eca89 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (13.1.2015 9:15:33)
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Eco, na UZ se vidi i grlić i sve, nemoj da brigaš. Mene moja sad nije ni vaginalno pregledala, samo sondom i onim preko stomaka. Ako te ne pregleda sonodom, onda ručno. Gde ćeš beše ti da rodiš? U kojoj bolnici? JEsi beše za epi ili ne? Daj piši da uporedimo posle [sm=jezicek.gif] Ja skontah prošli put da pamtim jednu sestricu od porođaja sa Anom, mnogo mi slatka. A sećam se da me tad jaaako podsećala na jednu staru članicu Jabude, reci koju ćeš da tura Ma, kakav Trco UZ, on mene rucno, kad mi ruku gurne, oci mi ispadose, u SB u Celju cu da se poradjam, ma ja sam ti prvorotkinja, ja idem sa grlom u jagode[sm=jezicek.gif], necu ni epi, ni nista, probacu prirodno, jer on cvrsto vjeruje da ja mogu prirodno, jedino ako se ne daj Bože nesto ne iskomplikuje, valjda nece. Drugarica mi je skoro rodila isto ovde, bas insistiraju na prirodnom, nju su mucili 12h i nije, nakon silnog mucenja su joj odobrili CR. Mene ovaj moj idiot nervira, on samo kaze grlic odgovara nedelji u kojoj sam ja, sve je ok i to ima covjek metar krojacki, beba napreduje, po njegovoj procjeni je vec izmedju 3200 i 3500g sto ja ne vjerujem, ali eto. Rogove cu dobiti[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|