Didy -> RE: Razgovori mama 01/15 [chat] (17.1.2015 21:56:05)
|
Sanjice, slažem se sa Torbicom, ostavi je još nedelju dana kod kuće, boginje jako srozaju imunitet. Ja se mnogo bolje organizujem i mnogo više stižem kad radim. Kad sam kod kuće, ima dana kad se razvlačim, kad sam mrzovoljna, kad me mrzi da se pokrenem, a kad radim, znam da moram, faktički sam u mašini i nemam vremena ni da razmišljam da li mi se nešto (najčešće od kućnih poslova) radi ili ne radi, samo obavljam rutinski. I mm kaže da sam mnogo zadovoljnija kad radim, nego kad sam kod kuće s decom. Macaki, a ja baš sinoć razmišljam da bih izludela da deca spavaju s nama u sobi. Ja sam onda sva kao na iglama, šunjam se, ne mogu celu noć da se opustim, kako se oni mrdnu, probudim se i ja... A mislim da i oni čvršće i mirnije spavaju u svojoj sobi. I moram priznati da nam je seksualni život mnogo bolji otkako nema kreveca u našoj sobi, daleko bilo da spavaju u našem krevetu, verovatno nikad ne bi ni bilo akcije. I ja volim da pričam s mm uveče kad legnemo, da se smejem opušteno, da upalim svetlo i čitam knjigu uveče u krevetu... Ništa od toga ne bi bilo da su oni s nama u sobi.
|
|
|
|