Klarita -> RE: Razgovori mama 01/15 [chat] (23.1.2015 22:49:40)
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha e cek cek imam i ja magarca za trku[sm=jezicek.gif]. Ce da falimo muzeve? Evo bas veceras taman D i ja u krevetu leskarimo da ona zaspi kad stize mm i D odmah istrcava iz kreveta i vice "tatoooo tatoooo" naravno da je on jadnik morao da je uspava nakon celog dana rintanja po ovom groznom vremennu, jedva je jeo, morala je da sedi pored njega za stolom pa smo joj ukljucili crtace da on bar kolko tolko jede. Oci joj se sklapale i ja da je odnesem u krevet krene da se njari "tatooo tatooo" i on sta ce uzme je on i tako....A inace moj zna i da kuva i to bolje od mene[sm=smiley9.gif]. sutra je subota njegov red za kuvanje hehehehe...Jupiiiiiiiiiiiiiii.... Evo ide Titanik na tv, moji hrcu jelte. Ja cu kasnije naloziti vatricu i to je to. Idem jos malko da prosvrljam po forumu [sm=jezicek.gif] Moj je vise konj [sm=jezicek.gif] OMG [sm=zz_eek.png] pa gde je tema: "Moj muz je savrsen" Ljubim moju juznjakinju[sm=smiley36.gif] Emicee, kako je dusa sada? Inace, zivim na 100m od reke koja izlazi iz svog korita i prilicno sam uplasena, mada je kisa stala[sm=smiley13.gif] Moja najbolja drugarica je ostala na planini gde inace radi kao lekar, bas se njoj palo dezurstbo i tamo je od jutros...odseceni su od sveta, bez struje, telefonskih linija...uspeli smo preko policijske stanice da stupimo u kontakt s njom, dobro je, sneg pada nenormalno i duva jak vetar...Mm je zavao i njenog (inace je mm kum njemu, te mu ja njima dodjem kuma) i on nam je potvrdio informaciju...taj sneg je dobar i za nas...puteve ce raskrciti do ujutru, njoj je ionako smena do ujutru, ali da je nastavila kisa da pada, mi bili poplavljeni vec[sm=smiley19.gif] i tako...visicu ovde do daljnjeg...cekam izvestaj mm i tate, jer u delu grada gde nam je lokal se reka izlila pa otisli da vide kakvo je stanje i ima li opasnosti za lokal
|
|
|
|