Anoniman -> RE: Razgovori mama 01/15 [chat] (24.1.2015 11:33:02)
|
jutro, mame. do sada sam ribala. sinoc bas pisem da sam uradila generalku i sve sredila.. kad jutros uzeo mm da przi przenice, a ja namestala spavacu i nisam ni videla da se ova mala uvukla u spajz. uspela je da prospe skoro pa celu flasu ulja. a ja unutra imam sto cuda, puno flasa na podu sa kojecim.. znaci, sve sam morala da vadim napolje i da ribam, ribam.. sve je bilo masno. uzas! cim se okrenemo, one nesto naprave. veceras idemo kod prijatelja na parti. [sm=smiley36.gif] oni imaju tri devojcice od 3,5 i 8 godina. a dolaze i njeni brat i snaja sa takodje tri devojcice od 1,5, 3,5 i 9 godina. to su nam komsije i sa njima se bas druzimo, vise nego sa ovima kod kojih idemo. ksenija se najvise druzi sa tom srednjom njihovom cerkicom kacom. sad kada je cula da ce i kaca da bude tamo veceras, pomahnitala je, ne moze da doceka. znaci bice osmoro dece i to sve devojcice, bice ludilo! jutros se javim, ono svekar zove da nas obraduje. platicemo 2x50 hiljada zbog toga sto nismo vakcinisali decu, znaci 100 000. bas nas je obradovao.
|
|
|
|