek.gif] !? ajde ako prezdravimo ovih dana da mi dodjes pa da te dooobrooo povucem za nos!

Misliš, možda će se pelcer uživo bolje primiti nego ovako virtuelno. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Ma, nemam srca da ti dolazim sad pred porođaj s ona moja dva bandita, iako bi mi prijala kafica s tobom. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 23:24:47)

didy ali ja se bolje osecam sada nego pre dva meseca. samo sto smo svi pod T, mm dva dana bio ok danas opet ima visoku temperaturu. Ema je danas malo bolje ali povraca. mama dosla da pomogne i najgore prosla, evo je, ne moze ni kuci da ode... ja sam jos najbolje prosla, za sada...
tako da se nadam da ce proci do nedelje- ponedeljka jer sada vec dugo traje. i onda ti se javljam da dodjes da te jako pvucem za nosic [sm=smiley36.gif]

Didy -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 23:30:47)

Hajde dobro, ne smem trudnicu odbiti, izaći će mi čmičak. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Čujemo se.
E, a dobro je da si ti najbolje prošla. Poznat mi je taj scenario. Par puta smo mi tako svi 4 bili popadali, lomi nas bolest, dođe mama da pomogne i sutradan završi ona u krevetu, ne može glavu da digne. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 23:40:09)

Ja se isto uvijek zadnja razbolim. Najčešće nam MM donese neku prehladu, virus, pa onda idu djeca, i na kraju mene pokosi :-)))

E meni sad donijeli priganice, poslala mi tetka jer mi se brat vjerio, i ja nisam mogla da izdržim i pojela sam dva komada. Zadnji put sam tako za Badnji dan, pa mi je skočio šećer iznad granice. Sad bih sebe zadavila što se nisam iskontrolisala.[sm=smiley13.gif] I što je najgore, jede mi se još!!!

Ipokrisia -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (16.1.2015 23:47:44)

meni se dopala jedna u b.tekstilu ali mm kaze da je za decake jer je zelena...

lepo je bubi, zelena je univerzalna boja, nije mi samo za decake [sm=smiley1.gif] mi necemo nista kupovati to jastuke, ogradice, prekrivace, mislim da je dovoljno do godinu dana nepromocivi carsavic, dzakcic i eventualno tetra pelenica ispod glave...

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (17.1.2015 0:01:11)

didy cujemo se!
Cupo pa i ti imas dusu... ne kazem da je dibro sto si jeka ali sta sada da radis...
Ipo, prakticna je posteljina sa ogradicom. vec sa dva-tri meseca pocinju da se prevrcu, udaraju gavicu o drvenu ogradu i dobro je da je zasticena. da ne pricamo kada krenu da se dizu u kreveticu... a meni deluje i da im je toplije. ali dobro, uradis onako kako mislis da je najbolje za tvoje detence...

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (17.1.2015 0:43:41)

Ma znam bubu, ali nije dobro. A šta ću sad, nazad nema [sm=smiley13.gif]

Jao sad kad reče ogradica, koliko sam ja sve zaboravila...kad se sjetim koliko su klepali glavom kad su počeli da se okreću, proklinjala sam sebe što nisam kupili onaj putni krevetac sa mekanom ogradom, a ne ovaj drveni! Ja čini mi se imam samo jednu ogradicu, za djevojčice. Mislim imam i plavu, al' bezveze da je stavljam...Mada ožda bih mogla nekako da prešijem preko nje navlaku, a kupim posteljinu samo novu, jer je posteljina 18e, a posteljina sa jorganom (koji mi ne treba) i ogradicom 48e?

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (17.1.2015 6:18:07)

IZVORNA PORUKA: Didy

Jao, Trco, set_ila sam te se sto puta sinoć i danas u toku dana. Ja sam bila sva ko na iglama, mogu misliti kako je tebi bilo.

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Uđoh na temu i čitam odole prema gore, nemam pojma o čemu se radi, al vidim da Bubi ne može bez peškira. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Ja došla malo do vas ne bi li na mene prešlo malo. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley9.gif[/image]

Didy moja [sm=smiley31.gif] Ma zamajala sam se ja nekako, ali ni ja nisam mogla da dočekam da dođe. Ma samo da mi kaže da je u Slo, pa mi već bilo lakše.

A za peškir [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] pazi kad mi tek sad sinulo hahahahah

Lepo čim Bubi ozdravi, ti kod nje da te lepo povuče, a ja ću dok sam 2u1 da vi virtuelno vučem.

Inače dete je sinoć bukvalno 4 sata bez prestanka skakalo po stomaku. Od 8 kad je mm došao pa do 12 dok nismo krenuli na spavanje. Da nadoknadi za ceo dan!!! Ispomerao mi je sva crevca čini mi se.

Šerpice i ja navijam da te ipak prođu mučnine, malo da odmoriš.

Čupo, Bubi - ja sam videla par lepih tamo. Čupo, i da ih nema kod tebe, naručiš preko neta i neko iz Srb plati pa ti pošalje poštom/vozom/busom. Meni je šef doneo, na njegovu adresu sam dala da pošalju on i platio, pa smo mi posle prebili.
Ipo, što se tiče jastuka i jorgana, mislim da skoro sa svakim proizvođačem DIREKTNO može da se dogovori da se to izuzme. Ja jasutke nisam uzimala, a jorgane imam još od Ane. Uzela sam samo posteljinu. Ogradica je po meni must have ko ima drveni krevetac i slabije grejanje [sm=jezicek.gif] vi koji ste u stanovima i imate ok, mooožda i ne. Ali mi je svkakao bolje sa ogradicom, upravo zbog tog lupkanja.

Ovde su bezobrazni sa cenama, tako da sam znala da ću iz Srb def da naručujem.

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (17.1.2015 7:46:39)

Čupo pa šta je sa tobom da si ti opet ovako rano budna?

Wiki vidim i tebe da viriš [sm=jezicek.gif] Nisam se još porodila... Sve se nadam danas će me ostaviti [sm=smiley36.gif]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (17.1.2015 7:50:11)

De ste ribe stig''o Zdravko Čolić? [sm=smiley36.gif] Aaaaaaaa pa poslije kažete ja spavam do podne i te fore. Vid'' me kako sam se ustala. Još u 6,30h, nego nisam htjela da se hvalim :-P

Ogradica je po meni must have ko ima drveni krevetac i slabije grejanje [sm=jezicek.gif] vi koji ste u stanovima i imate ok, mooožda i ne. Ali mi je svkakao bolje sa ogradicom, upravo zbog tog lupkanja.

Oooooooo da! Na kraj sela Choopina kuća, Choopina kuća tik tik tik, Chopina kuća ta-ta-ta, kuća smrznutaaaaaaa![sm=smiley36.gif]

anita -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (17.1.2015 7:52:14)

Dobro jutro devojke
Ja ustala pa cekam dorucak. Juce smo radili CTG i to dva puta. Prvi nije bio dobar jer se desna bebs mnogo mrdala. Drugi smo radili popodne i ok je.
Gde da vidim Sanjalicine bebe?

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (17.1.2015 7:52:25)

Znači isto k'o jaaaaaaa

Nisu nam jedino kućice žute [sm=jezicek.gif] Kod nas se i leti pokrivamo jorganima [sm=jezicek.gif]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (17.1.2015 7:52:34)

Čupo pa šta je sa tobom da si ti opet ovako rano budna?

Ma pusti, nešto nije uredu, nego još nikako da provalim šta? [sm=smiley36.gif]

wiv i ja te vidim! [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>