RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

anita -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (13.1.2015 7:42:36)

Dobro jutro drugarice
Budjenje bilo u 5:55. Vadili mi krv,dala urin. Sada cekam dorucak i vizitu.
Sanjalice mislim na tebe.

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (13.1.2015 7:47:05)

Anita hoces li danas da vidis svog dr? Pitaj ga pa nam javni sta je rekao.[sm=smiley1.gif] Mislim na tebe.[sm=smiley31.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (13.1.2015 7:56:18)

Jutro drugarke!

Sanjalica je danaske na programu[sm=bravo.gif] valjalo bi da joj otvorim temu - nadam se da je nje dr poranio [sm=smiley36.gif]

Bubi, teraj muža negde ili nek nosi masku. Njega barem možeš. NE treba ti ni ti ni Ema da se razbolite sad!

Boko, Branki - bivši mi rođen na 15. pa još Bojan [sm=jezicek.gif] ja sam rekla mojoj dr. porađajte me kad god samo ne 15. [sm=jezicek.gif]

Danas pijem toplu kafu, za razliku od juče. Pošto smo ipak imali dovoljno ručka od nedelje, pasulj je ostao za danas i sutra. Taman danas mogu onda laganica wc i kupatilo da oribam. Joj muka me hvata kad teba wc da ribam, kad nema ni slivnik grrrrrr.
Ja sam btw defintivno počela da otičem, barem po prstima na rukama. Sad razmišljam da pozovem onu moju za depilaciju i da zakažem za petak. Pod uslovom da se ništa bitno ne desi u četvrtak. Onda sam taman mirna. U petak odem da se očerupam i sredi mi nokte na nogama, pa u ponedeljak opet u bolnicu.

Anita, šta tebi kažu?

soni -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (13.1.2015 8:06:07)

Dobro jutroooo

Ja na poslu...vec dosadno...Jedva cekam da legnem kuci?
Sve po starom...Juce isla kod babice ok je...Ja bebu na osecam puno a mislim da je vreme[sm=zmeden.gif]...U kojoj nedelji se ulazibu 3.tromesecje?

Navijamo za Sanjalicu
Ostale[sm=sloncek.gif] razgibavanje

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (13.1.2015 8:18:18)

gde ste zenske[sm=smiley1.gif]
ja legla juce u 1,gledala neki film,kad mi zvonio sat jutros u 6,ne mogu oci da otvorim..dosla iz obdanista,sad sam sama,pa kuliram,uh sto volim to.valjalo bi nesto da spremim za rucak,a mnogo me mrzi..
trco,haha,stara ljubav zaborava nema[sm=jezicek.gif]je l bio neki zgodan tip?
soni,nemam pojma,valjda kad udjes u 7.mesec,a to mu dodje...ne znam koja nedelja..ti jos radis?pa,kad ce ti dati bolovanje?je lte bar stede tamo na poslu?

soni -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (13.1.2015 8:30:16)

Ovde bolovanje 3 nedelje pred porodjaj ako je sve ok...
I ja volim to kuliranje sama kuci..Imam pasulj od juce..ne kyvam nista...Sutra cu gotovu picu da strpam i etoo...

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (13.1.2015 8:31:10)

[sm=jezicek.gif] branki to mi bre bivši muž [sm=jezicek.gif] nije to da stara ljubav zaborava nema... od svih bivšim pamtim samo još jednom rođendan ujedno su to i jedine dve ozbiljne veze bile u mom životu ostalo su bili potrošni materijal [sm=hudicek1.gif]

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (13.1.2015 8:36:52)

trco,sad se setih elene karic kad je rekla-ja nisam imala momke,imala sam samo muzeve[sm=smiley36.gif]
curi mi nos...valjdsa ne smeta za carski.

eca89 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (13.1.2015 8:37:59)

IZVORNA PORUKA: soni

U kojoj nedelji se ulazibu 3.tromesecje?

Dobro jutro curice, Soni mislim da se u 28 nedelji ulazi u 3.tromjesecje, odnosno u 7mjesec. Joj, ja da li ce onaj moj dr. da me posalje u cetvrtak na ctg? Brinem se, kad ste vi prvi put poslane na ctg?

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (13.1.2015 8:38:36)

IZVORNA PORUKA: branki RR

trco,sad se setih elene karic kad je rekla-ja nisam imala momke,imala sam samo muzeve[sm=smiley36.gif]
curi mi nos...valjdsa ne smeta za carski.

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]mojne tako, pa ovo mi TEK drugi hahahahahahahahahaahahahahaha

Moj curi čim mi malo hladnije, ja sam na to navikla

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (13.1.2015 8:43:24)

IZVORNA PORUKA: eca89

IZVORNA PORUKA: soni

U kojoj nedelji se ulazibu 3.tromesecje?

Dobro jutro curice, Soni mislim da se u 28 nedelji ulazi u 3.tromjesecje, odnosno u 7mjesec. Joj, ja da li ce onaj moj dr. da me posalje u cetvrtak na ctg? Brinem se, kad ste vi prvi put poslane na ctg?

