RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

Sanjica26 RR -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (18.1.2015 8:12:43)

To cudo od deteta ce da se rodi kad i Teodora na Bogojavljenje.[sm=smiley31.gif]

wivern -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (18.1.2015 8:24:09)

Dobar jutar, vi trudnice ozbiljno zabusavate. A onda cete po tri istog dana da se porodite i ko ce to izdrzati [sm=smiley36.gif]
I moje dete je sve nasledilo, osim flasica, cucli i par bodica. Nisam luda da kupujem nesto sto brzo preraste.
Trco drmni jedan caj od djumbira i pomazi macku i pravac bolnica [sm=bravo.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (18.1.2015 8:38:29)

IZVORNA PORUKA: wivern

Dobar jutar, vi trudnice ozbiljno zabusavate. A onda cete po tri istog dana da se porodite i ko ce to izdrzati [sm=smiley36.gif]
I moje dete je sve nasledilo, osim flasica, cucli i par bodica. Nisam luda da kupujem nesto sto brzo preraste.
Trco drmni jedan caj od djumbira i pomazi macku i pravac bolnica [sm=bravo.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] ej a volela sam mačke....

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

To cudo od deteta ce da se rodi kad i Teodora na Bogojavljenje.[sm=smiley31.gif]

To je sutra? Sutra je rođendan mom najboljem drugu [sm=jezicek.gif]

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (18.1.2015 9:46:28)

Dobro jutro,ja se odvalila od spavanja,odavno nije bilo tako,da na brzinu popijem kafu i da spremam dorucak.
Trco imas datume da biras [sm=smiley36.gif]
Anita [sm=smiley31.gif] ne stizem da te pozovem a stalno mislim na tebe.

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (18.1.2015 10:24:33)

Anita jeli to malo povisen pritisak?
Serpi neka si se naspavala, treba danas da vodis decu u merkator [sm=smiley36.gif].
Trco a da napadnes muza? kazu hoce da pokrene porodjaj [sm=smiley1.gif].
mali misu slazem se sa Trcom, bolje nam se pridruzi [sm=bravo.gif].
muz ti je bio za NG, vec vidim u februaru guzvu ovde, ti, didy, UM, Klarita, Ivanka... i po koja nova trudilica...

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (18.1.2015 10:24:50)

Georgina, tu li si? Vidim ja da pocinjes da licis na mene sa datumima. Tako se i kod nas cekalo. E na Vidovdan ce, pa ma Ivandan ce, pa na Petrovdan ce, kad ono cvrc, presisa sve svete[sm=smiley36.gif]

Da se nadovezem na Bubi. Ni napadanje muza, ni kupanje u ustalasanom moru nisu pomogli. Mali je i sad takav, samo kako on kaze [sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (18.1.2015 10:29:31)

Jabude ali Jaki je Crnogorac [sm=jezicek.gif]

mali_mis -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (18.1.2015 10:29:44)

IZVORNA PORUKA: bubulence

Anita jeli to malo povisen pritisak?
Serpi neka si se naspavala, treba danas da vodis decu u merkator [sm=smiley36.gif].
Trco a da napadnes muza? kazu hoce da pokrene porodjaj [sm=smiley1.gif].
mali misu slazem se sa Trcom, bolje nam se pridruzi [sm=bravo.gif].
muz ti je bio za NG, vec vidim u februaru guzvu ovde, ti, didy, UM, Klarita, Ivanka... i po koja nova trudilica...

Meni prosla pre par dana [sm=zz_biggrin.png] A durex kondomi su moji dobri drugari [sm=zz_mstickle.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (18.1.2015 10:32:39)

znaju oni i da budu busni [sm=jezicek.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (18.1.2015 10:35:04)

znaju oni i da budu busni [sm=jezicek.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

mali_mis -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (18.1.2015 10:45:41)

Proverim ja to, sem ako mi se ne usunjas u stek, pa ih probusis [sm=zz_mstickle.gif]
A sem toga, mm dok jelte ne napuni taj isti, ja se toliko umorim da postanem partibrejker (bitno da sam ja zadovoljena, on moze i da [sm=smiley35.gif] )
U svakom slucaju, bude li drugo u planu, javljam vam [sm=smiley31.gif]

jovicaa -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (18.1.2015 10:52:16)

evo i mene..
trco ima li kod tebe nekog pomaka, da li si otvorena ista?[sm=smiley1.gif]
ja sad bas pocela da razmisljam sta ce biti potrebno bebi, bice sigurno po nesto.. ali uopste nisam u nekom transu kao gledam stvari za bebe, i to... valjda vec oguglas treci put[sm=zz_redface.png]
sutra su mi klinci u vrticu, pa cu poceti da otvaram bebece dzakove, da pocnem polako da pripremam stvari.. omg, ne mogu da verujem kako leti vreme. samo da izdrzim do devetog.

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (18.1.2015 11:04:48)

Nategnuta 3 prsta!!! Bila juče, sutra opet idem na pregled.
Sad sam usisavala, možda ga poteram [sm=jezicek.gif]

soni -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (18.1.2015 11:19:39)

Masem vam i zelim lep dan..
Ajde hocemo nove bebice [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Imam pitanje ja bebu bas lose osecam tj jedva malo a 24.ned..Bila sam kod babice kaze srculence normalno kuca sve ok..al mene opet brine..Sta mislite?

anita -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (18.1.2015 11:20:49)

Evo mene opet. Ctg je ok. Pokazao je samo jednu kontrakciju mada mislim da je to od mrdanja ili kasljanja.
Bubi nista mi za pritisak mi nisu nista rekli. Ove zenice kazu da je do 140 normalno u trudnoci.
Mislim na vas stalno.

