Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 01/15 [chat] (6.1.2015 7:23:23)
|
Dobro jutro. Macaki nemam pojma kako ih naterati da pojedu nesto. Ustvari znam, pustis ih da ogladne fest pa bi pojeli skoro bilo sta. Npr ni moja ne voli mandarine i ako nije doruckovala kad joj dam mandarinu pojede je ali onako cisto malo malo, da joj tad ponudim kivi ma koliko bila gladna ne bi ga pojela. Tako da su nam ruke svezane ako oni ne zele to da jedu oni to nece jesti. Bratanac takodje nece da jede, ovaj stariji sto ima 4 god, dok mladi koji ima 14 meseci rucka sve zivo i sa njim nema problema. Ali ruckao je i stariji kad je bio beba, ma sve, ziveo je za hranu. Kad sam ga hranila kasicama cesto sam ga zezala sa kasicicom prinesem mu kasiku a on zeva i otvara usta, pa set_am kasikicu levo desno a on za kasikicom, obozavao je sve da jede, a sad nista nista. I on kako je krenuo u vrtic prosto nece da jede kao ni ova moja. Sve se mislim bez obzira koliko moja D voli vrtic (a bratanac ga uopste ne voli uzgred receno) da nisam uopste trebala da je dajem u vrtic. Cak su mi mame govorile "ma pocece da jede i pastetu i salamu kad krene u vrtic videces" posto ona nikad nije htela tako nesto ni da lizne, e pa sad ne jede ni to a ni ono sto je ranije jela. eto ti muke zive. Nije mrsava daleko od toga, normalno uhranjeno dete ali dok nesto ne pojede meni odu zivci. No dosta o hrani.[sm=jezicek.gif] napolju je bas hladno i zaledjeno. gledam prognozu kako dan bude odmicao bice sve hladnije. Sretan nam Badnji dan. Ja danas usisam kucu, malo peglam sta imam i to je to. Necu da se stresam oko rucka i kuvanja jer cemo ici kod mojih. Bezveze sto nije napadao sneg bar da idemo napolje da se igramo u snegu. Laki nam je pokupio neke krpelje. Ne mogu da verujem, isisali su ga fest. NAduvali se krpelji valjda i njima hladno pa su navalili na jadnog Lakija. Zuca hvala bogu eno ga debeo ehehhe,, a Lakiju se rebra jadnicku poznaju. A njega vise hranim nego Zuleta. Hajte mame, cujemo se danaske u doba kad D bude spavala[sm=smiley36.gif]. Mali Misu svaka ti cas_t za ranije uspavljivanje ehehe...Ajd mozda te deran iznenadi i ne bude njakao na vakcini. sto me dobro podset_i ja moram da zakazem D pregled u savetovalistu
|
|
|
|