Eco, sve zaboravim jesi kod koncesionara ili negde državno? Koncesionari te čini mi se jednom provere u 7. mesecu i posle do roka ne šalju na ctg. Koliko me moje sećanje služi. Tek kad dođeš do roka, onda te šalju dalje u bolnicu gde planiraš da se porodiš i onda ideš na 3 dana na ctg i pregled.

Mene sad moja slala na ctg čini mi se čim sam ušla u 9., ali pregledi na nedelju dana. Kako se bliži termin i zbog cele situacije kod mene ja već idem na 3 dana. Ali ovo su 'posebni' slućajevi. Čini mi se da dr vidi i na Uz kontrakcije ako postoje.
Jednu mučenicu iz Bosne juče ostaviše da je porađaju, prešla je malo termin čini mi se. A ni K od kontrakcija. Imala neke do 100 ali ih nije osećala. Juče isto nema kontrakcija, ali vidim da su je ostavili. Poželeh joj sreću

eca89 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (13.1.2015 8:50:50)

Ma, da ja sam ti kod tog idiota koncesionara, ma ja imam pregled kod njega svakih 7dana, da me cacka konjusina, a ctg ne pominje, znaci oni tek ako promasim rok, sto ne vjerujem, mada on misli da cu do roka, joj kako me nervira!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (13.1.2015 8:55:57)

Samo da se upišem, radim, ali od kuće jutros. Mrzilo me da ranim.
Nestalo mi 3 u1, hoće li ko počastiti kafu jutros? [sm=smiley36.gif][sm=kava.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (13.1.2015 9:00:39)

Eco, na UZ se vidi i grlić i sve, nemoj da brigaš. Mene moja sad nije ni vaginalno pregledala, samo sondom i onim preko stomaka. Ako te ne pregleda sonodom, onda ručno.

Gde ćeš beše ti da rodiš? U kojoj bolnici? JEsi beše za epi ili ne? Daj piši da uporedimo posle [sm=jezicek.gif]
Ja skontah prošli put da pamtim jednu sestricu od porođaja sa Anom, mnogo mi slatka. A sećam se da me tad jaaako podsećala na jednu staru članicu

Jabude, reci koju ćeš da tura

Ipokrisia -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (13.1.2015 9:02:48)

jutro , jutro mamice i buduce mamice :) Ja se juce nesto nadigla oko spremanja stana i stisle me kontrakcije kad sam legla sinoc, bogme uplasih se da je to to...bile onako ucestale a nakon njih je sledio i blazi menstrualni bol.Ne vredi moram da se primirim[sm=zmeden.gif]

branki sva sredstva za ublazavanje kijavica i curenja iz nosa imaju u sebi neke sastojke za umirenje, narocito onaj rinasek,kad ga popijem spavam naredna 2 dana.Tako da kontam kad dobijes neku anesteziju ujedno ces i to da polecis [sm=smiley1.gif]

Jabudic, mogu ja da ti ponudim "cistu" Nes, ja te iz kesica ne pijem, jer svaki pput nakon njih dobijem neku reakciju, u smislu jak puls i povisen pritisak...

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (13.1.2015 9:08:30)

Smućkajte mi šta bilo, samo da nije turska, za nju još nemam snage [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (13.1.2015 9:13:58)

Evo nes za Jabuda

[img]http://www4.slikomat.com/13/0113/ffz-15dv3b.jpg[/img]

Za nas okorele kafrničarke turkiš
[img]http://www4.slikomat.com/13/0113/9c5-9343-k.jpg[/img]

eca89 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (13.1.2015 9:15:33)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Eco, na UZ se vidi i grlić i sve, nemoj da brigaš. Mene moja sad nije ni vaginalno pregledala, samo sondom i onim preko stomaka. Ako te ne pregleda sonodom, onda ručno.

Gde ćeš beše ti da rodiš? U kojoj bolnici? JEsi beše za epi ili ne? Daj piši da uporedimo posle [sm=jezicek.gif]
Ja skontah prošli put da pamtim jednu sestricu od porođaja sa Anom, mnogo mi slatka. A sećam se da me tad jaaako podsećala na jednu staru članicu

Jabude, reci koju ćeš da tura

Ma, kakav Trco UZ, on mene rucno, kad mi ruku gurne, oci mi ispadose, u SB u Celju cu da se poradjam, ma ja sam ti prvorotkinja, ja idem sa grlom u jagode[sm=jezicek.gif], necu ni epi, ni nista, probacu prirodno, jer on cvrsto vjeruje da ja mogu prirodno, jedino ako se ne daj Bože nesto ne iskomplikuje, valjda nece. Drugarica mi je skoro rodila isto ovde, bas insistiraju na prirodnom, nju su mucili 12h i nije, nakon silnog mucenja su joj odobrili CR. Mene ovaj moj idiot nervira, on samo kaze grlic odgovara nedelji u kojoj sam ja, sve je ok i to ima covjek metar krojacki, beba napreduje, po njegovoj procjeni je vec izmedju 3200 i 3500g sto ja ne vjerujem, ali eto. Rogove cu dobiti[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]