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (18.1.2015 12:05:56)

Sinoc pocela da citam stranice unazad i zaspala...
Vidim da je Trca jos uvek tu... Trco, kako si ti ovako u slobodno vreme? Kakvi su ti planovi ovih dana, posto vidim da nemas nameru da poset_is porodiliste... mislim usput onako [sm=smiley36.gif]
Cetvrtka i dalje nema?
Pisale ste o horoskopu, ja jako volim horoskop, ali iskljucivo onaj natalni, pojedinacni. Ove uopstene ne citam, jer nemaju veze s vezom. Svaki znak je osoba za sebe i ima svoje karakteristike u odnosu na podznak i raspored planeta. Inace ja sam znak koji u glavnom niko ne voli, jer ga smatraju lazljivim i dvolicnim, a ja sam vrlo direktna.
Jabude ne treba ti da trazis stan, nego treba lepo sve da ih postavis na svoje mesto. Tvoja kuca - tvoja pravila, kome se ne svidjam prstom na vrata i do vidjenja. I za sve sto ti smeta, posalji muza da to resi sa roditeljima, nemoj ti da se raspravljas jer ces imati duplu nervozu. Iz iskustva znam!
Bubi i ti si ga nadrljala. Kao sluzavka u sopstvenoj kuci. Tako i moja mama kad dodje kao da mi se nadje , da mi pomogne, po 100 puta pita a gde ovo da stavim, cime ovo da operem, a zasto koristis ovo ono je bolje i jeftinije i dok joj sve pokazem i objasnim, lakse mi da ustanem i odradim sama. A najvise me nervira sto kad dodje kod mene, ona se stidi da recimo podigne noge na fotelju, da se uvali i gleda TV, ako joj ne ponudim da jede ona ce crci gladna... pa izem ti takvu pomoc, ona mi bude samo dodatni teret.
Danas se posti, a ja zaboravila juce da kupim ribu [sm=zz_stomp.gif], kad nisam lepo zapisala. Spremicu podvarak i krompir salatu, a mm sam poslala da kupi zamrznute filete.

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (18.1.2015 12:18:11)

Anita, samo ti uživaj - dr su tu, na oku si im. Mislimo mi na tebe.

Boko, ja sad na 2 dana idem na pregled, tj bitniji je kao ctg. Valjda prate bebu, ako kao krene da 'pati' da pokreću porođaj. Ovaj dr mi rekao, kao možeš i u utorak da dođeš, kažem ja moja dr rekla u ponedeljak (i u sebi se nadam da će moja dr da pokrene porođaj, opet ću da joj kukam [sm=jezicek.gif])

Jedino kada zavidim ženama na Cr je što znaju tačan dan kad će da se porode, mene ubi ovo šetkanje....

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (18.1.2015 12:23:42)

Ma naravno Trćo, ali moram malo da te zezam [sm=smiley36.gif] Sta ces kad je bebanu lepo kod mame u stomaku i onda neka ga još malkice.

Kata90 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (18.1.2015 12:36:35)

Trco jos si tu?[sm=jezicek.gif]sta cekas....

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (18.1.2015 13:00:40)

Čekam Kato ko će se pre smilovati, sin ili doktori [sm=smiley36.gif]

Boko znam breeeee [sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (18.1.2015 13:08:30)

ma Luki se ne izlazi po zimi, ceka momak prolece... Trco da si prosle god isla na more u CG bila bih sigurna da si malo svrljala [sm=smiley36.gif]

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (18.1.2015 13:11:32)

ma Luki se ne izlazi po zimi, ceka momak prolece... Trco da si prosle god isla na more u CG bila bih sigurna da si malo svrljala [sm=smiley36.gif]

ma Luki se ne izlazi po zimi, ceka momak prolece... Trco da si prosle god isla na more u CG bila bih sigurna da si malo svrljala

Ima Crnogoraca i van CG [sm=hudicek.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (18.1.2015 13:15:03)

hahahahaha pa jeste, i to sto kazes [sm=smiley36.gif].
dakle Trco, prizavaj !!!!

Kata90 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (18.1.2015 13:22:27)

Nesto nam Trca danas na tapeti[sm=jezicek.gif]

glukica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (18.1.2015 13:24:35)

Cao trudnice [sm=smiley31.gif] vidim sve po starom,nista se nije promenilo [sm=smiley36.gif] mi danas postimo,isli smo mm i ja na jednu kaficu sa sojinim mlekom posle crkve i bas mi je lepo bilo malo opusteno.. danima sam prala ves bebin,nas..sredjivali sobu za bebu i vecito neka jurnjava i sve neka frka ..bas prija nekad polako i smireno raditi sve,a nedelja i jos i praznik je pravi trenutak za opustanje .. sad razmisljam sta posno da spremim,krompirici.. i mozda neko povrce ili kupus.. prija malo i od hrane odmoriti jer ja inace brisem sve pred sobom [sm=smiley36.gif] trco sutra na pregled jel da? u koliko sati?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>