bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 01/15 [chat] (13.1.2015 15:16:34)
|
IZVORNA PORUKA: Ipokrisia IZVORNA PORUKA: bubulence pre prvog porodjaja sam razmisljala ovako: da je stvarno tako kako pricaju ni jedna zena se ne bi poradjala drugi put. i dalje tako mislim. sa ili bez epija beba mora napolje, tako da sada nemojte da razmisljate o tome [sm=smiley1.gif] meni rece jedna drugarica iz nemacke i pored disanja koje je savladala na pripremama i nekih djakuzija za opustanje koje imaju tamo u Nemackim bolnicama, kaze da je bol bio i njeno vristanje kao kad svinji deru kozu [sm=jezicek.gif] mislim razumem da nam je svima prag boli drugacije, ali kaze njeno iskustvo je uzasno i kaze drugo dete nece bez epija [sm=smiley1.gif] e sad nemam pojma, meni je vise sto ne znas koja ce biti situacija, da li ces imati bol 15 sat neki nesnosni ili svega pola sata, tako da koliko god da kosta, sve zlatnike dajem za to [sm=smiley36.gif] evo sada cu ti napisati dva primera. prvi: ja u predporodjajnoj sali, do mene zena koja toliko jauce i vrusti da to ne moze da se zamisli. lezim i skoro pocinjem da placem jer mislim da fo i mene ceka. on je vristala kao da joj neko u najmanju ruku sece delove tela na zivo. dolazi babica, gleda u nesto pa u nju, ja taman da je zamolim da joj nesto daju, da je vode na cr samo da joj pomognu, kad kaze babica ‘mama zasto toliko vristite pa vi trenutno nemate bolove‘ a ona kaze (u sekundi prestaje da jauce ) ‘ pa proslo je xy minuta sasa ce poceti da me boli‘ . ja sam bila u soku, znaci toliko je vristala samo zato sto ocekuje da pocne da je boli, doslo mi je da je ubijem. drugi: moja snaja je ugledala sluzni cep na vesu, ja kod njih. pocinje da olace, da dise duboko, ne zna od soka sta da radi. zove mog brata da dodje da je vozi u porodiliste koje je na 4-5 min od njih. vec tu pocinje da jauce, ne jako ali onako jauce, ne sme da se istusira da joj ne ispadne beba [sm=smiley29.gif]. jedva nekako je smirujemo tek toliko da ne padne u nesvest. i nista otisla je u porodiliste, dobila epidural za koji kaze da nista nije pomogao, da je imala nepodnosljive bolove i da je jedva prezivela. i zamisli ti kada na primer njih dve nekom ispricaju svoje porodjaje. pa to je da covek ne pomisli na onu musku stvar a ne na trudnocu i porodjaj...
|
|
|
|