RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

Chipsy -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (17.1.2015 19:43:21)

Devojke, samo da vam mahnem.
Prezivela sam amniocentezu u utorak , ali su me zadrzali u bolnici do juce zbog one moje eserihije, primala sam antibiotike.
Danas su mi stigli rezultati za 5 najcescih poremecaja, i oni su u redu, a ispitivali smo i ovaj gen koji je kod Juce mutirao, i to je ok. [sm=smiley1.gif]
I imacemo seku[sm=smiley1.gif]
Sad mi sledi citanje od prethodnih dana, al rekla bih da jos nijedna nije otisla sa spiska?[sm=smiley1.gif]

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (17.1.2015 19:45:01)

IZVORNA PORUKA: bubulence

Trco mozda potera i porodjaj [sm=bravo.gif].
juuuuu Serpi , kakva si [sm=jezicek.gif]. hihihhihihi bas sam se iznenadila da ti to napises [sm=smiley36.gif].
p.s. mislim da su jarcevi pre svega savrseni roditelji, koliko god bili teski ljudi [sm=smiley1.gif].

Bubi [sm=smiley31.gif] imam ja ponekad takve ispade,ovo sam se salila,da malo olaksam situaciju ako je moguce....
Trco koliko god da je muskarac gin.grub opet je musko,men i to bolje nego zena [sm=smiley36.gif]
Idem da gledam Sulejmana,pa da ubacim decu u krevet,jedva cekam da mm dodje sutra da malo odahnem.
Inace kad smo kod dobrih roditelja danas sam opasnoooo izlagala decu jer nisam bila u stanju da ih vodim do Merkatora pa sam rekla da je tamo upao lopov i da je ceo Merkator opkoljen policijom i ima cak i hitna pomoc.[sm=zz_eek.png]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (17.1.2015 19:55:11)

hej Chipsy bravo za nalaze! [sm=bravo.gif] I bravo za ćeru još jednu [sm=smiley27.gif] Sigurno će i sve ostalo bit uredu...

šerpice, sram te bilo, lažeš djecu [sm=smiley36.gif]

Trco pa kud se u 3 ustade. Ja bih već davno bila u horizontali...

Meni svejedno je li muški ili ženski ginekolog. Ima gi raznih, i sirovina i nježnih, nisam primjetila da to ima veze sa polom.

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (17.1.2015 20:07:10)

Čipsi bravo draga [sm=bravo.gif] Sad možeš da budeš mirna

Šerpi, ne znam vala, do sada koja god ženska da me dohvatila, sve zvezde sam videla. I u Bg, ai ovde. U Bg-u sam naletela na jednog divnom dr koji je radio kiretažu, osetila pregled nisam.

Ovde me je ispregledao u bolnici ko je stigao, mislim da sam sve lekare u prethodnoj trudnoći izređala (tad nisam imala izabranog dr u bolnici, pa kako mi je ko zapadao, zapao mi i ovaj, sećam se da je posle pregleda i krv bila, ovaj put nije), a moja dr je ok, mislim mora malo da boli dok izmeri koliko sam otvorena, ali ni upola koliko je ovo bolelo. Kad je okretala bebu je isto bila nežna. Kad me dohvatila načelnica, pisala sam već - suze su mi krenule.

Nisam se ustala u 3, tad sam se probudila. Ustala sam u pola 6 [sm=jezicek.gif] Sad ću se nakrkam nečim slatkim i pomorandžama pa će malo da me digne valjda.

E da, primetih jutros i prethodni pregled - pritisak mi 108/75 sa popijenom kafom. Kad nisam popila kafu, pritisak mi bio 130/80 [sm=jezicek.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (17.1.2015 20:50:39)

cipsi bravo draga [sm=bravo.gif], sada mozes da se opustis! i divno za seku!

