mali_mis -> RE: Razgovori mama 01/15 [chat] (20.1.2015 7:47:54)
|
Ljiso [sm=smiley36.gif] Moja mama meni stalno govori "da si ti bila ovakva kakav je A. nemoguca, ja ne bih imala zelju da ti rodim brata" [sm=smiley36.gif] On je radoznao za medalju, uporan, i tvrdoglav, umori nas maksimalno. Mama i ja kad on propusti poslepodnevno spavanje, uvece kao zombiji izgledamo. Kad se rodio spavao je ko mator covek, od 12 do 6, eventualno se jednom probudi za mleko, ali i to je bila retkost. Od 6 meseca, muka ziva presvuci mu pelenu, jedva cekam da se oslobodimo istih, nemam snage vise da se rvem sa njim, nije mi jasno kako tako malo dete moze da bude tako jako. Tad je poceo i da brljavi sa spavanjem, Sad kad naleti period pa odvali 3 sata dnevno, uzivancija [sm=sloncek.gif] Al sto kaze Ljisa, po sto puta moram da ponovim da se nesto "ne sme", dok sam ne odustane od toga, ali to odustajanje traje svega 5 min. Imam komsinicu, sin je 2 meseca stariji od A., sretnemo ih napolju, mali hoda pored mame, ne drzi je za ruku, slusa, ovaj moj razbojnik nema sanse ni za ruku mirno da hoda pored mene, on vuce na svoju stranu, ako oseti otpor, e onda ide dernjava da usi para. Naucila sam da ga kuliram u takvim situacijama. Kod nas su igracke od jutra kad se probudi razbacane po sobi (ne do Bog da nam neko bane, uslogirao bi se na mestu), ja uzmem pokupim kocke u kutiju, serpice i ostale sitnice u korpu, ne prodje 5 min, eto razbojnik ide, uzima kutiju, digne je istrese na sve strane, sa korpom isto, i samo ih maksimalno iskulira i uzme da se igra sa nekom desetom igrackom, ali mora da bude haos. Kad bih samo znala na koju li je budalu nasledio takav karakter, da ga/je psujem citav dan [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|