ivaMark -> RE: Razgovori mama 01/15 [chat] (2.1.2015 7:47:35)
|
Dobro jutro i ovde, Cecana, bebac ce 5.januara tacno cetiri meseca. Nisam ni ja bas sigurna koja je tacno razlika izmedju bronhitisa i bronhlitisa, citala sam da se javlja kod malih bebica i dece do trece, cetvrte godinice... Mali nije imao povisenu temperaturu, poceo je da kasljuca u petak, odmah sam ga odvela kod dr jer je Jovana tada imala kontrolu (i ona je kasljala ali drugacije, imala je temperaturu do 38,5), krvna slika mu je bila super, CRP 6, kaze dr virus i da AB (amoksicilin)... u subotu mu bude mnogo losije, druga dr mu da terapiju za laringitis i kaze da uvedemo Panklav ako dobije temperaturu, jer mu ja nisam davala AB. Za vikend ispostujemo terapiju, njemu nije bolje. U ponedeljak kod nase dr kontrola, ponovo Ks-sve u redu, on kaslje katastrofa...da nam uput za kliniku i tu ostanemo. E da, grlo mu nije bilo crveno uopste. Sada mu je bolje, kaslje i dalje. I meni je jako zao da se tako maleni pune hemijom ali kad se setim kakav je bio u subotu i nedelju uvece budem svesna da bez toga svega ne znam sta bi bilo, ostajao je bez daha koliko je kasljao. Misu, i ja ne pamtim kada sam kafu popila da sednem i kuliram, uglavnom je pijem pola dana, hladnu :) Ova sa mnom u sobi nije se presvukla dva dana a dobila je...bljaks
|
|
|
|