RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 15:40:23)

branki jeste, stvarno je bolestan. izgleda kao da je izasao iz crtaca. oci suzne, nos otekao i crven, kija na svaka 2 min, T ne spada ispod 38, samo se znoji i trese... a mama mi je ovde jos danas i sutra i moramo sve da zavrsimo. posle ce mi biti teze. on nam pomogne da smaknemo, pomerimo , ona kreci a ja za njom brisem. uz sve to Ema ‘pomaze‘ sve vreme [sm=smiley36.gif] ...
gde su sada nasli gosti da ti dolaze. treba da odmoris i da se naspavas...

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 15:52:21)

izgleda vezbam malo spavanja za bebu[sm=smiley36.gif]
za ime ne znam jos,spominje se bojana i milica.mi smo inace svi na slovo b.
ma,ima tu posla oko krecenja.ja sam u prvoj trudnoci tako pomagala mm,on je krecio,a ja brisala,i postavili najlon,ali opet,sve moras da prebrises.no,posle znas da ti je sve skroz ciisto,volim taj osecaj!

Bokac -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 16:01:51)

Dobar dan zenske. Joj sta ce bebica da nam stigne ove nedelje [sm=bravo.gif]

Kod mene nije mm bolestan ali od danas Luka. Htela sam da ga vodim u skolu i on se zali da je umoran i da mu se vrti u glavi. Nakon petnestak min i on povrati. Joj a taman smo to zavrsili sa cerom. Bas su lepo poselili virus [sm=smiley13.gif]. Ja treba da zovem doktore da zakazujem pregled za 6 februar kod novih dr, pa da otkazem kod starih i onda da zovem ove sto su mi radili ac da vidim ima li novosti iz Sinsinatija. Sve u svemu telefonska sekretarica [sm=jezicek.gif] a trebala sam do moje skole da kupim knjige koje mi jos fale za ovaj semestar... Kod mene ljulja kisa kakvo je vreme kod vas?

eca89 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 16:01:53)

IZVORNA PORUKA: branki RR

ma,ima tu posla oko krecenja.ja sam u prvoj trudnoci tako pomagala mm,on je krecio,a ja brisala,i postavili najlon,ali opet,sve moras da prebrises.no,posle znas da ti je sve skroz ciisto,volim taj osecaj!

Ima Branki, ali bas kao sto kazes mnogo je lijepo kad znas da je sve cisto, mm i ja smo cijeli stan okrecili, kad smo pravili kutak za bebu, ja sam briskala i tako, da je sad sve spremno.

*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 16:12:06)

Samo da vam mahnem na kratko. Na poslu sam, završavam još malo pa idem po Elicu u vrtić, pa se javljam kad dodjem kući. Nisam imala kad da čitam šta ste pisale, pročitala sam samo da je kod Trće sve u okeju, mada smo to znali. Bravo bebo [sm=bravo.gif] i da Sanjalica grli sutra svoje devojčice [sm=smiley27.gif]
Odoh da se pakujem polako.

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 16:26:49)

bokac,kod nas oko 4 stepena,malo gde snega,uglavnom ga po ulicama nema,oblacno,ali nema kise.jutros duvao vetar,mislila sam da ce nas oduvati...

wivern -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 16:41:22)

Ovde je bas veselo, znaci cekamo 5 bebica odjednom, sjajno Anita i Sanjalice drzim fige da sve prodje superiska. [sm=bravo.gif]

Bokac -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 16:45:13)

Joj zenske sad i ja malo da vam kukumacem. Zvala sam doktore da vidim rezultate iz Sinsinatija i zamislite sta otkrijem, ladno nisu ni poslati rezultati u sinsinati. I naravno da sam se rasplakala. Kaze dr uzelo im je malo vise vremena da uzgoje dovoljan broj celia koje zahtevaju ovi iz Sinsinatija. Tako da ce im poslati uzorak tek danas ili sutra a onda njima treba od 4-6 nedelja za testove. Pa nedaj boze da otkriju da neka od beba ima HLH i da treba da mi rade selektivni abortus u 21-22-oj nedelji joj pa osecacu se kao ubica sopstvenog deteta. A ja se ponadala da cu da otkrijem rezultate one nedelje ili bar najkasnije 20 og januata kad idem kod istih na ekspertski uz. A ono... Joj ne prestajem da placem. Kako sad se spremim za casove danas i ovih dana. E kad krene nesto nizbrdo to mora da bude lavina ne samo kamencic. Aaaaa[sm=smiley19.gif]

Maja7 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 16:53:14)

Prenela sam vase pozdrave Sanjalici, ona se zahvaljuje i puno vas pozdravlja i jedva ceka sutra da vidi svoje dve [sm=duda.gif] Puno pozdrava i od mene, stvarno ste divne kako brinete jedna o drugoj.

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 16:55:41)

Bikac ne brigaj draga, bice sve suoer. moraju da budu dobri rezultati. kolike su sanse da postoji taj HLH?
branki oba imena su mi bas lepa, bas bas!
ma da, ima posla ali evo gotovo je sve. sada jos da popijemo kafu i gotovo

Sanjalica1980 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 16:57:07)

Drage moje evo me napokon sa moba. stalno nesto zeza pa ne mogu da pisem.
Prvo da kazem Trci,bravo,svi smo znali da ce to biti super. :-*
Ja sam sada malopre zavrsila sa silnim pregledima. cekamo nalaze urina da vidimo da li je bas alarmantno.
Ima puno proteina pa se brinu. inace ne piskim uopste a popila sam 1,5l vode.
Mislim sutra je kraj pa ne moraju vise da se cimaju. Ispumpavu se ja lako :-D
stalno mislim na vas ali mi bas komplikovano ovako pa cu da saljem sms bubi.
Ljubim vas puno :-* :-* :7*

Bokac -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 17:00:50)

Bubi 25%je po bebi da ce imati inace mm je racunao posto su dve bebe to nam daje preko 90% da ce bar jedna biti ok. Ali nakon naseg iskustva sa malenim andjelcicem i 1% je zq mene ogroman.

