Frcokla -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (13.1.2015 11:28:45)
|
Dobro jutro devojke, kod mene je tek sad nes i keksici! Malo sam se uspavala. Godine nisu bitne. Jeste da je lakse kad si mladji ali ni nama nista ne fali. [sm=jezicek.gif] Ja cu ove god napuniti 30... A voleli bismo da imamo troje dece. Znaci, polako... Strasno je to ako bar ne postoji opcija za epidural, tako se moja sestra od strica ziva namucila i istraumirala prvi put, jer je trebala za epi da se najavi mesec ipo dana pre porodjaja. Jedva je uspela da se nakon tri godine sabere da uopste ponovo ostane trudna. Ok je epi, verovatno, pricala je i meni jedna komsinica ovde, ali ovde te puste koliko mozes da izdrzis, i kad vise ne mozes, daju ti epi. A pred sam cin porodjaja kad si spremna epi ti iskljuce! [sm=zmeden.gif] da bi mogla da osetis napone i da saradjujes. E sad sve je to "utrnulo" dole, ali opet kaze ovako bolovi otkidaju. Sad recimo, ja se ne plasim porodjaja npr. nego sta posle kad se "sve ohladi"... Pa sedenje, odlasci na wc. Rana dole ili rana na stomaku, velika razlika. Zato CR je za nas kukavice! Priznajem. [sm=zmeden2.gif]
|
|
|
|