Anoniman -> RE: Razgovori mama 01/15 [chat] (22.1.2015 23:03:00)
|
jao emice, to je bas nezgodno. mi veceras izlazimo iz lifta u trznom centru,i K odjednom pocinje da place. imamo sta da vidimo, zaglavila prstice izmedju dva stakla, kako su vrata krenula. sva cetiri prsta leve ruke joj zaglavljena bila, jedva sam ih na silu iscupala van. plakala je i plakala jadna, ziva sam se presekla. mislili smo hajde upalsila se, mozda joj nije nista, vise place od straha nego od bola.. ali se ona celim putem zalila na ruku, kao mnogo je boli. ipak nastavimo do hitne, pa kod decijeg hirurga.. on onako ofrlje pogledao, kao ajde da vidimo rasiri prste, sad savij.. i kao nije nista, sve funkcije su joj ocuvane. nismo isli na rentgen. malo joj je crveno, naduvene i kaze da je boli u korenu srednjeg prsta, ka saki. samo da nije nesto slomila, jako se brinem. [sm=smiley13.gif] ja resila da ujutru idem kod ginekologa na papa test i hvata me muka vec danima, uopste mi se ne ide. radila mi je papa u toku trudnoce, mislim da je proslo godinu i po od tada. rece mi kao dodjite krajem godine. ma bas mi se ne ide, ufffff
|
|
|
|