Izvinjavam se sto kvarim rasplozenje. Mada ove silne bebice ce mi vratiti osmeh cim saznamo nove izvestaje sutra od sanjalice a uskoro i od anite.

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 17:13:05)

Bokac baš bezveze mogu da zamislim koliko brineš[sm=smiley13.gif] Ali nadam se i držim fige da će biti sve uredu sa obje, te da su povukle samo dobre gene [sm=smiley2.gif]

bubu ti to hoćeš prije svih da se porodiš? Primiri malo [sm=smiley36.gif]

Sanjalice i moja sestra je tako slabo izmokravala, zapravo nije uopšte, držao je dr tako 24h, a onda su je porodili na CR. Biće to sve dobro naravno![sm=smiley1.gif]

srculence25 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 17:18:50)

Zenice jel imate kakav savet za glavobolju?rastura me od juce.
sta je sa Anitom?
Sanjalice [sm=smiley31.gif] bice sve u redu napokon sutra susret sa tvojim princezama [sm=bravo.gif]

Ipokrisia -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 17:24:09)

srculence, mozes febricet uvek...

Kata90 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 17:25:46)

Hay[sm=nosecka.gif]debelice.....nisam bas nesto u toku sad tek vidim da je Sanjalica na redu[sm=bravo.gif]...sta bi sa Anitom?nije mi jasno

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 19:00:01)

Boko verujem da će sve biti ok i to sa obe bebice. Mora da bude!

Sanjalice mila moja [sm=smiley31.gif] sutra dobijaš svoje princeze. Nadam se da će i situacija sa mokrenjem da se sredi.

IZVORNA PORUKA: branki RR

izgleda vezbam malo spavanja za bebu[sm=smiley36.gif]
za ime ne znam jos,spominje se bojana i milica.mi smo inace svi na slovo b.

Crna Branki [sm=smiley36.gif] ako se pororiš 15. i daš ćeri ime Bojana ja ću se izvrnem [sm=jezicek.gif]

Srculence ja pijem za sve paracetamol i meni uglavnom radi radnju (skinula sam se sa svih mogućih lekova još odavno)

Boko [sm=smiley31.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 19:16:37)

sanjalice mila [sm=smiley31.gif]. hoces moci da spavas?
srculence febricet, paracetamol, panadol ... to smes..
ja u trudnoci uvek prvo proverim prtitisak, cesto bude nizak kada imam glavobolju, popijem kafu i odmah zivnem...
necu da se porodim preko reda, a sada sam jos i sa Emom otisla do centra (kolima) , parkirale se pa onda do telenora, do banke, do apoteke, do piljarnice, malo na trg da se istrci i mogu vam reci da sam se jedva popela na treci sprat u povratku. sutra ne ustajem...
inace, mm ima T 39,7 ... rekla mi zena u apoteci da mora kod dr jer vlada virusna upala pluca a on naravno nece ni da cuje nego pije fervex...

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 19:32:32)

Srculence ne znam...

bubu i kod nas vlada virusna upala pluca, i grip [sm=zmeden.gif] Ja se krkam vitaminima, ali srećom ja ne izlazim nigdje pa ne mogu ni da pokupim, ali djeca idu non stop negdje i MM. Dajete li vi djeci kakve vitamine? Ja nešto i nemam baš iskustva sa tim, jednom sam ćerki davala neki italijanski sirup koji su tada svi hvalili i nisam vidjela neku razliku....

anita -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 19:33:50)

Sañjalice draga saljem ti [sm=smiley31.gif]
Ja mali dremala, vecerala i sad odmaram.
Devojke ljubim vas sve i saljem veliki [sm=smiley31.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 19:37:50)

Anita jel znas kada planiraju da te porode?
Cupo E pije imunokid, super je sirupi ali ona zaista jede uzasno mnogo voca, limunade pije na litre pa mislim da i to mnogo znaci.

choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 19:48:46)

Ne sjecam se ovog kako se zvao, znam da je imao propolis, nije ni bio ukusan. Ali i nebitno to, nego što nije imao funkciju. Jedu i moji dosta voća...Za sada smo preguravali sve manje više bez problema, ali dolazi najgori dio zime pa da see naoružamo zdravljem [sm=smiley36.gif]

anita je li ti dosadno? Jesi sama?[sm=smiley1.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 21:09:04)

javila mi se sanjalica. hteli su da joj rade cr veceras zbog rezultata ali njen dr je rekao da ne moze bez njega. i ako treba da rade cr on bi dosao da uradi. kaze da je ona opustena, ne plasi se...
jao samo da se vise sve ovo zavrsi i da ona nama javi lepe vesti, bas se muci...

anita -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 21:23:30)

Bubi jos uvek nista ne znam za cr.

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 22:01:33)

Uf bree pa jel dolazi ili definitivno sutra rade cr?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>