Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (12.1.2015 10:54:11)
|
Evo me, morala sam i da klopam [sm=smiley36.gif] Elem, siđem sa CTG-a, naravno ne pokaže ni jednu kontrakciju, tj kao nešto se videlo, ali tad se on mrdao i rastezao a i to se onda nekad beleži kao kontrakcija. No, legnem na sto,da me pregleda uključuje UZ ja prvo pitam za želudac, kaže to odmah gledam i i dalje ga ne vidi. Tj vidi ali je skupljen opet. Onda zove pedijatra. Gleda i pedijatar, i ona vidi skupljen. Krenu već da mi govore opcije šta i kako posle porođaja. Ja id alje ubeđena da je sve ok. Vrhunac - zove i načelnicu i ona da pogleda (a meni je totalno antipatična žena) gleda i ona isto kao skupljen. I tu ustaje i kreće da ga okreće ručno. Mila majko sve zvezde sam videla, ni malo nežna nije. Mm me stiska za nogu [sm=smiley36.gif] kao podrška, a ja tamo na stolu stenjem [sm=jezicek.gif] iiii... tadaaaaaaaaa kreće polako želudac da se puni!!! I puni... i puni... i na kraju pregleda moja dr onako sva nasmejana govori ''''krasan želudac'''' Činjenica je da mi do sada NI JEDAN UZ nije ovoliko dugo trajao. Ovo je bilo pola sata. Do sada max 10 min Naravno, on se opet okrenuo poprečke. Baksuzče na mamu. Pregled grlića sondom, zatvoren totalno dug oko 2,5 cm čini mi se. Posteljica od grlića 3.5 cm. Zrelost posteljice isto ok. Šećer ok (mislim da reče 4.8, ali ja stoka oko 22 pojedoh jednu kockicu čokolade jer znam da mi je šećer dobar!) Jedino mi je danas čudan pritisak bio 130/79 i puls visok i tokom ctg-a su mi merili puls jer je bio skoro identičan kao bebin u par navrata (oko 125 je moj bio, ispod 117 nije išao) Puls pripisujem vrućini [sm=jezicek.gif] U četvrtak opet na pregled, pa u ponedeljak opet i u ponedeljak razgovaramo kad da dođem da pokrećemo porođaj. Dakle tu sam još celu nedelju! UF!
|
|
|
|