RE: Razgovori mama 01/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

mirkam -> RE: Razgovori mama 01/15 [chat] (30.1.2015 21:37:11)

Za eferalgan, ibalgin, paracetamol i sl pise da se moze cuvati max 6 mjeseci nakon otvaranja.To su mi potvrdili i u apoteci i ja se toga pridrzavam.Uvijek napisem na bocici kada sam otvorila i makar samo jednu dozu potrosila, posle 5 mjeseci bacim.Ja imam malo frku od lijekova pa ne bih da rizikujem.Inace ga cuvam u frizideru nakon otvaranja.

Kata90 -> RE: Razgovori mama 01/15 [chat] (30.1.2015 21:44:45)

Beba i mm spavaju,a mama gleda pinkove zvezdice[sm=jezicek.gif]

Sanchy -> RE: Razgovori mama 01/15 [chat] (30.1.2015 21:51:33)

IZVORNA PORUKA: mirkam

Za eferalgan, ibalgin, paracetamol i sl pise da se moze cuvati max 6 mjeseci nakon otvaranja.To su mi potvrdili i u apoteci i ja se toga pridrzavam.Uvijek napisem na bocici kada sam otvorila i makar samo jednu dozu potrosila, posle 5 mjeseci bacim.Ja imam malo frku od lijekova pa ne bih da rizikujem.Inace ga cuvam u frizideru nakon otvaranja.

U uputstvu za eferalgan ne pise nista kako se cuva nakon otvaranja pa zato pitah..ja ga cuvam na sobnoj,a u apoteci su ti rekli da cuvas u frizideru nakon otvaranja?

dijana1* -> RE: Razgovori mama 01/15 [chat] (30.1.2015 22:02:58)

Sanchy ja sve drzim u frizideru.
Dobro vece mame. Ja sam ceo dan nesto bljak, bas kao i vreme [sm=smiley13.gif]

Klarita -> RE: Razgovori mama 01/15 [chat] (30.1.2015 22:35:02)

Ceo dan ne stizem...peri, susi, peglaj, redjaj, spremaj rucak, veceru, hrani, presvlaci, spremaj, pomeraj, peri, susi, peglaj, kupaj, uspavlljuj[sm=zz_hot.gif] mm se ukocio pa jos i njega titram, a sutra trebamo u Bg, i tacno ga vidim kako se stedi (nije ga ono skroz usinulo, nego ga zateze u tom lumbalnom delu koji mu je kritican) pa se prenemaze kao dete, dodje mi da ga zadavim, ali trpim jer cu da ga ojadim ujutru [sm=jezicek.gif]

Dobro vece, konacno svi spavaju[sm=smiley1.gif] mislim ovi kod mene...

mali_mis -> RE: Razgovori mama 01/15 [chat] (31.1.2015 7:20:34)

Jutro mame [sm=kava.gif]
Mi smo se juce oko 23h zakucali u krevet.
A. je juce citav dan razbacivao igracke po stanu, pa sam skupljala za njim, i tako ponovo, i onda sam odustala sela i uzela da heklam. Kad ih je sve razbacao, seo je da se igra. Od sad, kad krene da razbacuje, sedim i kuliram [sm=smiley36.gif]

Mala Elena -> RE: Razgovori mama 01/15 [chat] (31.1.2015 10:09:24)

Ja te sirupe drzim na sobnoj T ... mozda gresim .
Jutro svima!
Spavkali smo do pola 9, nespavani smo. Ne mozemo izaci napolje jer je pokvaren lift [sm=hudicek1.gif] dokle vise! !!?
Juce sam se raspala od posla, opeglala dve ture vesa, idem sada da izbacim novu da se susi ...

mama micki -> RE: Razgovori mama 01/15 [chat] (31.1.2015 10:24:38)

Jutro mame i od mene! Ja već obavila nabavku pa ću sad da se bacim na spremanje kuće i ručak. Sara mi je opet bolesna i opet smo na inhalacijama i ne ide u vrtić ali dobro...već smo navikli.
Nemam puno vremena da pišem ali vas redovno čitam.
Sve vas [sm=smiley31.gif]

Bibilib -> RE: Razgovori mama 01/15 [chat] (31.1.2015 11:01:27)

Cao mame evo i mene... Moje dete opet kašlje ja stvarno vise ne znam sta cu..,.Dajem mu sirup protiv kašlja malo je bolje ali opet ne zatvara usta..

emicaa -> RE: Razgovori mama 01/15 [chat] (31.1.2015 16:28:13)

ćao mamice,mi smo imali divnu noć,Teodora spavala do pola 5,popila mlijeko,malo se vrtila i nastavila spavati do 7 [sm=smiley1.gif]

Jole84 -> RE: Razgovori mama 01/15 [chat] (31.1.2015 16:47:11)

Ćao mamike i od mene [sm=kava.gif] Mila spava pa konačno malo da sednem.
Noćima me zeza sa spavanjem, ne mogu da je uspavam do 12,1 pa čak i 2 [sm=smiley29.gif] izgleda će gornje jedinice, baš je plačljiva...pred jutro spava i plače baš žalosno, ni ruke ne pomažu [sm=smiley13.gif]

mati -> RE: Razgovori mama 01/15 [chat] (31.1.2015 20:27:01)

Zdravo mamite. Pratim vas jos po malo, ali posustajem. [sm=smiley1.gif]
M i M su super,ovaj mladji vec ne popustati tako da je ponekad opsta tuca i otimacina, nece gospodin ni da gleda crtace koje mu pustamo vec probira. Ali tu uskoci stariji bata pa mu ispunjava zelje.
Ja jos uvek imam vrtoglavicen terapija ne pomaze a na poslu se jedva drzim. Uzrok i dalje nepoznat.

Kata90 -> RE: Razgovori mama 01/15 [chat] (31.1.2015 20:58:42)

Dobro vece mame........malopre sam O okupala pa je sikio sad spava,pa cu sad da pravim virsle u testu i tako......nesto ste mi slabo aktivne za piskaranje[sm=zmeden.gif]
Sta to bi stobom Mati?da nisi nesto oslabila,pa da se zato tako osecas.......

Sanchy -> RE: Razgovori mama 01/15 [chat] (31.1.2015 21:51:05)

Mati isti slucaj sa mojom kumom ..ima dugogodisnje vrtoglavice i jos uvek nisu nasli uzrok,nema sta nije uradila od analiza zaista cak i skener glave i vrata i nistaa..steta sto Srbija nema nekog DR.Housa[sm=smiley1.gif]..ali ocigledno nema..

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 01/15 [chat] (1.2.2015 3:46:48)

MATI vrtoglavice mogu biti bez nekog konkretnog razloga nadam se da uzimas terapiju nesto tipa urutala ili vestiba blus vitamini,uz sve to provera oftalmologa krvna slika,neurolog,usni dopler krvnih sudova vrata

mali_mis -> RE: Razgovori mama 01/15 [chat] (1.2.2015 7:20:28)

Jutro mame [sm=kava.gif]
Moje dete jedan dan zaspi u 22, sledeci u 24, i tako...svaki drugi dan sam ukomirana.

Trcosava -> RE: Razgovori mama 01/15 [chat] (1.2.2015 7:24:40)

Jutar!
Mene dete noća pustilo da spavam - odvalio ga od 12 do 6!!! Eeeeeee, a kad je ova starija spavala do 6 mi bilo rano [sm=jezicek.gif] (do pre 10 dana), sad mi puna kapa.

'Ladovina kod nas, najaviše sneg.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 24 25 [26]