RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 22:09:52)

Anita neka, tu si, na sigurnom a bebama je bolje da su sto duze u stomacicu.
Trco ipak ujutro. neki dr tamo dize frku ali njen dr tvrdi da moze da ceka do jutra. sada je primila infuziju i legla da spava. kaze moci ce [sm=jezicek.gif]...

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 22:11:56)

Ijaooooo al će se načitam sad...
Odoh da preletim šta ste pisale pa se javljam da kažem šta ja mislim o tome [sm=smiley36.gif]
A vi usporite malo, da vas stignem

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 22:13:38)

uh,bas jedva cekam da sanjalica doceka konacno svoje devojcice!stvarno se iscimala sa svim tim rezultatima...
anita,javljaj nam kad sta saznas,mislimo na tebe..
choopo,ja mom sinu dajem tako neke vitaminske sirupe,pikovit nekad ili apetito,trenutno mu dajem riblje ulje.
trco,sto ce se izvrnes za bojanu[sm=jezicek.gif]?
nama inace sad odose gosce,bila drugarica i moja zaova..

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 22:17:14)

hihih Boko ko ti je kriv kada te nema ceo dan!
nema Serpi da cujemo kako je Toma...
mbranki a kako ti se muz zove? jeli Bozi to bas pravo ime ili Bozidar? bilo bi super da ste svi na isto slovo [sm=bravo.gif]

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 22:20:59)

bubi,boza je bozidar,a moj muz je boban,a ja branka.
boko,uspavaces se citajuci,mi mu dodjemo ko sabrana dela dostojevskog[sm=smiley36.gif]

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 22:21:13)

Sanjalice saljem velikiii [sm=smiley31.gif]
Anita ja mislim da tebe nece jos da porode zato su te ostavili na posmatranju da im budes na oku ako nesto krene ranije,ipak imas jos dosta do termina a bebama svaki dan u stomaku znaci. Odmaraj koliko mozes i opusti se,a ja cu da probam da te vidim kad dolazim da radim antitela[sm=smiley1.gif]
Bubi nemoj blizu muza ako je virusna infekcija,zastiti se malo,koliko mozes.
Bokac bice sve ok,naravno da ces da se skiras dok stignu rezultati ali verujem da ce Bog da vas nagradi zbog hrabrosti i gubitka koji ste imali [sm=smiley31.gif]
Branki,Trco,Srculence,Ipo,[sm=smiley31.gif]
Boko i ja ne stizem da ih ispratim,pisu kao munja,pogotovo kad ja treba da spavam [sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 22:25:33)

Serpi bas sam te spominjala.
da znas da sam se i ja veceras malo zamislila. ako je virusna upala to nam sada nikako ne treba... rekla sam mu da ujutro ide kod dr ili se razvodim. evo pre 10min T 39,9 . necu da razmisljam. rekao je da ce otici [sm=jezicek.gif]. meni je najvise zbog Eme jer je vec dva puta imala bas jake upale, jednom smo zbog toga zaglavile u bolnici...
videcu da veceras nas tri spavamo u dnevnoj sobi.
branki bas imate lepa imena [sm=bravo.gif]

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 22:30:30)

Bubi [sm=smiley31.gif] bezi ti od njega za svaki slucaj,ne treba ti to sad,ako imas nekog da mu se nadje neka bude s njim a ti se izoluj ipak si pri kraju,cuvaj se

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 22:33:37)

bubi,stvarno ne trebaju ti sad virusi,ali...da ne navuce ema samo,verovatno neces ni ti onda..meni boza imao neke prehlade i kasalja u par navrata,ali ja nisam dobila.
hvala,narocito ovo moje,to jest nasa[sm=smiley36.gif][sm=smiley31.gif]
serpi,sta ti radis?

lesica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 22:40:52)

Drage [sm=smiley31.gif]
Sve čitam, sve pratim, onako u hodu a nikako da nađem vremena da štogod žvrljnem. Meni drmnu malo kontrakcije, ali šta sad... rešila sam kao malo da usporim tempo ( ne ide mi nešto od ruke [sm=jezicek.gif] ) i definitivno sam zaključila da mene svi ovi praznici užasno umaraju, bukvalno mi treba odmor. I vrhunac, mislila sam da će mi biti prilično lakše kad mm dođe iz Austrije, ali sam se izgleda odvikla u međuvremenu, pa kao najgoroj mi sad remeti rutinu koju sam imala dok sam bila sama sa L. I takooo, uglavnom on od sutra na posao, tj liferuje se iz kuće pa ja ću imati konačno slobodno vreme, wooohooo.

