*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (18.1.2015 12:05:56)
|
Sinoc pocela da citam stranice unazad i zaspala... Vidim da je Trca jos uvek tu... Trco, kako si ti ovako u slobodno vreme? Kakvi su ti planovi ovih dana, posto vidim da nemas nameru da poset_is porodiliste... mislim usput onako [sm=smiley36.gif] Cetvrtka i dalje nema? Pisale ste o horoskopu, ja jako volim horoskop, ali iskljucivo onaj natalni, pojedinacni. Ove uopstene ne citam, jer nemaju veze s vezom. Svaki znak je osoba za sebe i ima svoje karakteristike u odnosu na podznak i raspored planeta. Inace ja sam znak koji u glavnom niko ne voli, jer ga smatraju lazljivim i dvolicnim, a ja sam vrlo direktna. Jabude ne treba ti da trazis stan, nego treba lepo sve da ih postavis na svoje mesto. Tvoja kuca - tvoja pravila, kome se ne svidjam prstom na vrata i do vidjenja. I za sve sto ti smeta, posalji muza da to resi sa roditeljima, nemoj ti da se raspravljas jer ces imati duplu nervozu. Iz iskustva znam! Bubi i ti si ga nadrljala. Kao sluzavka u sopstvenoj kuci. Tako i moja mama kad dodje kao da mi se nadje , da mi pomogne, po 100 puta pita a gde ovo da stavim, cime ovo da operem, a zasto koristis ovo ono je bolje i jeftinije i dok joj sve pokazem i objasnim, lakse mi da ustanem i odradim sama. A najvise me nervira sto kad dodje kod mene, ona se stidi da recimo podigne noge na fotelju, da se uvali i gleda TV, ako joj ne ponudim da jede ona ce crci gladna... pa izem ti takvu pomoc, ona mi bude samo dodatni teret. Danas se posti, a ja zaboravila juce da kupim ribu [sm=zz_stomp.gif], kad nisam lepo zapisala. Spremicu podvarak i krompir salatu, a mm sam poslala da kupi zamrznute filete.
|
|
|
|