Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 18.8.2015 9:54:05
|
|
|
|
BubaBubica
|
Onda sledeći mesec je naš sad počinju pravi menstrualni bolovi, ipak dolazi koza Al dobro. Bar će starija ćerka imati nekoga da slavi zajedno rođendan pošto ja i mlađa ćerka imamo samo dva dana razlike između rođendana
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 18.8.2015 23:05:43
|
|
|
|
AnaAna1
|
Kod mene upravo stigla
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 19.8.2015 7:03:02
|
|
|
|
vocicana
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 19.8.2015 9:05:40
|
|
|
|
BubaBubica
|
Vocicana ne budi tužna, evo nas u sledećem krugu, da rodimo male blizance
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 19.8.2015 10:42:58
|
|
|
|
AnaAna1
|
Koju pouku mogu da izvuku iz mog grafikona buduce cekalice koje mere bazalnu temperaturu? - Ne radujte se kada vidite savrsen graf sve dok vam ne zakasni M i temperatura ostane gore, jer to sto on savrseno raste ne znaci nista :) kljucni su 13.i 14.dan posle obelezene ovulacije!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 19.8.2015 10:50:55
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ali zato sledeći mesec je naš počni i ti da piješ žalfiju i vitamin D, ja počinjem! Nastaviću i sa kompleks vitaminom B i folnom kiselinom.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 19.8.2015 11:51:22
|
|
|
|
AnaAna1
|
Hocu kupicu sutra zalfiju. A idem 8.dana na folikulometriju prvi put pa cemo da vidimo sta kaze :)
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 19.8.2015 13:33:27
|
|
|
|
vocicana
|
Devojke moje, ja danas sa mm bila na uz, culi smo srculence, majkina srecica pametna. Samo da vam i ovde javim, znam da nije tema za ovde, ali vi ste moje
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 19.8.2015 15:08:59
|
|
|
|
Yellena008
|
Bravo Vocicanaaaaa....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 19.8.2015 15:39:42
|
|
|
|
AnaAna1
|
Jeeeeee
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 19.8.2015 15:43:47
|
|
|
|
vocicana
|
Hvala lepe moje stvarno vas vucem jako, nema greske
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 20.8.2015 9:55:03
|
|
|
|
vocicana
|
Ivanna pa gde si ti...bas mi nedostajes. Nadam se da ces me obradovati uskoro. Bas sam se sta ima novo kod tebe
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 22.8.2015 7:20:00
|
|
|
|
vocicana
|
Devojkeeeee, pa gde su grafici? Nema vas uopste , ja svaki malo odem da pogledam sta pisete, ali nema. Hajde, hocu vrednocu I samo da izbacujete one 37,3
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 22.8.2015 14:05:13
|
|
|
|
BubaBubica
|
Moja stoji na 36.6, nema novosti, nema još ovulacije Kako si nam ti?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 22.8.2015 14:13:07
|
|
|
|
AnaAna1
|
Ja sam napravila pauzu dok je trajala M sa merenjem temperature, od danas sam nastavila i bila je 36.0 Morala sam malo da se odmorim bar 2,3 dana i sada nastavljam :) danas mi je 4.dan tako da ce slesecih 10ak dana da se vrti temperatura tu oko 36, nista zanimljivo za graf :) Bubo koji je tebi dan ciklusa?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 22.8.2015 14:33:33
|
|
|
|
BubaBubica
|
Meni je peti dan ciklusa, polako odlazi Nervira me muž što se stalno premišlja, sad ne zna da li hoće jer želi da vidi kako ćemo sa finansijama kad najstarija ćerka pođe u vrtić, pa školu... A ja ne želim da pravim veliku razliku među decom eeee mužu mužu... mada razmišljam imam fore da ga predomislim do ovulacije Mada dok se ja porodim ona će biti pri kraju sa vrtićem, pa posle škola... Ne znam... Znam da su veliki troškovi kad pođe u školu ali opet finansija će uvek faliti...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 22.8.2015 20:13:43
|
|
|
|
Yellena008
|
Drugari,stize i kod mene...nista od ovog meseca, ali zato sve nade polazemo u sledeci....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 22.8.2015 20:44:16
|
|
|
|
vocicana
|
Ej cureeeee, moja Bubi, Ana I Yellena, samo polako devojke. A bas sam sada srecna kada vidim da ste pisale. Bubo, najbolje znas sta je I kako sa novcem, ma nigde nije sjajno. Ja se solidno osecam, samo me mucnine zajeb...., ali proci ce I to. Ovako ...mm je jutros otisao na duze, ja idem njemu tek 10.9. Samo sto sada imam drustvo pa mi je malo lakse. Tuzna sam CEO dan.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 23.8.2015 10:56:21
|
|
|
|
AnaAna1
|
Yelena praticemo zajedno sledeci mesec ;) Bubi, najbolje je da se vas dvoje dogovorite i lepo usaglasite, pa makar i sacekali mesec,dva dok vam se slegne da posle ne bude "eto, jel sam ti reko/rekla..." :) Vockice ma uzivkaj ti samo u trudnoci i nemoj da se nervirkas :)
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 23.8.2015 20:55:10
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ma naravno, sačekaću da to oboje poželimo bez straha da će nešto krenuti po zlu, ali ne mogu da kažem da mi je svejedno, pomalo sam tužna jer baš želim još jedno bebče ali šta je tu je, sad mi starija ćerka kreće u vrtić pa ću imati zanimaciju oko toga
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 24.8.2015 8:44:48
|
|
|
|
vocicana
|
Mislim na vas devojke i samo hrabro!!!! Merite temperaturu i pravite bebiceeeee
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 24.8.2015 12:22:00
|
|
|
|
Yellena008
|
Vocicsna koliko si meseci merila temperaturu dok ti nije uspelo?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 24.8.2015 21:58:32
|
|
|
|
vocicana
|
Samo jedan mesec, taj kada se bebica zacela. To je bilo jos poslednje sto sam bila u elementu da radim I to bi bilo to. Da se nije desilo, do sada vise ne bi ni merila, ne bi vise ni radili na tome. To je ono sto sam cvrsto bila odlucila. Ali srecica je u pupi sada
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 25.8.2015 11:44:24
|
|
|
|
AnaAna1
|
Kod mene malo divljaju temperature od 36.0 do 36.3 jer neredovno spavam zadnjih dana pa je sve haoticno ali od veceras cu da se vratim u normalu valjda dobro, tek je 7.dan ciklusa
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 25.8.2015 11:46:23
|
|
|
|
Yellena008
|
Blago tebi...baa ti se posrecilo....nadam se da cemo te stici uskoro u trudnickim temama...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
imesupermKoje je najlepše?Angelina (
17%)
Katarina (
43%)
Miona (
12%)
Iva (
28%)
Ukupan broj glasova: 110Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!