Serpi zloco jedna [sm=smiley36.gif].
Trco meni je kod dr pritisak uvek preko 120 a kod kuce nikada preko 100

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (17.1.2015 22:17:22)

Ja sam skroz preskocila Chipsyin post,sorry
mnogo mi je drago da je sve ok,tako se to radi dobijes odmah rezultate kod nas ceka po 6 nedelja,uzas. Uzivaj sad,i pozdravi nam Jucu....
Moji spavaju,sutra mi ne gine Merkator tako da moram da se spremim od ranog jutra.[sm=smiley36.gif]
Inace me je starija cerka pitala,ocigledno svesna situacije iako je niko ne opterecuje time,niti pricamo nesto pred njom,da li lekari u slucaju ne daj Boze prvo spasavaju majku a tek onda dete? Rekla sam joj da...izgleda se uplasila za mene,srce moje.
Trco,Bubi gde ste sad? Cudno mi kad vas nema...da li se Branki javljala nekom? I zna li ko sta je sa Cetvrtkom?

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (17.1.2015 22:39:44)

Evo mene , ja sa tel ulazum na rr tako da virnem po 100x na dan, dok kuvam caj, sorobockam, kuvam rucak... A Trca ili spava ili se poradja [sm=smiley36.gif] .
a za cerkicu- dusa jedna, pa velika je ona, verovatno vec konta vecinu stvari pa se malo i plasi... ali tu je mama da je umiri [sm=smiley27.gif]

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (17.1.2015 22:44:27)

Bubbi bas se spremam da legnem i vidim tu si [sm=smiley36.gif] jeste bas je velika i sve kapira,tesko da mozes da je prevaris,i ono danas za policiju i merrkator samo mi je okrenula oci u fazonu ma daj [sm=smiley36.gif] a mladja je cekala detalje,haos. Opet mi je muka i idem da spavam...a za Trcu cemo da cujemo vec ujutru sta se desava.[sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (17.1.2015 22:52:01)

ma oni su mnogo pametniji nego sto mi mislimo!
ajde draga, lepo nam spavaj i da sto pre prodje ta muka!

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (17.1.2015 23:43:13)

Šerpice divna je [sm=smiley27.gif]

Ja gledam P.zvezde. Dosadno mi...

Ne znam za branki, ali ajde za nju bar znamo da se dobro pordila, vjerujem da je i dalje sve dobro. Ali četvrtko se ne javlja nikako, ne znam šta se dešava...

Kad pričate o pritisku, ja mjerila prije i tu je oko 90/53 [sm=smiley1.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (18.1.2015 0:09:48)

javice se i cetvrtko ovih dana, porodila se sigurno, mozda nema net na tel a sigurno joj nismo prve u glavi kada dodje kuci...
ja se polako spremam za spavanje, isto gledala te pevace, ali smaraju, po meni su zvezdice daleko daleko bolje.
ako mi ujutro bude bolje mozda odem sa mm do NS da pokupujem jos te sitnice tipa peskira, mozda posteljinu...

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (18.1.2015 0:22:48)

Ma i ja kažem, zvezdice su bolje. Ali kad nema ništa drugo da se gleda...

Zna da nismo četvrtko prve na pameti, nego mi krivo kako niko (a pogotovo mi iz CG) ne uze broj mob, čisto da nam javi...Ali doro, javiće se već.

Ja ne znam koja je bila fora sa peškirićima, ali vidim da ti ne izlazi iz glave [sm=smiley36.gif]

Klarisa -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (18.1.2015 0:22:54)

evo iscitah sve...
Ocekivala sam novosti od Trce, ali moracemo jos malo da pricekamo :)
Pozdrav svima od jednog jarca (podznak lav) - Sta kazete na ovu kombinaciju? [sm=zz_banghead.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (18.1.2015 0:31:46)

Klarisa tebe nema danima!
cupo ma peskir za dete, nemam ni jedan. imam samo Emine a necu njih, ustvari hocu jedan koji je dobila kada je bila vec velika pa smo ga koristili svega 3-4 puta.
inace nemam pojma vise ni ja koja je prica sa peskirima ali vidim da sve zene asocira na mm i sex [sm=jezicek.gif]. mislim, i mene sada sve asocira na sex [sm=jezicek.gif]

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (18.1.2015 0:50:21)

hahha ma aznam da hoćeš za Emu da kupiš, ali vidim one stalno nešto pominju TM i peškirić, pa reko ima neka posebna priča [sm=smiley36.gif] Ma ovo sve pomanitalo ovdje, čuvaj ti muža [sm=jezicek.gif]

Klarisa [sm=smiley36.gif]

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (18.1.2015 0:50:23)