I navijam da Sanjalici sve prođe kako treba, a hoće naravski.
Anita, guraj još koliko treba pa sad bolnica-bolnica, sve to ima svoje zašto.

Trco, Branki... još par dana i hiphiphuuureeeej.

Bokac, biće sve kako treba, probaj da se ne sekiraš ( znam da je ovo kliše, ali probaj pliiiz)

Bubi, bež' od muža... ne treba ti da i ti pokupiš nešto.

Ipo, uradi li ogtt?

Ostale drage, grlim vas sve jaaaakooo!!!

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 22:43:12)

Branki nista posebno,malo dete je bolesno pa sam oko njega po ceo dan,bas se nerviram,ionako ne mogu nista da postignem kako valja a tek sad kad mu nije dobro zalepio se za mene i ne pusta. Inace sam dobro,u protekla tri dana povracala sam 4 puta a muka mi je bilo nekih 52 sata,eto tako... cekam da radim antitla za dve nedelje i da nosi rezultate sledeceg meseca...

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 22:50:30)

Evo nacitah se i taman dodjoh do poslednje strane i sad se pitam sta bese sve po redu.
Elem, vazno je da Trcin bebac pije vodice i piski, bas kao sto smo i pretpostavili, samo doktori to nisu videli...
Cekamo Sanjalicu sutra ili mozda i veceras kako sam razumela... Nadam se da nece morati nista po hitnoj proceduri da se radi, vec da sve ide po planu ujutru i jedva cekam vesti od nje.
Cetvrtko nam je jos uvek 2u1 [sm=smiley36.gif]
Branki znaci ti si u petak na programu? I gde ces lepseg imena od Bojana? To ime nose samo lepe zene, tvoja ce biti lepotuska prava i mislim da ce bas da joj prilici [sm=smiley36.gif]
Bokac znam kako se sada osecas i znam da bi iz koze iskocila od muke, ali ja se najiskrenije nadam da ces nakon sve ove nervoze na kraju vristati od srece kada stignu rezultati da su bebice u najboljem okeju. [sm=smiley31.gif]
Serpi ljubi bebca da ozdravi sto pre. Kad su tako mali i kad se razbole, tacno ti dodje da places kad ih vidis. Mace milo.
Bubi nemoj da se tm zeza, nego kod lekara ujutru. Mozda nije nista, mozda ga je samo grip zdrmao, ali neka mu to doktor potvrdi, da i vas dve budete sigurne. Inace citam, raskrecila si se po kuci, ali nemas molera da ti udari valjak [sm=smiley36.gif]
Anitice [sm=smiley31.gif] Javljaj kad saznas sta se desava i kakvi su planovi.

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 22:52:06)

i dalje ti je muka?bzv[sm=smiley13.gif]pa,jeste,toma je mali,jos kad je bolestan,samo moras oko njega....
les[sm=smiley31.gif]ljubi lenku!
bokac,sad sam se vratila da citam sta si pisala....nadaj se i veruj u najbolje,uopste i ne pomisljaj na drugacije nikako!

Ipokrisia -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 22:53:45)

Lesica, nisam jos ogtt, jer mi dr svakako nije tu do 20.januara pa malo jos prolongiram, evo u subotu cu obecavam ,tamo isto gde si i ti ;) kad je najbolje da odem oko 8,9 ujutru? :) do tad jos malkice da uzivam u po kojoj cokoladici ;) bas nekome rekoh, jos malo cu u 9.mesec pitace me dr sta sam od analiza uradila,a ja nista, smao sam isla da se sisam i satiram, to je najvaznije,da bepcu na pordojaju budem lepaaa hahhaha [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 22:56:04)

