jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (17.1.2015 14:21:24)
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Evo i mene da se pozalim, opet. sada sam i mamu i mm oterala u tri lepe. bolesni su danima, i ja sam. nista ne rade, leze po ceo dan, a ja kuvam cajeve, kafe, supice, dodajem lekove jer imam najmanju T. niko nista ne radi, oboje se opustili. ona njemu govori ‘neces ti raditi dok sam ja ovde‘, on njoj ‘ma lakse je meni nego vama‘, i tako niko nista ni ne uradi. popiju 4caja i 5 kafa a dan, pricaju, spavaju i ne mrdnu prstom. danas sam oprala prozore, skinula zavesu, isla do radnje, usisala, spremila rucak, sredila terase. sve to vreme mi ona govori da ostavim, ona ce to uraditi kasnije. kad kasnije!!!!???????? mm je ustao u 1 jer je radio nocnu, a ovde saloni namestaja rade do 1, znaci orman jos nismo ni isli da kupimo. sledece nedelje radi drugu smenu, tako da ni necemo, znaci nema price da ga dobijemo pre nego sto se porodim. a imam jos nasih stvari po kesama a o bebinim da ne pricam. nisam stigla ni do radnje da uzmem peskir, ali dobro to mogu i drugi dan. sada sam ga oterala da bar sredi grob svoje majke, mami sam rekla da se pakuje i ima voz u 5 da ide kuci. mnogo mi je lakse kada smo sami. on zna svoje obaveze, ja znam svoje, imamo neki kucni red i tako najbolje funkcionisemo. rekla sam joj da ne dolazi ni kada se porodim. eto! Vi kako te? E Bubi, dobrodošla u moj svijet [sm=smiley36.gif] A tu su t tek možda nedelju dana. A meni svekrva 2 i po mjeseca [sm=zmeden.gif] Znači, da vidimo još da li će ona pristati da ide u kuću na selu, pošto je svekar pristao da ide u grad, pa da i ja njih pošaljem. Jeste da ćemo pare koje smo mislili da uložimo u našu kuću uložiti u njihovu, ali neka im je prosto, neka idu s milim Bogom. Od sad ću pametnije za posjete. Ima da režim p'osle tri dana, da niko ne pomisli da mi se useli. Ma najljepše kad ste sami, normalno!
|
|
|
|