Klarita -> RE: Razgovori mama 01/15 [chat] (19.1.2015 8:31:35)
|
Jutro! K sva srecna otisla u vrtic, jos mi rekla na odlasku da ne brinem jer ce brzo da dodje[sm=zz_er_what.png] i jos srecnija je bila jer je otisla sa cipelama umesto patofni, jer joj mama kasno nocas oprala patofne, te se nisu dobro osusile[sm=smiley4.gif] N jos spava, kasljucao je suvo nocas, pa smo u 5h jutros ustajali da mu prskamo fiziomer i izvlacimo slince[sm=smiley29.gif] mislim da mu se sliva iz nosa... Ljiso, ako je bila sva vazna i valja se, pa oset_ila da je njen dan, ako je [sm=zz_cloud9.png] Neka joj srecan rodjendan i neka nam je zdrava, srecna i vesela 100 godina...Ma, ja sam ovaj put sve sama pravila (obratno od tebe) i em sam crkla, em mi ispalo skuplje nego da sam narucila[sm=zz_mad1.png] ma, nema sanse vise...evo prekjuce, juce i danas spremam opet sama, jer ce nas veceras biti ukupno osmoro, pa da ne narucujem manje kolicine, rekoh zacas cu i bez opterecenja, i zaista tako bi...i kasnije cu jos jedan rolatic slani da smuckam. No, ljubi D od mene i cestitaj rodjendan~ Jao, mene nervira to kad se deci daje da lizu alkohol[sm=zz_cold.gif] iz prostoih razloga, 1.jer moze skroz unistiti jetru i ako lize samo zbog nerazvijenosti iste tj enzima 2.jer mi je totalno seljacka fora i svaki put se iznerviram kad vidim mog kuma koji je zaista gospodin covek kako svom sinu daje pivo[sm=smiley7.gif] aaaaaaaaa, zaboravila sam da cetsitam i Teodori, Sanjice, neka nam je lepota lepa zdrava , srecna i vesela...Ljubi ih obe od mene! I lepo provedite dan!
|
|
|
|