Mame samo da vam mahnem, ceo dan nisam kuci bila, prbbo bila na poslu, posle kod mojih po dete, pa isla kod moje Dr. iz DZ da mi pogleda rezultate double testa i da je pitam kad tacno da zakazem EUZ kod Dr. Zivanica, veceras dosli, uzela da zavrsim neke stvari za posao i tako... sve u svemu crkla sam i ne stigoh ni da provirim kod vas. Videh samo sad kad sam usla da su rezultati kod Chipsy superiska jeeeee i da se Trca jos nije porodila [sm=smiley36.gif]
Sad cu da se tusnem i da legnem, pa da polako iscitam i vidim sta ste radile danas.

jovicaa -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (18.1.2015 0:52:42)

Joj jesam ja ovde jedina koja bebi nista nije kupila... ni ne planiram.. samo ono sto je neophodno osto ce sve naslediti.. i uzecemo odelce za izlazak naravno..
Nismo jos ni ime smislili

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (18.1.2015 6:59:24)

Još sam tuuuuuuu[sm=smiley36.gif]

Sinoć odlgedasmo film, a po filmu sam samo zažmuuuuuurila i odkuntala u dnevnoj. Mojde dete je u 4:20 ustalo, upalilo TV i gleda ona. Oko 6 je došla kod nas u krevet, iuzgurala me, izlupala po glavi i na kraju ustadoh u pola 7.

Ne birgajte za mene, kažem ja imam makar 20 min do bolnice. Da krenem da se porađam, pustim ja poruku ovde.

Jovice, ja sam jedino odelce za izlazak kupila, jednu flašicu i dve cucle. Sve ostalo je nasleđeno. Čak i PEŠKIR! [sm=jezicek.gif] Drugi ću kupiti, a možda i sačekam da neko donese (od troje ljudi kooji će doći hahaha)

Klarisa, odgovor za ćoroskop ti ispišem u temi [sm=smiley36.gif]

mali_mis -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (18.1.2015 7:20:16)

Jutro [sm=kava.gif]
Trco, bubi sanjala sam vas, al najludje sto sam sanjala da sam i ja pred porodjajem [sm=smiley29.gif] Prestacu da citam ovu temu [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (18.1.2015 7:24:19)

IZVORNA PORUKA: mali_mis

Jutro [sm=kava.gif]
Trco, bubi sanjala sam vas, al najludje sto sam sanjala da sam i ja pred porodjajem [sm=smiley29.gif] Prestacu da citam ovu temu [sm=smiley36.gif]

Nemoj, radije nam se pridruži [sm=smiley36.gif]

vonavoj -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (18.1.2015 7:30:45)

[sm=hudicek1.gif] ti i mob!!!!
Ispisem celu poruku i nestane!! Em se namucim!!!!
Trco,ni ja nisam kupovala ni peskire,samo odelo i dude[sm=smiley36.gif]..nadala sam se da ce neko doneti,ali corak..
Bubulence,kakp si?
Anita? Dogurace do 9og?
Sve vas grlim! A tebe trco pratim[sm=jezicek.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (18.1.2015 7:39:47)

Von, počela sam i na mobu da kopiram poruke. Nema zezanja hahahaah

Hoćeš da kažeš da moram da kupim i peškir [sm=jezicek.gif] ma za prvu silu imamo jedan beli sa plavim rubom i kornjačom i jedan beli iz ikee. Ali on je baš velik. Ma dobro, lako ću dokupiti. Za prvu silu imamo sve.

anita -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (18.1.2015 8:06:05)

Dobro jutro.
Probudili me u 6h da mi izmere pritisak 130/80 i temperaturu 36. Sada cekam dorucak a posle toga idem na ctg. Javicu vam rezultate.

eca89 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (18.1.2015 8:06:41)

Dobro jutro djevojke, evo i mene, kao vjestica sam ustala, a mm spava kao zaklan[sm=smiley36.gif]!Znaci, sve je po starom, Trca je jos tu[sm=jezicek.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (18.1.2015 8:09:16)

Anita darlng, tebe su pustili do 6 da odpsavaš. Pošaljem im ja moju Anu, ona od 4 budna [sm=smiley36.gif]

Eco, nećete me se tako lako otarasiti [sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>