Ipokrisia -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (13.1.2015 9:23:00)

Eco89, ako imas mogucnost za epi, bolje tako, mnoge prvorotkinje mi rekose da su se zeznule sto su isle bez epija jer su verovale da je disanje dovoljno.Ali kazu sad znaju za jadac[sm=smiley36.gif] e sad sto kazu razliciti su nam pragovi bola...Ja cu sigurno epi, jedino ako bude situacija da ide jako brzo pa se ne stigne,ali tad se svakako onda ne patis satima.

Trcoooo sto je dobar taj neeees njaaami [sm=smiley1.gif]

vonavoj -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (13.1.2015 9:23:52)

Trco,hvala za nes,hocu i ja!
Deca spavaju,da u miru popijem,mada sam ukljucila ves masinu koja mi bruji i nervira me...[sm=smiley29.gif]
Danas vec 3 meseca Jovani,kako vreme leti!!

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (13.1.2015 9:26:24)

zenice ja sam toliko uzbudjena zbog sanjalice da vam ne mogu opisati !
Trco tek drugi muz a pitanje koliko ce ih biti, jeli !? [sm=smiley36.gif]

eca89 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (13.1.2015 9:28:00)

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

Eco89, ako imas mogucnost za epi, bolje tako, mnoge prvorotkinje mi rekose da su se zeznule sto su isle bez epija jer su verovale da je disanje dovoljno.Ali kazu sad znaju za jadac[sm=smiley36.gif] e sad sto kazu razliciti su nam pragovi bola...Ja cu sigurno epi, jedino ako bude situacija da ide jako brzo pa se ne stigne,ali tad se svakako onda ne patis satima.

Imam Ipo, ali sta znam, možda i uzmem, ali ova frendica mi rece, da to uopste nije tako strasno, kao boli, ali nije da se ne može predisati, e sad naravno da znaci ko ima koliki prag boli, pa zato i kazem nemam ni strah,jer ne znam na sta idem, samo onako sa grlom u jagode[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]!

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (13.1.2015 9:36:28)

Imam Ipo, ali sta znam, možda i uzmem, ali ova frendica mi rece, da to uopste nije tako strasno, kao boli, ali nije da se ne može predisati, e sad naravno da znaci ko ima koliki prag boli, pa zato i kazem nemam ni strah,jer ne znam na sta idem, samo onako sa grlom u jagode[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]!

ja na to gledam ovako, i kada idem kod zubara trazim anesteziju, zasto da me boli ako ne mora.
ali u NS se epi placa 15000 din, toliko nemam nameru da dajem . jer tih pola sata jakog bola ne kosta toliko. ali ja imam porodjaj iza sebe pa od prilike znam sta da ocekujem (nikada ne mozes znati sa sigurnoscu ali se nadam da cu proci bar slicno)... a da je besplatan uzela bih bez problema

eca89 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (13.1.2015 9:45:02)

IZVORNA PORUKA: bubulence

ja na to gledam ovako, i kada idem kod zubara trazim anesteziju, zasto da me boli ako ne mora.
ali u NS se epi placa 15000 din, toliko nemam nameru da dajem . jer tih pola sata jakog bola ne kosta toliko. ali ja imam porodjaj iza sebe pa od prilike znam sta da ocekujem (nikada ne mozes znati sa sigurnoscu ali se nadam da cu proci bar slicno)... a da je besplatan uzela bih bez problema

Bubi, ovde je besplatan, ali sta znam, rece mi ova da možes uzeti i kad krenu bolovi, da daju i da su ucinkoviti, jer je malo veca bolnica, pa cu vidjeti, ako bas bude boljelo toliko, trazicu.

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (13.1.2015 9:46:25)

Slušaj Eco i ovde forsiraju prirodan (kako me nervira taj izraz, kao da sa epijem nije prirodan, a što ti krknu indukciju onda je i to prirodno GRRRRR) ali ne može mene niko da prisili ni na šta. No opet to su sve različita mišljenja i stavovi koje ja nemam nameru da prekrštam u svoje.

Ona što sam sa njom na CTG-u uvek, što je ostaviše juče da se porađa - nju su naplašili da od epija može da ostane nepokretna!!! Alo breeeeee??? Pa u kom veku se to govorilo????[sm=zmeden.gif]

Ja sam od starta i sa prvim znala da ću na epi i sad isto. Niko me neće ubediti suprotno.

Opet, ne nagovaram nikoga ni na šta. Disanje je meni go biiiiip [sm=jezicek.gif] I opet, ja sam epi dobila zadnja dva sata. Do tad nije bilo ništa neizdrživo, a moja drugarka nije stigla na epi - kaže drala se da je čula cela Zvezdara. A brzo se porodila [sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>