mirkam -> RE: Razgovori mama 01/15 [chat] (6.1.2015 12:51:35)
|
Srecan Badnji dan mame. Kad već pričate o voću da se nadovezem.M u poslednjih možda dva mjeseca nikako neće bananu ,a baš je obozavao ranije.Pojede po nekad po pola i to na silu.Čak i kad mu umiješan sa voćem koje voli,slabije jede.Ali dobro,zato u glavnom voli sve ostalo od voća. Nisam vam pričala ovo,a sad me podsjetiste. Od prije mjesec dana,ne znam možda i vise,nekih sat vremena posle doručka,cijedila sam mu sok od 3-4 mandarine ( to bude skoro puna ona veća solja za kafu) i on je to u slast pio i tražio još ali mu naravno nisam davala.E onda sam primijetila da,čini mi se baš od mandarine ima redni stolicu,i počela da mu dajem svakog drugog dana.Posle nekog vremena pojavi se njemu kao neki plih na,kako da vam objasnim,stidnoj kosti,iznad piše,a tačno ispod oziljka od operacije bruha.I to se svakog dana po malo širilo.Mi odemo kod dr,a ona čim je vidjela pita " mama jel mu dajete citruse",ja naravno klimnem glavom,a ona mi kaze " e pa malo ste pretjerali,odreagovao je malo,nije strasno,ali nikako citrusi neko vrijeme".Dala nam je nistatin da mazemo.To je bilo prije desetak dana,i mažem mu dva puta dnevno kako mi je i rekla,i to se ne širi,al se baš slabo povlači [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|