Brand new mama -> RE: Razgovori mama 01/15 [chat] (29.1.2015 10:19:20)
|
Jutro cure! Ha,"prdavac" ja sam mislila da samo ja koristim tu rijec za tjeranje djeca da pojedu obrok;) MiLJ,stvarno sto kaze maslacak,da joj kupis formulu(nemam pojma da li kod nas ima formula za vece klince,ja sam I. davala to do 2 godine,tek od tad sam mu davala kravlje) Znas,da mi je neko rekao da moj I. nece da jede povrce,samo bih mu se nasmijala.A sad-brokoli,koji je obozavao,napravi facu kao da sam mu pacova na tanjir stavila, spanac, papriku(ne daj boze,on nece da jede crveno povrce),kukuruz,salatu..a kao bebac je jeo sve sto mu se stavi.I sto kaze Maslacak-fajront. Nekad jede samo krompir...nekad samo meso,nekad pojede cetiri parceta hleba dok mu tanjir pun...ili umace taj hleb u corbicu,a kasiku u ruku da uzme-no way.No,ako mama obeca da ce da pravi mafine, ili bilo sta od testa,onda ni djavo nije vise tako crn-moze i brokoli. Ali sa 5,5 ima 24 kg.Mladji se rodio sa 4,4kg,a dosta je sitniji od I. u tom uzrastu.I moja mama se mucila oko hrane sa mnom,pa nije fer da meni bude bolje[sm=smiley36.gif] A ja sam bila normalno razvijeno dete,no kroz naocare moje mame sam izgledala kao neuhranjeno etiopljansko dete i samo je cekala da sleti neki lesinar i odnese me[sm=jezicek.gif]A imala sam 22kg sa nepunih 7(2,5kg manje nego moj sin sa 5)
|
|
|
|