Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (17.1.2015 20:07:10)
|
Čipsi bravo draga [sm=bravo.gif] Sad možeš da budeš mirna Šerpi, ne znam vala, do sada koja god ženska da me dohvatila, sve zvezde sam videla. I u Bg, ai ovde. U Bg-u sam naletela na jednog divnom dr koji je radio kiretažu, osetila pregled nisam. Ovde me je ispregledao u bolnici ko je stigao, mislim da sam sve lekare u prethodnoj trudnoći izređala (tad nisam imala izabranog dr u bolnici, pa kako mi je ko zapadao, zapao mi i ovaj, sećam se da je posle pregleda i krv bila, ovaj put nije), a moja dr je ok, mislim mora malo da boli dok izmeri koliko sam otvorena, ali ni upola koliko je ovo bolelo. Kad je okretala bebu je isto bila nežna. Kad me dohvatila načelnica, pisala sam već - suze su mi krenule. Nisam se ustala u 3, tad sam se probudila. Ustala sam u pola 6 [sm=jezicek.gif] Sad ću se nakrkam nečim slatkim i pomorandžama pa će malo da me digne valjda. E da, primetih jutros i prethodni pregled - pritisak mi 108/75 sa popijenom kafom. Kad nisam popila kafu, pritisak mi bio 130/80 [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|