lesica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 22:40:52)
|
Drage [sm=smiley31.gif] Sve čitam, sve pratim, onako u hodu a nikako da nađem vremena da štogod žvrljnem. Meni drmnu malo kontrakcije, ali šta sad... rešila sam kao malo da usporim tempo ( ne ide mi nešto od ruke [sm=jezicek.gif] ) i definitivno sam zaključila da mene svi ovi praznici užasno umaraju, bukvalno mi treba odmor. I vrhunac, mislila sam da će mi biti prilično lakše kad mm dođe iz Austrije, ali sam se izgleda odvikla u međuvremenu, pa kao najgoroj mi sad remeti rutinu koju sam imala dok sam bila sama sa L. I takooo, uglavnom on od sutra na posao, tj liferuje se iz kuće pa ja ću imati konačno slobodno vreme, wooohooo. I navijam da Sanjalici sve prođe kako treba, a hoće naravski. Anita, guraj još koliko treba pa sad bolnica-bolnica, sve to ima svoje zašto. Trco, Branki... još par dana i hiphiphuuureeeej. Bokac, biće sve kako treba, probaj da se ne sekiraš ( znam da je ovo kliše, ali probaj pliiiz) Bubi, bež' od muža... ne treba ti da i ti pokupiš nešto. Ipo, uradi li ogtt? Ostale drage, grlim vas sve jaaaakooo!!!
|
|
|
|