Branki ova mucnina nije nista naspram one sto sam imala sa Tomom i to svih 9 meseci,povracala sam i dan pred cr,uzas,sad nekako izdrzavam...
Toma je nadrljao jadnik ali sta cu,radim sve sto mogu a najteze mi pada kad trazi da ga nosim[sm=smiley13.gif] evo sve osluskujem da se ne zaplace,pa cu uskoro i ja u krevet...ljubim vas sve [sm=smiley31.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 22:58:18)

hihihi boko, ma kakav valjak [sm=smiley36.gif].
serpi ili ko je vec rekao, mi ovde nemamo bas nikoga tako da nema sanse da se negde sklonimo na koji dan, niti mi imamo gde niti njemu ima ko da doda casu vode a stvarno je bolestan. tako da amo tu gde smo i molimo Boga da je prehlada koja ce obici Emu i mene...
branki pa podrazumeva se da je nase najlepse [sm=smiley36.gif]

Ipokrisia -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 23:00:00)

Bubi, kupi ti onu maskicu hirursku pa stavi kad si blizu tm [sm=smiley1.gif]

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 23:00:59)

da,boko,petak je dan[sm=smiley1.gif]samo ne znam koja sam po redu,nisam ga ni pitala...ako je po tvom primeru,onda jeste tacno,vezano za bojanu i lepotu[sm=bravo.gif]
serpi,uh,bas vala...da brzo ozdravi malecki,ajde i ti spavaj..i ja cu jos malo,sutra se opet ustaje rano..
nema je choopa nocna ptica.

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 23:01:52)

Jedu mi se kokice!

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 23:06:08)

IZVORNA PORUKA: *boka*

Jedu mi se kokice!

ja ih jela veceras i slomila zub [sm=hudicek1.gif]

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 23:14:45)

Nemoj zezati!
Meni se to desilo pretprosle godine i Didy je bila krivac... ona ih je spomenula, ja nisam mogla da odolim i kvrc... srecom ispostavilo se da je pukla plomba i samo malecki delic zuba, lako sam sredila.
Mnogo mi se jedu i pitam se da li da kokam ili samo da ih zamisljam...

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 23:31:27)

da, meni se odvalila plomba i deo zuba. a nije orvi put da mi se to desava kada jedem kokice... ali sta cu kada ih volem...
e stvarno, gde nam je Cupa? ona voli kasno da kucka

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (13.1.2015 0:11:36)

Evo mene, bila mi sestra do maloprije pa nisam mogla da se javim...
Kad smo već kod plombi, meni je ispala još na samom početku jedna velika i to sa zuba kojem je vađen živac, a loše popunjen kanal, tako da nisam išla da ga sredim jer me bilo strah da radim tako velike intervencije u ttrdunoći. Šetam rupu u zubu do porođaja [sm=smiley36.gif]

Ja sam gladna non stop. Nikako ne umijem da rasporedim obroke kao tamo u bolnici što sam, i eto problema.

šerpice ja ti stcarno želim da ti prestanu te mučnine više jednom. Joj kako mi sad to djeluje daleko, a kad se sjetim kako sam se i sama patila [sm=smiley13.gif] To mi je najteže padalo.

Nadam se da je sanjalica bar malko piškila, da olakša bešiku. Ako i nije, eto njoj njenih bebana sutr, ima da piški od sreće [sm=smiley36.gif]

Ja kad sam rodila sina, nisam mogla da mokrim cijeli jedan dan. Pitaju me sestre kao puna ti je bešika hoćeš da piških. Rekoh: NE, ne ide mi se [sm=smiley36.gif] Pa su mi stavljali onu gusku, šta li, nemam pojma. KAsnije mi se sve stabilizovalo.

bubu slažem se sa curama, i provjetravaj kuću što više možeš, za svaki slučaj....

srculence25 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (13.1.2015 1:01:33)

meni su 4 zuba pukla sad u trudnoci i to sa parcetom plombe i polovinom zuba tako da ce
to verovatno biti za vadjenje.
Serpi ti vec 18 nedelja bas mi brzo proslo.zelim Tomi brz oporavak.
bokac misli pozitivno navijam za dobre rezultate [sm=smiley31.gif]

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (13.1.2015 7:38:50)

Dobro jutro devojke [sm=kava.gif] lose prosla noc,moram da odspavam danas malo..
Sanjalice navijam da sve prodje lako i brzo [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>